Διάλεξη για γονείς

Την Κυριακή 16/12/18 στις 6μ.μ. θα πραγματοποιηθεί η επόμενη  διάλεξη που διοργανώνει η Ενορία Ι.Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου στο πλαίσιο της Συμβουλευτικής Γονέων. Θα εισηγηθεί η κ. Μαρία Γκουζιώτη (Ψυχοθεραπεύτρια), με θέμα «Η προίκα της ανατροφής μέσα από το παράδειγμά μας».

Είσοδος Ελεύθερη

 

Ι. Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου, Ν. Ιωνία, Τριανταφύλλου Αυγερινού 11, Πνευματικό Κέντρο Ναού

 » Διαβάστε όλο το άρθρο

Προσφορά ειδών στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

Με αφορμή τις γιορτές των Χριστουγέννων και έχοντας υπόψη τις αρχές της κοινωνικής ευαισθησίας και αλληλεγγύης που προσπαθούμε να διδάξουμε στα παιδιά μας, θα θέλαμε να βοηθήσετε στην ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Νέας Ιωνίας.

Επειδή ο αριθμός των ωφελούμενων νοικοκυριών αυξάνεται συνεχώς, υπάρχει μεγάλη ανάγκη σε: γάλα εβαπορέ,ρύζι, λάδι,ντοματοπολτό,ζάχαρη,μπισκότα,

 » Διαβάστε όλο το άρθρο

Έναρξη μαθημάτων κολύμβησης

Αγαπητοί γονείς της Γ’ τάξης,

Σήμερα λάβαμε ενημέρωση από το Γραφείο Φυσικής Αγωγής ότι η ημέρα έναρξης των μαθημάτων κολύμβησης για το Σχολείο μας θα είναι η Δευτέρα 17/12/18.Το τμήμα Γ3 θα πηγαίνει στο κλειστό κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ κάθε Δευτέρα κατά το τελευταίο δίωρο και τα τμήματα Γ1 και Γ2 θα πηγαίνουν στο ίδιο κολυμβητήριο

 » Διαβάστε όλο το άρθρο

Μαθήματα κολύμβησης

Αγαπητοί κηδεμόνες της Γ’ τάξης,

Σας ενημερώνουμε ότι η έναρξη των μαθημάτων κολύμβησης αναβάλλεται, λόγω καθυστέρησης από την Περιφέρεια, το πιθανότερο για την επόμενη εβδομάδα. Θα σας ενημερώσουμε όταν λάβουμε και εμείς νεότερη ειδοποίηση από το Γραφείο Φυσικής Αγωγής.

Από τη Διεύθυνση

Δανειστική βιβλιοθήκη

Αγαπητοί μαθητές και μαθήτριες,

Για το σχολικό έτος 2018-19 έχει αρχίσει να λειτουργεί η δανειστική βιβλιοθήκη του Σχολείου μας για όλα τα τμήματα.Θα δανείζεστε ένα βιβλίο τη φορά και θα το κρατάτε έως 15 μέρες (περισσότερες πληροφορίες θα πάρετε από τους δασκάλους σας).

Ας μην ξεχνάμε ότι ένα καλό βιβλίο μας ψυχαγωγεί,αναπτύσσει τη φαντασία μας,

 » Διαβάστε όλο το άρθρο

Υπενθύμιση για κλειστό σχολείο στις 21/11

Σας υπενθυμίζουμε ότι την Τετάρτη 21/11/18 το Σχολείο, όπως και όλα τα Δημοτικά της περιοχής, θα παραμείνει κλειστό λόγω συμμετοχής των Εκπαιδευτικών στη συνέλευση του τοπικού Συλλόγου Εκπαιδευτικών Α/θμιας.

Από τη Διεύθυνση

Διαλέξεις για γονείς

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

Με πρωτοβουλία της ενορίας Κοιμήσεως Θεοτόκου Ν. Ιωνίας αρχίζει ένας κύκλος δωρεάν ομιλιών προς γονείς από ειδικούς.Αυτήν την Κυριακή 25/11/18 θα πραγματοποηθεί στις 6 μ.μ. η ομιλία  «Προεφηβεία: Προετοιμάζοντας ένα συναρπαστικό ταξίδι»

Εισηγήτρια: Αναστασία Μωραιτάκη (Ψυχολόγος με ειδίκευση στους εφήβους)

 » Διαβάστε όλο το άρθρο

Mαθήματα κολύμβησης για τη Γ’ τάξη

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

Σύμφωνα με ενημέρωση που είχαμε από την Ομάδα Φυσικής Αγωγής Δ.Ε. Β΄Αθήνας, από τις 26/11/2018 (με επιφύλαξη ως προς την ημερομηνία,διότι μπορεί να υπάρξει καθυστέρηση) θα ξεκινήσει πρόγραμμα εκμάθησης κολύμβησης για τους μαθητές των τμημάτων Γ1 ,Γ2 και Γ3 του Σχολείου μας. Τα μαθήματα θα διεξάγονται μία φορά την εβδομάδα  στο

 » Διαβάστε όλο το άρθρο

Γιορτή για την 17η Νοέμβρη

Σας ενημερώνουμε ότι την Παρασκευή 16 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί γιορτή για την επέτειο της 17ης Νοεμβρίου (εξέγερση Πολυτεχνείου) στο Δημοτικό Θέατρο «Γ.Δομνάκης». Οι μαθητές και μαθήτριες θα προσέλθουν στο θέατρο χωρίς τσάντες στις 9 π.μ. και θα αποχωρήσουν στις 9.50 π.μ. με ευθύνη των γονέων τους.Το Ολοήμερο Πρόγραμμα δεν θα λειτουργήσει.

Από τη Διεύθυνση

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

Διευκρινίζουμε ότι, για να μπορείτε να δείτε ολόκληρα τα άρθρα του ιστολογίου μας,θα πρέπει να πατάτε πάνω στην ημερομηνία του άρθρου η οποία βρίσκεται ακριβώς κάτω από το άρθρο αριστερά.

Από τη Διεύθυνση