ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ-ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ

Την Παρασκευή 11 Μαΐου 2018 μαθητές και μαθήτριες του σχολείου πραγματοποίησαν εθελοντική δράση στο πλαίσιο του προγράμματος ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ ΚΑΙ ΔΡΩ. Ο καθαρισμός παραλίας της Λαυρεωτικής έγινε σε συνεργασία με τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό και το Δίκτυο Μεσόγειος SOS.

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ “ΟΝΕΙΡΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗΣ ΝΥΧΤΑΣ”

 

Η θεατρική ομάδα και η χορωδία του 8ου Γυμνασίου Αχαρνών παρουσίασαν το έργο του Ουίλλιαμ Σαίξπηρ « Όνειρο καλοκαιρινής νύχτας»  σε διασκευή Γιάννη Καλατζόπουλου και μουσική Δημήτρη Λέκκα την Παρασκευή 4 Μαΐου 2018  στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δ. Αχαρνών.

Υπεύθυνες καθηγήτριες: Σοφία Ηλιοπούλου και Ρίτσα Σταθοπούλου (συντονισμός παράστασης), Έλλη Περίσογλου (διδασκαλία τραγουδιών-πιάνο), Τζούλια Εφετζή (επιμέλεια σκηνικών).

Στην παράσταση παρευρέθησαν ο κ. Γιάννης Καλατζόπουλος, συγγραφέας και σκηνοθέτης, ο κ. Δημήτρης Λέκκας, συνθέτης μουσικών έργων, ο κ. Βασίλης Καΐλας, ηθοποιός και σκηνοθέτης, ο Γενικός Γραμματέας του Δ. Αχαρνών, κ. Θανάσης Κατσιγιάννης, η πρόεδρος της ΔΗΚΕΑ κ. Μαρία Ναβροζίδου, η πρόεδρος της Δ/θμιας Σχολικής Επιτροπής, κ. Γιωργία Ευθυμιάδου, ο πρόεδρος της Π/θμιας Σχολικής Επιτροπής, κ. Κώστας Καρυδάκης, ο Διευθυντής του 2ου Γυμνασίου Αχαρνών, κ. Αρτέμης Τσαλκίδης, η πρόεδρος του Επισκηνίου, κ. Μαρία Μίχα, η προΐσταμένη του τμήματος Αρχαιολογίας και Ιστορικής Έρευνας του Δ. Αχαρνών, κ. Ελένη Κασσωτάκη, ο κ. Λεωνίδας Κατσάνος, μέλος του Επισκηνίου, ο κ. Παρασκευάς Γαρυφάλλου από το κοινωνικό έργο Προσφέρω.

Ευχαριστούμε το Δήμο Αχαρνών για την παραχώρηση της αίθουσας εκδηλώσεων, τη ΔΗΚΕΑ για την ηχητική κάλυψη και τον κ. Μιχάλη Σωτηράκη, μουσικό και ηχολήπτη.

ΔΙΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΠΑΡΤΗ-ΜΥΣΤΡΑΣ-ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ 23-24/4/2018

Τα παιδιά που συμμετείχαν στο πολιτιστικό πρόγραμμα “Η ζωή στο Βυζάντιο” επισκέφθηκαν τη Σπάρτη, το Μυστρά και τη Μονεμβασιά. Επέστρεψαν γεμάτα υπέροχες εικόνες και ωραίες αναμνήσεις. Μπράβο σε όλα τα παιδιά για την άψογη συμπεριφορά τους και στις υπεύθυνες καθηγήτριες Θεοδότα Μάσσου και Βάντα Μποζέττο για τη διοργάνωση της εκδρομής.

Τελευταίες ενημερώσεις

Αρχείο

Σελίδες

Σαν σήμερα

24/4: Παγκόσμια Ημέρα Κατάργησης των Πειραμάτων σε Ζώα
"
   - Σχετικές αναρτήσεις

Άνοιγμα μενού
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων