Αποχώρηση μαθητών σε χρόνο ΒΡΟΧΟΠΤΩΣΗΣ

Αγαπητοί γονείς – κηδεμόνες

Ο σύλλογος διδασκόντων του σχολείου μας αποφάσισε την εφαρμογή του επόμενου σχεδίου ΑΠΟΧΩΡΗΣΗΣ (13:15) των μαθητών σε περίπτωση βροχόπτωσης προκειμένου για την αποφυγή διασποράς του covid 19, την εξυπηρέτηση τη δική σας  και την προφύλαξη των μαθητών από τη βροχή.

Σχόλασμα Α΄ και Β΄ τάξης

Αποχώρηση από την Κεντρική πόρτα, όπως καθημερινά.


Σχόλασμα Γ΄ και Δ΄ τάξης

Οι γονείς εισέρχονται από την ΑΥΛΟΠΟΡΤΑ, διασχίζουν την αυλή και στέκονται πριν την τετράφυλλα πόρτα, στο ύψος της σημαίας. Οι μαθητές της Γ΄ και Δ΄ θα εξέλθουν από την αντικρινή τετράφυλλη πόρτα. Οι παρακάτω εικόνες παρουσιάζουν αναλυτικά τη διαδικασία.

 1)       2) 


 

Σχόλασμα Ε΄ και ΣΤ΄ τάξης

Οι γονείς εισέρχονται από την ΑΥΛΟΠΟΡΤΑ, διασχίζουν την αυλή, προσπερνούν στα αριστερά τους τις βρύσες, κατεβαίνουν στο γήπεδο του μπάσκετ και κατευθύνονται προς το κιόσκι. Στέκονται στα σκαλάκια που βρίσκονται εκεί. Οι μαθητές της Ε΄ και Στ΄ θα εξέλθουν από την αντικρινή δίφυλλη πόρτα. Οι παρακάτω εικόνες παρουσιάζουν αναλυτικά τη διαδικασία.

 1)       2) 
 3)        4)
ΟΛΟΙ, ΓΟΝΕΙΣ και μαθητές, θα φορούν ΜΑΣΚΑ και θα κρατάνε ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ασφαλείας κατά την παραμονή τους στην αυλή!

Τέλος υπενθυμίζουμε ότι η ΕΙΣΟΔΟΣ ( το πρωί) των μαθητών στο σχολείο σε περίπτωση βροχόπτωσης γίνεται από την κεντρική είσοδο του σχολείου και όχι από την αυλόπορτα.  

 

Παρακαλούμε για την ΟΡΘΗ και ΣΥΝΕΠΗ τήρηση των ανωτέρω για το ΚΑΛΟ ΟΛΩΝ!!!

Για το σύλλογο διδασκόντων

Η δ/ντρια

Δρ Κυριακή Κανάρη

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση