Η επίσκεψη των μαθητών της Β’ τάξης στον Πολυχώρο Myrtillo είχε απ’όλα! Παιγνίδι, κίνηση, γέλιο, συγκίνηση, σκέψη και εμβάθυνση. Τα παιδιά μας γνώρισαν τους εργαζόμενους του Myrtillo, και εξοικειώθηκαν με τις έννοιες “ευπαθείς ομάδες”, “διαφορετικότητα”, “αυτισμός”, Α.Μ.Ε.Α.
Διαπίστωσαν πόσο άξιοι και αξιέπαινοι είναι οι άνθρωποι με ιδιαιτερότητες, που αγωνίζονται κόντρα στις προκαταλήψεις και παρά τα προβλήματα υγείας που έχουν.

Το πρόγραμμα σχεδίασαν φοιτητές της Θεολογικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, οι οποίοι με γνώση και ευαισθησία ήταν εκεί και συντόνισαν όλες τις δράσεις.

Τέλος, είμαστε πολύ περήφανοι, γιατί τα παιδιά μας επέδειξαν ωριμότητα και άψογη συμπεριφορά και δέχθηκαν τα συγχαρητήρια της συντονιστικής ομάδας.
Tην επίσκεψη διοργάνωσε η κ. Μαρίλια Κουρή,ΠΕ06,και τα παιδιά συνόδεψαν οι κ.κ. Καλύβας ,Μέλλος και Καραμουσαλή(ΠΕ04,03 ΚΑΙ 02 αντίστοιχα Ειδικής Αγωγής)

 

 

 

 

Τελευταίες ενημερώσεις

Αρχείο

Σελίδες

Σαν σήμερα

23/4: Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου
Στις 23 Απριλίου 1616 έφυγαν από την ζωή δύο μεγάλα ονόματα των γραμμάτων: ο ισπανός συγγραφέας του «Δον Κιχώτη» Μιγκέλ Ντε Θερβάντες και ο άγγλος δραματουργός Γουίλιαμ Σαίξπηρ. Με αφορμή το διπλό αυτό γεγονός, η UNESCO έχει καθιερώσει την 23η Απριλίου ως την Παγκόσμια Ημέρα του Βιβλίου.
   - Σχετικές αναρτήσεις

Άνοιγμα μενού
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων