Κλειστό το Σχολείο έως τις 10:00΄ σήμερα 25-11-2019

Κλειστό θα παραμείνει το Σχολείο σήμερα 25-11-2019 έως τις 10:00΄ με απόφαση της Περιφέρειας Αττικής, λόγω δυσμενών  καιρικών συνθηκών . Μετά τις 10:00΄ το Σχολείο  θα λειτουργήσει κανονικά.

                                          ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

Δημοσιεύθηκε στη Χωρίς κατηγορία | Σχολιάστε

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ

Δημοσιεύθηκε στη Χωρίς κατηγορία | Σχολιάστε

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2019

Αγαπητοί Γονείς,

      Σας ενημερώνουμε ότι την Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2019 στις 08:30΄θα γίνει η γιορτή για την επέτειο του Πολυτεχνείου. Περίπου στις 09:30΄θα γίνει η αποχώρηση των μαθητών.Δεν θα λειτουργήσει Πρωινή Ζώνη και Ολοήμερο πρόγραμμα.

                                                                                       ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

Δημοσιεύθηκε στη ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ | Σχολιάστε

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

Δημοσιεύθηκε στη ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ | Σχολιάστε

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Λειτουργία Προγράμματος Σχολικών Γευμάτων για το σχολικό έτος 2019-2020.

     Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

       Σας ενημερώνουμε ότι το Υπουργείο Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων υλοποιεί το πρόγραμμα «Σχολικά γεύματα» σε Δημοτικά Σχολεία της Διεύθυνσης Α/θμιας Εκπαίδευσης Α΄ Αθήνας.

   Το πρόγραμμα «Σχολικά Γεύματα» απευθύνεται στο σύνολο των μαθητών προεπιλεγμένων σχολείων. Η καθημερινή προσφορά στο σχολείο ενός δωρεάν, υγιεινού γεύματος περιλαμβάνει σημαντικά μεσοπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα κοινωνικά και οικονομικά οφέλη, όπως η μείωση των κοινωνικών ανισοτήτων και του κοινωνικού αποκλεισμού, η ενίσχυση της εκπαίδευσης, η ενίσχυση της αποδοτικότητας των μαθητών. Το μενού του προγράμματος αφορά και στις πέντε εκπαιδευτικές ημέρες της εβδομάδας και είναι ειδικά σχεδιασμένο από τον Επιστημονικά Υπεύθυνο για το διαιτολόγιο Πανεπιστημιακό Φορέα για να καλύψει τις διατροφικές ανάγκες των μαθητών στα πλαίσια της υγιεινής μεσογειακής διατροφής. Τα παραπάνω γεύματα παρασκευάζονται από επιλεγμένο προμηθευτή που διαθέτει τα απαιτούμενα συστήματα υγιεινής και σύμφωνα με τις αυστηρές προδιαγραφές που έχουμε ορίσει. Για τη συμμετοχή των μαθητών στο πρόγραμμα «Σχολικά Γεύματα», ζητείται η ενυπόγραφη συγκατάθεσή σας.

      Το Πρόγραμμα Σχολικών Γευμάτων ξεκίνησε την Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2019. Η διανομή του φαγητού  γίνεται στις αίθουσες των μαθητών με τη λήξη του πρωινού προγράμματος (13:15΄). Όλοι οι μαθητές, και αυτοί που αποχωρούν και αυτοί που μένουν για ολοήμερο,  θα πρέπει να έχουν στη σάκα τους μία τσάντα (εάν είναι δυνατό επαναχρησιμοποιούμενη πάνινη), στην οποία θα βάζουν τα είδη του γεύματος (φαγητό-σαλάτα-ψωμί…). Για τους μαθητές που μένουν στο Ολοήμερο πρόγραμμα επιπλέον μία πετσέτα, υγρά μαντιλάκια καθαρισμού των χεριών και το μπουκάλι με το νερό τους. Για μαθητές που έχουν δηλώσει αλλεργίες θα υπάρχει διαφορετικό γεύμα.

                         Ακολουθεί το πρόγραμμα διατροφής σχολικών  γευμάτων.

Δημοσιεύθηκε στη ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ | Σχολιάστε

ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ 6-11-2019

                                                                                                                          Δάφνη, 1112019

                                                          ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ                             

    Σας ενημερώνουμε ότι, την Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2019, , θα πραγματοποιηθεί Επιμορφωτική Ημερίδα για τους εκπαιδευτικούς της Β΄ τάξης από την Συντονίστρια Εκπαιδευτικού Έργου (Σ.Ε.Ε.) του 1 ου Περιφερειακού Κέντρου Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού (1 ου ΠΕ.Κ.Ε.Σ.) Αττικής . Γι’ αυτό δεν θα γίνουν μαθήματα για τους μαθητές της Β΄ τάξης του Σχολείου μας (πρωινό και ολοήμερο).

                                                                          ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

Δημοσιεύθηκε στη ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ | Σχολιάστε

ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ

ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ 5-11-2019

Δημοσιεύθηκε στη ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ | Σχολιάστε

ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2019-2020

Δημοσιεύθηκε στη Χωρίς κατηγορία | Σχολιάστε

Έκθεση Ζωγραφικής 13 Ιουνίου 2019

     Οι μαθήτριες και οι μαθητές όλων των των τμημάτων του σχολείου μας,  μετά από συνεργασία σε ομάδες και υπό την καθοδήγηση του εκπαιδευτικού εικαστικών του κου Νικόλαου Τσολάκογλου, ζωγράφισαν  με τέμπερες σε καμβά και δημιούργησαν αντίγραφα πινάκων μεγάλων ζωγράφων , τα οποία μας παρουσίασαν στην έκθεση ζωγραφικής της 13ης Ιουνίου 2019 στο χώρο του σχολείου. Τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια !

Δημοσιεύθηκε στη Χωρίς κατηγορία | Σχολιάστε

Πρόγραμμα »Κυκλοφορώ με ασφάλεια»

Φωτογραφίες από το πρόγραμμα «Κυκλοφορώ με ασφάλεια στον δρόμο». 
Τα παιδιά της Δ2 τάξης, μέσα από δραστηριότητες – παιχνίδια – βιωματικές ασκήσεις – κατασκευές και δράσεις στην τάξη και στη σχολική αυλή, έμαθαν τους βασικούς κανόνες οδικής ασφάλειας, προκειμένου να αναπτύξουν σωστή οδική συμπεριφορά και κυκλοφοριακή συνείδηση, ως πεζοί, ποδηλάτες, επιβάτες και αργότερα οδηγοί.
Υπεύθυνος προγράμματος: Μιχάλης Ροδοσθένους, εκπαιδευτικός Φυσικής Αγωγής
Δημοσιεύθηκε στη Χωρίς κατηγορία | Σχολιάστε