Ευχαριστήρια

1

Ο διευθυντής και ο σύλλογος διδασκόντων του σχολείου εκφράζουν τις θερμές ευχαριστίες τους στο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας και όλους τους γονείς για τη στήριξή τους.
Ευχαριστούμε την κα Τσούνη Θεοδώρα, τον κο Φύλακτο Ιωάννη, τον κο Μαγκάκη Νικόλαο οι οποίοι, με δική της πρωτοβουλία, προσέφεραν αναλώσιμα εκτυπωτών και χρώματα για τον καλλωπισμό του αύλειου χώρου. Ευχαριστούμε επίσης τον κο Ζαρκαδούλα Θεόδωρο την κα Κατσαδήμα Αγλαΐα, τον κο Κακαρούνα Χαράλαμπο, την κα Μπίρκου Σοφία, τον κο Ξερέα Κωνσταντίνο, την κα Τριαντοπούλου Χαρίκλεια και τον κο Τσάτζαλο Απόστολο για την εθελοντική εργασία που προσέφεραν στον καλλωπισμό του αύλειου χώρου και την αποψίλωση του χώρου εξωτερικά του σχολείου.
Οι πρωτοβουλίες αυτές είναι σημαντικές για τη σχολική μας κοινότητα και ελπίζουμε να αποτελέσουν παράδειγμα προς μίμηση.

Αγιασμός Σχολικής Χρονιάς 2024-2025

Αγαπητοί γονείς, σας ενημερώνουμε ότι την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2024, ημέρα έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς για τους μαθητές μας, ο αγιασμός θα πραγματοποιηθεί στις 8:30 π.μ. Την ημέρα αυτή οι μαθητές μας θα παραλάβουν και τα νέα τους βιβλία. Σας ευχόμαστε ολόψυχα σε όλους, μικρούς και μεγάλους, καλή και δημιουργική σχολική χρονιά.

Προκήρυξη θέσης εθελοντή σχολικού τροχονόμου στο σχολείο μας



Λήψη αρχείου


Λήψη αρχείου


Λήψη αρχείου