Self test: Από αύριο 30 Μαρτίου η διάθεση σε μαθητές και εκπαιδευτικούς

Η ανακοίνωση του υπουργείου Παιδείας

Οι μαθητές όλων των βαθμίδων, εμβολιασμένοι και μη, καθώς και οι εμβολιασμένοι εκπαιδευτικοί, θα προμηθεύονται από την Τετάρτη 30 Μαρτίου έως και την Τρίτη 5 Απριλίου, τρία (3) δωρεάν αυτοδιαγνωστικά (self) τεστ από τα φαρμακεία, προκειμένου να καλύψουν τις ανάγκες ελέγχου των ημερών από 4 Απριλίου έως και 15 Απριλίου 2022 και για την επιστροφή από τις διακοπές του Πάσχα. Μαθητές και εμβολιασμένοι εκπαιδευτικοί θα εισέρχονται στις σχολικές τάξεις έχοντας υποβληθεί σε έναν αυτοδιαγνωστικό έλεγχο εβδομαδιαίως, ο οποίος θα πραγματοποιείται έως και 24 ώρες πριν από την προσέλευση στο σχολείο την Τρίτη.

Προσοχή: Self test πρέπει να κάνουν σήμερα Κυριακή οι μαθητές και να το δηλώσουν στην πλατφόρμα edupass

Όλοι οι μαθητές  πρέπει να κάνουν self test σήμερα Κυριακή 27/3, την Δευτέρα 28/3 και την Πέμπτη 31/3 και να το δηλώσουν πριν τον ερχομό τους στο σχολείο.

Οι μαθητές θα έπρεπε κανονικά την Πέμπτη το απόγευμα/βράδυ 24 Μαρτίου να κάνουν το self test και να το δηλώσουν στην πλατφόρμα edupass ωστόσο, επειδή  τα σχολεία την Παρασκευή ήταν κλειστά λόγω της Εθνικής Αργίας της 25ης Μαρτίου το τεστ θα πρέπει να το κάνουν σήμερα Κυριακή 27 Μαρτίου για να προσέλθουν κανονικά στο σχολείο τους τη Δευτέρα.

“25η Μαρτίου”

Μαζί με τα παιδιά φτιάξαμε ωραίες κατασκευές, με τις οποίες στολίσαμε την τάξη μας, εν όψει του εορτασμού της 25ης Μαρτίου.

“ΑΠΟΚΡΙΕΣ 2022”

Στο νηπ/γείο μας  φτιάξαμε πολλές και όμορφες αποκριάτικες κατασκευές. Με μερικές από αυτές διακοσμήσαμε την τάξη μας και με άλλες όπως καπέλα και μάσκες μεταμφιεστήκαμε, χαρήκαμε και διασκεδάσαμε.

Την ημέρα του  αποκριάτικου πάρτυ πήγαμε όλοι ντυμένοι μασκαράδες. Χορέψαμε, τραγουδήσαμε, παίξαμε, διασκεδάσαμε πολύ!!!!