Ημέρες λειτουργίας του Σχολείου μας κατά τους μήνες Ιούλιο & Αύγουστο

Σας ενημερώνουμε ότι το σχολείο μας κατά τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο θα είναι ανοικτό κάθε Τρίτη (σύμφωνα με απόφαση της Δ/νσης Β/θμιας Εκπ/σης Γ΄ Αθήνας, αρ. πρωτ. 13193 / 19-6-2019).

Παράταση υποβολής μηχανογραφικού δελτίου μέχρι την Τετάρτη 17-7-2019

Από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοινώνεται ότι η προθεσμία υποβολής μηχανογραφικών δελτίων ΓΕΛ και ΕΠΑΛ παρατείνεται ως και την Τετάρτη 17-7-2019.

Υπενθυμίζεται ότι τη Δευτέρα 15-7-2019 όλα τα ΓΕΛ και ΕΠΑΛ της χώρας θα είναι ανοικτά (ώρες σχολείων), προκειμένου να εξυπηρετήσουν τους υποψηφίους για το μηχανογραφικό δελτίο.

Επισημαίνεται ότι η ανωτέρω προθεσμία είναι οριστική και μετά την παρέλευσή της δεν θα γίνει δεκτή καμία αλλαγή στα μηχανογραφικά δελτία. Η εφαρμογή θα κλειδώσει και θα ξεκινήσει η ηλεκτρονική επεξεργασία των μηχανογραφικών δελτίων.

Οι υποψήφιοι που έχουν ήδη οριστικοποιήσει το μηχανογραφικό δελτίο, θα έχουν πλέον πρόσβαση στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://exams.it.minedu.gov.gr, μόνο για να βλέπουν την οριστικοποιημένη μορφή του μηχανογραφικού δελτίου, το οποίο φέρει αριθμό πρωτοκόλλου.

Ημέρες λειτουργίας των Λυκείων (ΓΕΛ και ΕΠΑΛ) για την υποστήριξη της ηλεκτρονικής υποβολής Μηχανογραφικού Δελτίου (Μ.Δ.)

Για την υποστήριξη της υποβολής του Μ.Δ. τον Ιούλιο μέχρι και τη λήξη της προθεσμίας υποβολής (Δευτέρα 15-7-2019), με απόφαση του Υπουργείου (Φ251/103328/Α5) τα Λύκεια (ΓΕΛ & ΕΠΑΛ) θα λειτουργήσουν την Τρίτη 9-7-2019 καθώς και τη Δευτέρα 15-7-2019, με την παρουσία του Διευθυντή ή του Υποδιευθυντή (ή του αναπληρωτή αυτών) και του εντεταλμένου εκπαιδευτικού για το χειρισμό της ηλεκτρονικής εφαρμογής του μηχανογραφικού δελτίου.
Αυτές τις 2 ημέρες ο (Υπο)Διευθυντής θα μπορεί να επιτρέψει στους υποψηφίους να αποκτήσουν password (αν δεν πρόλαβαν ή αν το έχασαν) ή/και να αναιρέσουν το ήδη οριστικοποιημένο Μ.Δ. για να οριστικοποιήσουν εκ νέου ένα άλλο Μ.Δ.

Εξετάσεις για την εισαγωγή ανθυπαστυνόμων γενικών καθηκόντων στο Τμήμα Επαγγελματικής Μετεκπαίδευσης Ανθυπαστυνόμων (Τ.Ε.Μ.Α.) της Σχολής Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης Ελληνικής Αστυνομίας, κατά την εκπαιδευτική περίοδο 2019 – 2020Λήψη αρχείου

Ηλεκτρονικό Μηχανογραφικό 2019

Από την Παρασκευή 21-06-2019μπορείτε να υποβάλετε ηλεκτρονικά το Μηχανογραφικό σας Δελτίο (Μ.Δ.) στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://exams.it.minedu.gov.gr.

Υπενθυμίζεται ότι, για να εκδώσετε κωδικό ασφαλείας, θα πρέπει να απευθυνθείτε στο Λύκειο, στο οποίο έχετε υποβάλει την αίτηση-δήλωση για συμμετοχή στις Πανελλαδικές Εξετάσεις. Εάν ανήκετε στην κατηγορία του 10%, έχετε τη δυνατότητα να απευθυνθείτε σε οποιοδήποτε ημερήσιο Γενικό Λύκειο.

Επισημαίνεται ότι από τις 21-06-2019 μπορείτε να υποβάλλετε μόνο πρόχειρο Μηχανογραφικό Δελτίο και μετά την ανακοίνωση των βαθμών των Γενικών και των Επαγγελματικών Λυκείων, μπορείτε να προβείτε στην τελική Οριστικοποίηση του Μηχανογραφικού σας Δελτίου.

Επιπροσθέτως, στον παρόντα ιστότοπο (https://exams.it.minedu.gov.gr) μπορείτε να βρείτε τις οδηγίες χρήσης της εφαρμογής, τις βάσεις, τα στατιστικά προτιμήσεων και βαθμών του προηγούμενου έτους, το υπόδειγμα του έντυπου Μ.Δ., καθώς και το ηλεκτρονικό Μ.Δ.

Τέλος, υπενθυμίζεται ότι εντός της προθεσμίας υποβολής έχετε δικαίωμα αναίρεσης της οριστικοποίησης του Μηχανογραφικού σας Δελτίου.

 Λήψη αρχείου

Πρόσκληση για τη θεατρική μας παράσταση

 

 

Πού μπορεί να οδηγήσει το πάθος για εξουσία;

Πού κατευθύνει το πάθος για ζωή;

Μια γενιά θυσία σε κούφιες ρητορείες και ανθρώπους μπερδεμένους στα αγαθά τους….. μια γενιά χαμένων ονείρων μεταναστεύει στον κόσμο των αστεριών……

 

Aldebaran!!

 

 

 1. Queen – We Are The Champions
 2. Carl Orff – O Fortuna ~ Carmina Burana
 3. Playground Lullaby – Creepy Lullaby Music Box
 4. Rainbow-Temple of the king
 5. In the Mood for Love – Shigeru Umebayashi
 6. Mission Impossible Theme
 7. «MELANCHOLIA» Music Box |Sad, creepy song|
 8. Pink Floyd – Marooned
 9. Pirates Of The Caribbean Theme Song
 10. Crazypap – Ξεμάτιασε με ΜΑΜΑ (Ύμνος Δημοτικών Συμβούλων)
 11. The Godfather Theme Song

Κείμενο : Πολυξένη Γιαννουλάκη

 

 

Παρουσιάζονται οι μαθητές/τριες:

Άρης  Γκουλέτσος

Κυριακή Αϊβαλιώτη

Κων/να Στρατιώτη

Λάμπης Αλέξης

Παναγιώτα Ψωμαδέλη

Βασίλης Βουζουνεράκης

Θανάσης  Βασιλάκος

Πηνελόπη  Δούκουρη

Σοφία  Αθανασίου

Χριστίνα Βασιλάκη

Συμμετέχει η Μαριλένα Καρρά

 

Υπεύθυνες καθηγήτριες:

Νίκη Τσινάκη

Σταυρούλα Βίτσα

Graffiti: Χρήστος Ταβουξόγλου

Ξωξάκου Κορίνα , Μπίτρι Κριστιάνα