Πρόβα για άσκηση σεισμού

 

Χθες, Πέμπτη, κατά τη διάρκεια των πρωινών δραστηριοτήτων, πραγματοποιήθηκε στο σχολείο μας η δεύτερη προγραμματισμένη άσκηση σεισμού.

Η άσκηση πραγματοποιήθηκε με επιτυχία, με τη συμμετοχή όλων των μαθητών και των εκπαιδευτικών, οι οποίοι ακολούθησαν με υπευθυνότητα και ψυχραιμία τις προβλεπόμενες οδηγίες εκκένωσης.

Μέσα από τη διαδικασία αυτή, οι μαθητές είχαν την ευκαιρία:

να ενημερωθούν για τη σωστή στάση σε περίπτωση σεισμού,

να συζητήσουν σχετικά με τα μέτρα προστασίας και ασφάλειας,

να βιώσουν έμπρακτα την εφαρμογή των οδηγιών εκκένωσης,

να εξοικειωθούν με τις διαδικασίες, ώστε να μπορούν να ανταποκριθούν με ασφάλεια και ψυχραιμία σε ένα πραγματικό περιστατικό.

Η συνεχής εξάσκηση συμβάλλει ουσιαστικά στην καλλιέργεια κουλτούρας πρόληψης και ετοιμότητας, ενισχύοντας το αίσθημα ασφάλειας της σχολικής μας κοινότητας.

Αποκριάτικο Πάρτι

autofacestamp 1771598791 Αποκριάτικο Πάρτι στη Σχολική μας Μονάδα

Με μεγάλη χαρά και ενθουσιασμό πραγματοποιήθηκε το αποκριάτικο πάρτι στη σχολική μας μονάδα, γεμίζοντας τον χώρο με χρώματα, μουσική και χαμόγελα.

Οι μαθητές και οι μαθήτριές μας συμμετείχαν ενεργά, παρουσιάζοντας όμορφες χορευτικές δράσεις με παραδοσιακούς και μοντέρνους χορούς, καθώς και δημιουργικές κινήσεις που ανέδειξαν το ταλέντο και τη ζωντάνια τους. Η συμμετοχή όλων ήταν εντυπωσιακή και η ατμόσφαιρα γιορτινή και ευχάριστη.

Θα θέλαμε να εκφράσουμε θερμές ευχαριστίες στις γυμνάστριες του σχολείου μας, κυρία Χρυσάνθη Φείδη και κυρία Ρήγα Βασιλική την πολύτιμη συμβολή τους στην οργάνωση και υλοποίηση της εκδήλωσης.

Συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές μας για την υπέροχη παρουσία τους και σε όλους όσοι συνέβαλαν στην επιτυχία της εκδήλωσης!

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση