Η ΑΛΦΑΒΗΤΑ ΤΗΣ ΕΦΗΒΕΙΑΣ-ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

‘Το κουβάρι της εφηβείας από το Α έως το Ω” ξετύλιξε η θεατρική μας ομάδα την Παρασκευή 10/5 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου Αχαρνών με το έργο η ΑΛΦΑΒΗΤΑ ΤΗΣ ΕΦΗΒΕΙΑΣ της Μάγιας Δεληβοριά.Με χιούμορ και αμεσότητα η συγγραφέας μέσα από 24 κεφάλαια /γράμματα μας αφήνει να καταδυθούμε στον κόσμο των εφήβων.Με κέφι και ζωντάνια οι μικροί μας έφηβοι πρωταγωνιστές έδωσαν με τον καλύτερό τους εαυτό.
Την επιμέλεια της παράστασης είχαν οι κυρίες Ηλιοπούλου Σοφία,Σταθοπούλου Ρίτσα και Τζούλια Εφετζή,η οποία έκανε και τα υπέροχα σκηνικά μαζί με τα παιδιά,ενώ τη μουσική επιμέλεια είχε η θεατρική ομάδα.
Διδασκαλία τραγουδιών:Έλλη Περίσογλου

video-1558010969 (3)

Τελευταίες ενημερώσεις

Αρχείο

Σελίδες

Σαν σήμερα

11/4/1890: Το νησί Έλις, ανοιχτά του Μανχάταν, γίνεται ο πρώτος σταθμός των ελλήνων μεταναστών προτού πατήσουν τη «Γη της Επαγγελίας». Εκεί υποβάλλονται σε ιατρικές εξετάσεις και εγκρίνεται ή όχι η είσοδός τους στις ΗΠΑ.
   - Σχετικές αναρτήσεις

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων