Λειτουργία Σχολής Γονέων στο Δήμο Αχαρνών.

Σας ενημερώνουμε ότι η Αντιδήμαρχος Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού & Νέας Γενιάς Κατσανδρή Χριστίνα, ως Φιλόλογος και Ψυχολόγος και η ίδια σε συνεργασία με τις Κοινωνικές Λειτουργούς και τις Ψυχολόγους της «ΔΙΕΞΟΔΟΣ» του Δήμου Αχαρνών θα πραγματοποιήσουν Σχολή Γονέων στα πλαίσια ενίσχυσης των γονέων σε καταστάσεις που χρειάζονται βοήθεια και απαντήσεις.
Η Σχολή Γονέων τίθεται σε λειτουργία από την Πέμπτη 7 Απριλίου 2022 και κάθε Πέμπτη και ώρες 10:00 – 11:30 (πρωινό τμήμα) και 19:15 – 20:45 (βραδινό τμήμα).
Η συμμετοχή δεν είναι υποχρεωτική κάθε εβδομάδα και είναι ΔΩΡΕΑΝ. Η παρακολούθηση της Σχολής Γονέων θα γίνει στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Δήμου Αχαρνών.
Η Σχολή Γονέων έχει ως σκοπό την εκπαίδευση και τη στήριξη κάθε μητέρας και πατέρα στον σύνθετο ρόλο του γονέα όπως διαμορφώνεται από τις σύγχρονες κοινωνικοοικονομικές συνθήκες.
Απευθύνεται σε γονείς παιδιών όλων των ηλικιών, παρέχει στους γονείς γνώσεις χρήσιμες, για το οικογενειακό και το σχολικό περιβάλλον καθώς και ανταλλαγή εμπειριών και ευκαιρίες για προβληματισμό.
Υπεύθυνη επικοινωνίας η Αντιδήμαρχος, Κατσανδρή Χριστίνα, τηλ. 6989099991,
Τηλ. Γραφείου 210 2415482, 381.

Τελευταίες ενημερώσεις

Αρχείο

Σελίδες

Σαν σήμερα

12/1/1913: Πραγματοποιείται η πρώτη παγκοσμίως πολεμική αποστολή ναυτικής συνεργασίας, στα Δαρδανέλια. Ο υπολοχαγός Μιχαήλ Μουτούσης και ο σημαιοφόρος Αριστείδης Μωραϊτίνης πετούν με υδροπλάνο και καταρτίζουν σχεδιάγραμμα των θέσεων του τουρκικού στόλου εναντίον του οποίου ρίχνουν τέσσερις βόμβες.

Άνοιγμα μενού
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων