Ενημέρωση για την έναρξη της ασύγχρονης εξ αποστάσεως εκπαίδευσης – Εγγραφή μαθητών/μαθητριών στις ηλεκτρονικές τάξεις

Αγαπητοί γονείς/κηδεμόνες,

Σας ενημερώνουμε πως οι υπεύθυνοι εκπαιδευτικοί θα ξεκινήσουν να αποστέλλουν προσκλήσεις στους μαθητές για να ενταχθούν στις ψηφιακές τους τάξεις.

Όσοι γονείς/κηδεμόνες δεν έχουν κάνει εγγραφή του μαθητή/μαθήτριας στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο (register.sch.gr/students/) τους δίνεται η δυνατότητα από το ΠΣΔ να το κάνουν – το αργότερο – έως τις 29/3/2020.

 

Οι δάσκαλοι/ες όλων των τμημάτων, εκτός από το Ε3 έχουν επιλέξει την πλατφόρμα τηλεκπαίδευσης e-me.edu.gr

Με τα στοιχεία εγγραφής στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο, θα πρέπει να κάνετε υποχρεωτικά ΕΙΣΟΔΟ στο e-me.edu.gr, καθότι μόνο τότε είναι δυνατό να αναγνωριστείτε και να σας αναζητήσει ο/η δάσκαλος/α του τμήματός σας.

 

Η δασκάλα του τμήματος Ε3 έχει επιλέξει την ηλεκτρονική σχολική τάξη (η-ταξη)  eclass.sch.gr

Με τα στοιχεία εγγραφής στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο, θα πρέπει να κάνετε υποχρεωτικά ΕΙΣΟΔΟ στο eclass.sch.gr, και να επιλέξετε την/τις ηλεκτρονική ταξη/ταξεις της δασκάλας του τμήματός σας.

Λόγω του υπερβολικού φόρτου εργασίας των παραπάνω ψηφιακών εφαρμογών και της καθυστέρησης στη λειτουργία τους, όσοι δάσκαλοι/ες επιθυμούν μπορούν να συνεχίσουν να σας ενημερώνουν μέσω e-mail.

Σας έχει ήδη αποσταλεί email με οδηγίες από το σχολείο. Ίσως το email από το 9ο Δημοτικό Σχολείο Κορυδαλλού βρίσκεται στα ανεπιθύμητα μηνύματά σας (spam). Αν δεν έχετε λάβει προσωπικό μήνυμα από το σχολείο, παρακαλώ ενημερώστε μας ξανά για το email επικοινωνίας μαζί σας.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με το email του σχολείου:

mail@9dim-koryd.att.sch.gr

Από τη Διεύθυνση

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση