student_good_grade_02Ανακοινώνονται στους Γονείς και Κηδεμόνες των μαθητών του Σχολείου μας τα παρακάτω :

  1. Η επίδοση των ελέγχων με την βαθμολογία του Α΄ τριμήνου για τις Γ΄, Δ΄, Ε, ΣΤ΄ τάξεις θα γίνει την Παρασκευή 20/12/2013 και ώρα 13.25 μ.μ. μετά την αποχώρηση των μαθητών που σχολάνε την ώρα αυτή.
  2. Την ημέρα αυτή οι μαθητές του τμήματος ΣΤ1 θα σχολάσουν στο εξάωρο, στις 13.15 μ.μ. αντί για τις 14.00 μ.μ. (δεν θα γίνει το μάθημα της Φυσικής Αγωγής την 7η ώρα).
  3. Οι γονείς/κηδεμόνες των μαθητών/-τριών των Α΄ και Β΄ τάξεων που επιθυμούν να ενημερωθούν για την πρόοδο των παιδιών τους, μπορούν να προσέλθουν την Τρίτη 17/12/2013 στις 13.25 μ.μ., όποτε θα γίνουν δεκτοί από τις δασκάλες των τάξεων.
  4.  Παρακαλούνται οι γονείς/κηδεμόνες των μαθητών/-τριών, να μεριμνούν ώστε τα παιδιά τους να μη καθυστερούν κατά την πρωινή τους προσέλευση στο σχολείο, διότι διαφορετικά προκαλείται αναστάτωση στην εύρυθμη λειτουργία του σχολείου αλλά και στη διεξαγωγή των μαθημάτων
  5. Παρακαλούνται επίσης οι γονείς/κηδεμόνες των παιδιών, όταν παρατηρούν ότι τα παιδιά τους είναι αδιάθετα,  να μην τα φέρνουν στο σχολείο. Τα φαινόμενα αδιαθεσίας μόνο να επιδεινωθούν μπορούν στο σχολείο και η διαδικασία επικοινωνίας με το γονέα, προετοιμασίας του παιδιού για αποχώρηση και παράδοσής του προκαλεί άσκοπη αναστάτωση τόσο στη λειτουργία του σχολείου όσο και στο δικό σας προγραμματισμό αφού θα πρέπει να διακόψετε την εργασία σας για να παραλάβετε το παιδί σας.