Ιουν 17
28
Κάτω από (Άρθρα και Κείμενα) από στις 28-06-2017

Με τον ερχομό του πρώτου καύσωνα επιβάλλεται όχι μόνο η αποχώρηση από τα αστικά κέντρα αλλά και η αποχή από δραστηριότητες εσωτερικού χώρου… (βλ. αναρτήσεις). Ευχόμαστε ένα καλό και συναρπαστικό καλοκαίρι, όπως το φαντάζεται ο καθένας από μας και να θυμόμαστε πάντα: «Όχι σκουπίδια σε θάλασσες και ακτές«.

Εις το επανιστολογείν (καλώς εχόντων των πραγμάτων!)

a_toaster_summer_800x600

Καλό καλοκαίρι!

Ιουν 17
28

Μια ακόμη παρουσίαση ετοίμασε το saferinternet4kids.gr και το Ελληνικό Κέντρο Ασφαλούς Διαδικτύου. Το θέμα της είναι οι ψευδείς ειδήσεις (hoaxes) που διαδίδονται στο διαδίκτυο και κυρίως από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η παρουσίαση αναδεικνύει τα κριτήρια αξιολόγησης μιας ψευδούς είδησης, αλλά κυρίως μας υπενθυμίζει ότι το κυριότερο όπλο μας σε ό,τι ακούμε και διαβάζουμε ήταν, είναι και θα είναι η κριτική μας σκέψη

Ιουν 17
19

Ιουν 17
18

Κάθε τρίτη Κυριακή του Ιουνίου (και κάθε άλλη μέρα) γιορτάζει ο πατέρας μας είτε είναι κοντά μας είτε μακριά μας είτε στη μνήμη μας. Χρόνια πολλά σε όλους τους μπαμπάδες του κόσμου!


Αποτέλεσμα εικόνας για διαπολιτισμική χορωδία της εθνικής λυρικής σκηνής

Διαπολιτισμική Χορωδία Ε.Λ.Σ.

Την ερχόμενη Κυριακή στις 8 το βράδυ στην πλατεία Κυψέλης θα δώσει παράσταση η Διαπολιτισμική Χορωδία της Εθνικής Λυρικής Σκηνής. Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό. Την εκδήλωση στηρίζει ο Δήμος Αθηναίων. Την ενημέρωση λάβαμε από την κα Κύρδη, υπεύθυνη Πολιτιστικών Θεμάτων της Α΄Αθήνας, η οποία και μας παρακάλεσε να διαδώσουμε το πολιτιστικό δρώμενο. (Δείτε στον σύνδεσμο την αφίσα της εκδήλωσης)

DIAPOLITISMIKI XORODIA AFISA T

Η τελευταία ενότητα στη Γλώσσα της Πέμπτης τάξης είχε ως αντικείμενό της τα ταξίδια στο διάστημα. Ο κύριος Βασίλης Κίτσιος, δάσκαλος τους σχολείου μας και του Δ2 για φέτος, έχει σχεδιάσει και δημιουργήσει ένα συναρπαστικό παιχνίδι γνώσεων που θα μας βοηθήσει να ταξιδέψουμε στον Άρη. Στόχος μας να βρούμε το σκάφος να επιστρέψουμε, απαντώντας σε έξυπνες ερωτήσεις από όλα τα μαθήματα της Πέμπτης. Αν καταφέρουμε να τις απαντήσουμε σωστά και συγκεντρώσουμε τους απαραίτητους κρυστάλλους, θα οδηγηθούμε και στο σκάφος διαφυγής! Εμπρός, παιδιά, ακονίστε τις γνώσεις σας!

Ευχαριστούμε θερμά τον συνάδελφο κύριο Βασίλη Κίτσιο για την ωραία συνεργασία, τις εμπνευσμένες δημιουργίες του και τη γενναιοδωρία του να μοιράζεται μαζί μας τη δουλειά του.

Σχετική εικόνα

Κλικ στην εικόνα!