Το ιστολόγιο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε πως ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας απέκτησε το δικό του ιστολόγιο – blog, που ήδη μετράει επτά αναρτήσεις ενημέρωσης!

Η προσπάθεια αποβλέπει στην καλύτερη και αμεσότερη ενημέρωση των γονέων για τις δράσεις του Συλλόγου. Επίσης, το ιστολόγιο έχει στόχο να αποτελέσει γέφυρα γνωριμίας με το σχολείο , τους εκπαιδευτικούς, το σύνολο των γονέων των μαθητών και μαθητριών του σχολείου και βεβαίως να αναδειχθεί ως έναν διαδικτυακό χώρο προβολής των δραστηριοτήτων των παιδιών.

Επιθυμία του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Γονέων και κηδεμόνων είναι ο ιστότοπος αυτός να είναι ένα ακόμη μέσο ψυχαγωγίας, ένας επιπλέον χώρος έκφρασης και δημιουργίας. Για οποιαδήποτε πρόταση ή  ιδέα που θα βοηθήσει τους μαθητές του σχολείου μπορείτε να επικοινωνείτε και μέσω του email επικοινωνίας: 88silgondimathin@gmail.com

Εμείς από πλευράς μας καλωσορίζουμε τον Σύλλογο στον κόσμο του διαδικτύου και ευχόμαστε την αποδοχή του νεοσύστατου blog από όλα τα μέλη και την ανταπόκρισή τους σε επισκεψιμότητα.  Καλή επιτυχία!

Η Φωτό Μου

Κλικ στην εικόνα για να επισκεφτείτε το ιστολόγιο του Συλλόγου Γονέων

;


Τα σχόλια είναι κλειστά.

Copyright © 88ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ          Φιλοξενείται από Blogs.sch.gr
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση