Επίσκεψη στον 3ο Πυροσβεστικό Σταθμό Θεσσαλονίκης

Αυτή η συλλογή περιέχει 10 φωτογραφίες.

  Οι μαθητές της Ε΄ τάξης επισκέφτηκαν στις 15 Μαΐου 2023 τον 3ο Πυροσβεστικό Σταθμό Θεσσαλονίκης. Ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημα του 94ου Δημοτικού Σχολείου Θεσσαλονίκης για ενημέρωση των μαθητών σχετικά με το έργο της Πυροσβεστικής. Ενημερωθήκαμε για την  καταπολέμηση και … Συνέχεια

Περισσότερες συλλογές | Σχολιάστε

Εκπαιδευτική επίσκεψη στο Μουσείο Ύδρευσης ΕΥΑΘ

Αυτή η συλλογή περιέχει 6 φωτογραφίες.

Η Β΄ τάξη του σχολείου μας, πραγματοποίησε την Τρίτη 16 Μαΐου 2023 εκπαιδευτική επίσκεψη στο Μουσείο Ύδρευσης ΕΥΑΘ. Η ξενάγησή μας ξεκίνησε από την αίθουσα πολλαπλών χρήσεων, το παλιό λεβητοστάσιο με τις πετρελαιομηχανές και τις ηλεκτρογεννήτριες που χρησιμοποιούνταν για την … Συνέχεια

Περισσότερες συλλογές | Σχολιάστε

Γιορτή της μητέρας

Αυτή η συλλογή περιέχει 11 φωτογραφίες.

Η γιορτή της μητέρας είναι εορτή προς τιμή της μητέρας και της μητρότητας. Στην Ελλάδα και σε πολλές άλλες χώρες, γιορτάζεται τη δεύτερη Κυριακή του Μάη. Οι μαθητές και οι μαθήτριες του Γ΄1 έγραψαν ευχές και ποιήματα για τις πολύτιμες  και λατρευτές μητέρες μας!!!

Περισσότερες συλλογές | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Γιορτή της μητέρας

Τα «Μικρά Διονύσια» επίσκεψη στην Αμερικανική Γεωργική Σχολή

Αυτή η συλλογή περιέχει 10 φωτογραφίες.

Την Πέμπτη 27 Απριλίου τα τμήματα Δ1 & Δ2 επισκέφτηκαν την Αμερικανική Γεωργική Σχολή και παρακολούθησαν το εκπαιδευτικό πρόγραμμα, δίωρης διάρκειας, για τις Τέχνες και τον πολιτισμό στην αρχαιότητα, με αφορμή τις γιορτές αφιερωμένες στον  Διόνυσο, τα «Μικρά Διονύσια» ή … Συνέχεια

Περισσότερες συλλογές | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Τα «Μικρά Διονύσια» επίσκεψη στην Αμερικανική Γεωργική Σχολή

Ημέρα παιχνιδιού

Αυτή η συλλογή περιέχει 18 φωτογραφίες.

Την Τετάρτη 26 Απριλίου 2023 η Ε΄ τάξη προσκάλεσε όλα τα τμήματα του σχολείου να παίξουν παιχνίδια και να γνωρίσουν τις κατηγορίες τους (επιτραπέζια, παραδοσιακά, πνευματικά)

Περισσότερες συλλογές | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Ημέρα παιχνιδιού

ΕΥΧΕΣ

Αυτή η συλλογή περιέχει 7 φωτογραφίες.

Διεύθυνση και   Εκπαιδευτικοί του 94ου  Δημοτικού Σχολείου Θεσσαλονίκης σας εύχονται ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ και ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ, με υγεία, αγάπη και πολλές όμορφες οικογενειακές στιγμές!!!!  Καλή αντάμωση στις 24-4-2023!!!!

Περισσότερες συλλογές | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΕΥΧΕΣ

Επίσκεψη στο Παιδικό Μουσείο Θεσσαλονίκης

Αυτή η συλλογή περιέχει 5 φωτογραφίες.

Οι μαθητές της Ε΄ τάξης επισκέφθηκαν το Παιδικό Μουσείο Θεσσαλονίκης την Παρασκευή 7 Απριλίου 2023. Μέσα από διαδραστικά παιχνίδια γνώρισαν την Ευρώπη και έμαθαν χώρες και τις πρωτεύουσες τους.

Περισσότερες συλλογές | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Επίσκεψη στο Παιδικό Μουσείο Θεσσαλονίκης

Εργαστηρίων Δεξιοτήτων-Πρόγραμμα εκπαιδευτικής ρομποτικής

Αυτή η συλλογή περιέχει 4 φωτογραφίες.

Στα πλαίσια των Εργαστηρίων Δεξιοτήτων οι μαθητές/τριες της Στ’ τάξης επισκέφτηκαν τη Stem Education, όπου παρακολούθησαν τα προγράμματα εκπαιδευτικής ρομποτικής και του Science Lab. Κατασκεύασαν ρομποτάκια, έμαθαν βασικές γνώσεις προγραμματισμού και έκαναν πειράματα Φυσικής.

Περισσότερες συλλογές | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Εργαστηρίων Δεξιοτήτων-Πρόγραμμα εκπαιδευτικής ρομποτικής

Ενδοσχολική Επιμόρφωση

Αυτή η συλλογή περιέχει 7 φωτογραφίες.

Στις 4-4-2023 πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της Ενδοσχολικής Επιμόρφωσης από τον συνάδελφο του σχολείου μας κ. Φιλιππιάδη Γρηγόρη  το εκπαιδευτικό σεμινάριο  με θέματα : 1. Αξιοποίηση του online λεξικού του ΚΕΓ σε μάθημα της Γλώσσας 2. Εργαλεία που μπορούν να αξιοποιηθούν … Συνέχεια

Περισσότερες συλλογές | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Ενδοσχολική Επιμόρφωση

Lapbook Συντακτικού

Αυτή η συλλογή περιέχει 2 φωτογραφίες.

Οι μαθητές του Ε΄2 τάξης ολοκλήρωσαν και το Lapbook Συντακτικού σε συνέχεια του Lapbook Γραμματικής που δημιούργησαν πριν λίγο καιρό. Όλο το διαδραστικό υλικό υπάρχει στο blog miataximapoiataxi.

Περισσότερες συλλογές | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Lapbook Συντακτικού