Παιδαγωγική συνάντηση

This gallery contains 3 photos.

Στην παιδαγωγική συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο 2ο Δημοτικό σχολείο Καλαμαριάς, η Παιδαγωγική ομάδα Erasmus (Key Action 1 Learning Mobility of Individuals) με τίτλο “Ανοιχτό και Συμπεριληπτικό σχολείο ” συμμετείχε στην επιμόρφωση των  εκπαιδευτικών.

Περισσότερες συλλογές | Γράψτε σχόλιο

Γιορτή αποφοίτηση της Στ΄ τάξης του 94ου Δημοτικού σχολείου Θεσσαλονίκης 2023-2024

This gallery contains 4 photos.

Την Τετάρτη 12 Ιουνίου 2024 το απόγευμα πραγματοποιήθηκε στο σχολείο μας η τελετή αποφοίτησης της Στ’ τάξης. Οι μαθητές αφού παρουσίασαν τη θεατρική τους παράσταση με θέμα τους Θεούς του Ολύμπου, τραγούδησαν τραγούδια με τη μουσικό του σχολείου και χόρεψαν … Συνέχεια

Περισσότερες συλλογές | Γράψτε σχόλιο

ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΣΤΟΝ 1ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΦΙΛΟΖΩΙΑΣ

Οι μαθητές της Στ΄2 τάξης του σχολείου μας έλαβαν μέρος στον 1ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Φιλοζωίας που διοργάνωσε η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας και διακρίθηκαν με το 2ο βραβείο στην κατηγορία Παραμύθι-Ιστορία. Τα παιδιά έγραψαν μια ιστορία με πρωταγωνιστή τον Φωκίωνα τη φώκια και περιέγραψαν τους κινδύνους που αντιμετωπίζει μέσα στη θάλασσα.

ΧΑΙΡ3 1

Κατηγορίες: Δραστηριότητες Σχολείου, Εκπαιδευτικά Προγράμματα, ΣΤ2, Σχολικό Έτος 2023-2024 | Γράψτε σχόλιο

ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΣΤ΄ ΤΑΞΗΣ ΑΠΟ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΗΣ Ε΄ ΤΑΞΗΣ

This gallery contains 5 photos.

Μαθητές της Ε΄ τάξης αποχαιρέτησαν τους μαθητές της Στ΄ τάξης χαρίζοντάς τους κάρτες με ευχές που έγραψαν μόνοι τους για Καλή Σταδιοδρομία στο Γυμνάσιο.

Περισσότερες συλλογές | Γράψτε σχόλιο

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΗΞΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2023-2024

Αγαπητοί  γονείς  και κηδεμόνες,

σας ενημερώνουμε ότι την Παρασκευή 14-6-2024 θα δοθούν οι Έλεγχοι βαθμολογίας και οι Τίτλοι Προόδου ή  Σπουδών του παιδιού σας από τους/τις δασκάλους/ες του σχολείου μας στο χρονικό διάστημα από 8.30-10.00 π.μ.

Το ολοήμερο δε θα λειτουργήσει!!!

ΕΛΕΓΧΟΣ

 

Κατηγορίες: Ανακοινώσεις, Σχολικό Έτος 2023-2024 | Γράψτε σχόλιο

ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΣΕ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ

Οι μαθητές της Στ΄ τάξης του σχολείου μας Ι.Α., Θ.Μ. και Η.Π. διακρίθηκαν στον διαγωνισμό Γλώσσας “Κλείταρχος και Βερενίκη ” του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Ακόμη οι παρακάτω μαθητές διακρίθηκαν στον διαγωνισμό της Ένωσης Ελλήνων Φυσικών. Θ.Μ.  1ο βραβείο, Ι.Α. και Η.Π. 2ο βραβείο, Β.Μ. και Α.Π. 3ο βραβείο. Συγχαρητήρια στα παιδιά!

Κατηγορίες: Ανακοινώσεις, Σχολικό Έτος 2023-2024 | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΣΕ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ

Ιστορικός Παντογνώστης

This gallery contains 2 photos.

Οι μαθητές και μαθήτριες της Δ΄2 τάξης στο μάθημα της Ιστορίας ασχολήθηκαν με τη συγκριτική μελέτη της Αρχαίας Αθήνας ,Σπάρτης και Ρώμης και συγκεκριμένα με την κοινωνική δομή των τριών αυτών πόλεων. Για την καλύτερη εμπέδωση των πληροφοριών, έπαιξαν με … Συνέχεια

Περισσότερες συλλογές | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Ιστορικός Παντογνώστης

Δωμάτιο Απόδρασης

δ2

Τι θα συμβεί αν βρεθείς κλεισμένος σε ένα δωμάτιο απόδρασης (escape room), γεμάτο αριθμούς; Θα καταφέρεις να λύσεις τις ασκήσεις και να δραπετεύσεις; Οι μαθητές και μαθήτριες της Δ2 τάξης έγιναν μικροί ερευνητές και έπαιξαν το ψηφιακό παιχνίδι “Η Μαθηματικοαποστολή” που σχεδίασε η υπεύθυνη εκπαιδευτικός της τάξης. Αν θες μπορείς να μπεις κι εσύ!

https://view.genial.ly/660516404dc08d0014b5a1ab/interactive-content-education-escape-room

 

Κατηγορίες: Δ2, Σχολικό Έτος 2023-2024 | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Δωμάτιο Απόδρασης

Πρόγραμμα “Υιοθετούμε το πάρκο απέναντι από το σχολείο μας “

This gallery contains 3 photos.

Το πρόγραμμα περιβαλλοντικής εκπαίδευσης με τίτλο “Υιοθετούμε το πάρκο απέναντι από το σχολείο μας “παρουσίασαν οι μαθητές της Στ΄ τάξης την Πέμπτη 6 Ιουνίου 2024 το απόγευμα. Τα παιδιά παρουσίασαν στους γονείς τους όλες τις δράσεις και τις ενέργειες που … Συνέχεια

Περισσότερες συλλογές | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Πρόγραμμα “Υιοθετούμε το πάρκο απέναντι από το σχολείο μας “

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 2 page 0001

Κατηγορίες: Ανακοινώσεις, Εκδηλώσεις, ΣΤ1, ΣΤ2, Σχολικό Έτος 2023-2024 | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ