Ρωμαίος και Ιουλιέτα viral

Το σχολείο μας συμμετείχε στον  Πανελλήνιο Διαγωνισμό Δημιουργικής Γραφής, με τίτλο «Κολλημένος στο διαδίκτυο; Ποτέ!!!» που διοργανώθηκε από  το Μουσείο Επιστήμων και Τεχνολογίας του Πανεπιστήμιου Πατρών (ΜΕΤ) .Υπεύθυνες καθηγήτριες:κ. Ευκαρπίδου και κ.Ηλιοπούλου.

Συμμετείχαν οι μαθήτριες της Β΄τάξης :Μαρία Γαβρίδου,Αναστασία  Τερζίδη,Καλαμίδα Ευαγγελία και Κατουρτσίδου Ελπίδα -Μαρία  στην κατηγορία εικονογραφημένο παραμύθι.Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε το  κείμενο.

 

Κάποτε πολύ παλιά, το 2018, σε ένα διαμέρισμα στη μακρινή Βερόνα της Ιταλίας ζούσε ο Ρωμαίος, ένας όμορφος νέος από καλή οικογένεια. Ο Ρωμαίος μόλις είχε ξεκινήσει τις σπουδές του στο Πανεπιστήμιο, όπως ακριβώς και η Ιουλιέττα, μια γλυκιά και όμορφη κοπέλα. Οι δυο ήρωες είχαν ερωτευθεί ο ένας τον άλλο, αλλά κανείς από τους δυο δεν τολμούσε να το ξεστομίσει. Ο Ρωμαίος τελικά έκανε το πρώτο βήμα να μιλήσει στην αγαπημένη του, όχι όμως με τον τρόπο που περιμέναμε βέβαια, αλλά το σημαντικό είναι ότι το έκανε!
Έτσι λοιπόν , μια μέρα που η Ιουλιέττα ‘’άνοιξε ‘’ το προφίλ της στο Facebook, είδε κάτι που την ξάφνιασε, ένα αίτημα φιλίας από τον Ρωμαίο! Το αποδέχτηκε αμέσως και οι δυο νέοι άρχισαν να μιλάνε χωρίς σταματημό, τη μια στο Facebook,την άλλη στο Viber· για να μην τα πολυλογώ είχαν έναν ξεχωριστό τρόπο να επικοινωνούν. Οι μήνες περνούσαν και οι ήρωές μας ήταν πια αχώριστο ζευγάρι και όλος ο πλανήτης είχε μάθει την αγάπη τους. Είχαν γίνει διάσημοι, αφού δημοσίευαν φωτογραφίες τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης συχνά πυκνά.

Μια ηλιόλουστη μέρα του καλοκαιριού η Ιουλιέττα έστειλε μήνυμα στον Ρωμαίο να πάνε για καφέ. Μετά από δέκα λεπτά ο Ρωμαίος κατέφτασε κάτω από την πολυκατοικία της Ιουλιέττας με την κόκκινη Harley μηχανή του και κόρναρε, ώστε να βγει η κοπέλα στο μπαλκόνι της. Η Ιουλιέττα πράγματι εμφανίστηκε και ο Ρωμαίος εντυπωσιάστηκε που ήταν τόσο λαμπερή, όσο τα φλας όλων των φωτογραφικών φακών μαζί.
Μόλις το ζευγάρι έφτασε στην καφετέρια, παράγγειλαν τον καφέ τους κι πήραν στα χέρια τους τα κινητά. Βλέπετε εκείνη την εποχή ο κόσμος δεν ήξερε τι πάει να πει συζήτηση. Μετά από ώρα λοιπόν, έχοντας βγάλει φωτογραφίες τους καφέδες τους ,τους εαυτούς τους, τους σερβιτόρους και έχοντας ενημερώσει όλο το Instagram για το πού βρίσκονταν και πώς περνούσαν, ο Ρωμαίος σαν γνήσιος ιππότης σκάναρε την πιστωτική του κάρτα στο POS του καταστήματος, πήρε την αγαπημένη του και ανέβηκαν στη μηχανή.
Στη διαδρομή το κινητό του Ρωμαίου χτύπησε κι εκείνος απάντησε παρά τις ενστάσεις της Ιουλιέττας, που του έλεγε ότι είναι επικίνδυνο. Ο Ρωμαίος εξακολουθούσε να μιλά στο κινητό και δεν είδε ένα φορτηγό που ερχόταν κατά πάνω τους. Η σύγκρουση ήταν σφοδρή και οι δύο νέοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο. Σύμφωνα με τον αστυνομικό Ουίλιαμ Σαίξπηρ που πήρε κατάθεση από τον οδηγό του φορτηγού, η Ιουλιέττα ήταν αναίσθητη.
Κάποιος από τους χιλιάδες φαν της τη φωτογράφισε και αστραπιαία κυκλοφόρησε η φήμη πως ήταν νεκρή.
Ο Ρωμαίος που γλίτωσε με κατάγματα σ’όλο του το σώμα, από το νοσοκομείο είδε την ανάρτηση που ήθελε την αγαπημένη του νεκρή και αποφάσισε να δώσει τέλος στη ζωή του.
Η Ιουλιέττα μόλις συνήλθε και ενημερώθηκε τι είχε συμβεί, καθώς δεν ήθελε να ζει χωρίς το Ρωμαίο, τον ακολούθησε στο δρόμο του θανάτου. Πολλοί ακόλουθοί τους έκλαψαν στην κηδεία τους, που γρήγορα έγινε viral, και έτσι έμεινε η ιστορία της αγάπης τους γνωστή έως σήμερα.

Αυτοί βέβαια δεν έζησαν πια, ας ζήσουμε όμως εμείς καλύτερα, χρησιμοποιώντας την τεχνολογία μόνο ως εργαλείο διευκόλυνσής μας και όχι ως υποκατάστατο πραγματικής επικοινωνίας και ζωής.

 

2018: Έτος των μαθηματικών

 

Εργασίες των μαθητών της Γ΄τάξης

Υπεύθυνος καθηγητής : κ.Κουλουριώτης με τη σημαντική βοήθεια της κ.Εφετζή.

Τελευταίες ενημερώσεις

Αρχείο

Σελίδες

Σαν σήμερα

28/3/1930: Η Κωνσταντινούπολη μετονομάζεται και επίσημα σε Ιστανμπούλ
   - Σχετικές αναρτήσεις

Άνοιγμα μενού
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων