Αγαπητοί  γονείς

Σας ενημερώνουμε ότι το σχολείο μας συμμετέχει στον διαγωνισμό που διοργανώνει το Βρετανικό Συμβούλιο και το Κέντρο Διεθνούς Ολυμπιακής Εκεχειρίας «Λέμε ΟΧΙ στον σχολικό εκφοβισμό» (υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων). Το σχολείο μας εκπροσωπεί το Ε1, που δημιούργησε ένα παραμύθι για το cyberbullying με τίτλο: Η Terra Computerata κι ο Webvious.

Δείτε το στο slideshare.net

Οι συμμετοχές των σχολείων θα μπουν σε ηλεκτρονική ψηφοφορία σήμερα, 6-12-16, και αύριο, 7-12-16 μέχρι τις 23:59,  στη σελίδα:

https://respect-diversity.org/index.php/el/works-mnu-el

Όποιο σχολείο καταφέρει να κερδίσει την πρώτη θέση θα έχει ως έπαθλο τον πλήρη ηλεκτρονικό εξοπλισμό της τάξης που συμμετείχε.

Σας προσκαλούμε και σας παρακαλούμε, λοιπόν, να επισκεφτείτε τη σελίδα του διαγωνισμού και να στηρίξετε τη συμμετοχή του σχολείου μας με την ψήφο σας. Για να ψηφίσετε πρέπει να εγγραφείτε με το όνομά σας σε λατινικούς χαρακτήρες. Απαιτείται ένα έγκυρο e-mail  και ψηφίζετε υποχρεωτικά μέχρι τρεις υποψηφιότητες.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την υποστήριξη και κατανοούμε ότι η διαδικασία είναι κάπως χρονοβόρα, κρίναμε ωστόσο ότι αξίζει την προσπάθεια.