Αρχείο ημέρας 9 Απριλίου 2024

Εκπαιδευτική τριήμερη εκδρομή στην Αθήνα

This gallery contains 8 photos.

Εκπαιδευτική τριήμερη εκδρομή στην Αθήνα πραγματοποίησαν οι μαθητές/τριες της Στ΄ τάξης του σχολείου μας. Τα παιδιά αναχώρησαν το Σάββατο 6 Απριλίου 2024 και επέστρεψαν τη Δευτέρα 8 Απριλίου 2024. Με τη συνοδεία των γονέων και των δασκάλων τους επισκέφθηκαν το … Συνέχεια

Περισσότερες συλλογές | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Εκπαιδευτική τριήμερη εκδρομή στην Αθήνα

18ος Μαθητικός Διαγωνισμός “Παιχνίδι και Μαθηματικά”-“Ο μικρός Ευκλείδης”

This gallery contains 2 photos.

Για άλλη μια χρονιά οι μαθητές/τριες των Ε΄ και Στ΄ τάξεων του σχολείου μας συμμετείχαν στον 18ο Μαθητικό Διαγωνισμό “Παιχνίδι και Μαθηματικά” στο πλαίσιο του περιοδικού “Ο μικρός Ευκλείδης” της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας.

Περισσότερες συλλογές | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο 18ος Μαθητικός Διαγωνισμός “Παιχνίδι και Μαθηματικά”-“Ο μικρός Ευκλείδης”

Δράση «Let’s Do it Greece»

Αγαπητοί Γονείς/Κηδεμόνες του 94ου Δημοτικού Σχολείου Θεσσαλονίκης, Το σχολείο μας συμμετέχει στο Δίκτυο Οικολογικών Σχολείων και θα συμμετάσχει στη δράση Let’s do it Greece, τη Μεγαλύτερη Ταυτόχρονη Εθελοντική Δράση της χώρας! Λίγα λόγια για το Let’s Do it Greece: Κάθε … Συνέχεια

Κατηγορίες: Ανακοινώσεις, Δραστηριότητες Σχολείου, Σχολικό Έτος 2023-2024 | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Δράση «Let’s Do it Greece»