Αρχική » Χωρίς κατηγορία » Η ΟΜΑΔΑ ΔΙΑΣ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΜΑΣ

Η ΟΜΑΔΑ ΔΙΑΣ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΜΑΣ

1Έξι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ «εισέβαλαν» το πρωί με τις μηχανές τους στην αίθουσα εκδηλώσεων και βρέθηκαν κοντά στους μαθητές της Α και Β τάξης, προκειμένου να τους εξηγήσουν βιωματικά το ρόλο και την αποστολή της Άμεσης Δράσης και γενικότερα της Ελληνικής Αστυνομίας αλλά και να απαντήσουν στις ερωτήσεις των μαθητών μας που έπεφταν βροχή.

Η συνέχεια δόθηκε στο προαύλιο όπου τα παιδιά ανέβηκαν στις μηχανές, έπαιξαν  με τους ασυρμάτους και τις σειρήνες, συζήτησαν με τους αστυνομικούς για τις δυσκολίες του επαγγέλματος και κατανόησαν τη δύσκολη αποστολή τους που είναι η δίωξη του εγκλήματος και η προστασία του πολίτη.

Παρόντες στη δράση ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Βασίλης Ζορμπάς που απηύθυνε χαιρετισμό στα παιδιά και η υπεύθυνη επικοινωνίας του Δήμου Γιάννα Αναστασιάδου που συντόνισε τη δράση και την ευχαριστούμε.

Πολλές ευχαριστίες στον επικεφαλής της ομάδας ΔΙΑΣ, Υπαστυνόμο Φώτη Μπράμη και στις/στους  αστυνομικούς Ευθυμία Γκούτα, Σταματίνα Μάρκου, Νίκο Παπαγιοβάνη, Μαρίνο Συνοδινό και Ευάγγελο Κοτσώρη για τα  όσα σημαντικά μας έμαθαν αλλά κυρίως για την ευαισθησία, την ευγένεια την υπομονή και τα χαμόγελα με τα οποία προσέγγισαν τα παιδιά μας και δικαιολογημένα απέσπασαν το αυθόρμητο χειροκρότημα  όλων μας και τις ρυθμικές επευφημίες “ΔΙΑΣ! ΔΙΑΣ! ΔΙΑΣ! …” κατά την αποχώρησή τους .

Σχετικό φωτορεπορτάζ από την ιστοσελίδα του Δήμου  εδώ

0 1 2 3

 

 


Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Άνοιγμα μενού
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση