«Διαδικασία επαναφοίτησης μαθητών/τριών στα Νηπιαγωγεία για το σχολικό έτος 2024- 2025»



Λήψη αρχείου

Καλώς όρισες 2024-Κοπή πίτας

Κόψαμε την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα τηρώντας και φέτος το έθιμο. Τα “τυχερά παιδάκια” των δύο τμημάτων που κέρδισαν το φλουρί πήρανε και από ένα δωράκι. Και του χρόνου με υγεία!!!!

IMG 20240111 101601 IMG 20240111 102109 IMG 20240111 125549

Χάρισε ένα βιβλίο, δυνάμωσε το φως

Το νηπιαγωγείο μας συμμετείχε στην μεγάλη φιλαναγνωστική εκστρατεία “Χάρισε ένα βιβλίο, δυνάμωσε το φως”. Πραγματοποιήθηκε ανταλλαγή βιβλίων μεταξύ των μαθητών, αφηγήσεις χριστουγεννιάτικων παραμυθιών, δραματοποιήσεις, μουσικά δρώμενα και παντομίμα.

Afisa xarise 21 dekemvriou l

“Χριστουγεννιάτικη γιορτή”

Την Παρασκευή 22/12 πραγματοποιήθηκε στο νηπ/γείο μας χριστουγεννιάτικη γιορτή.  Γονείς και εκπαιδευτικοί καμαρώσαμε και συγκινηθήκαμε βλέποντας τα παιδιά μας να τραγουδούν, να χορεύουν και να απαγγέλουν τα ποιήματά τους.

Συμμετοχή στη δράση του “Χαμόγελου του παιδιού”

Για άλλη μία χρονιά οι μαθητές/τριες και οι γονείς του νηπ/γείου μας πρόσφεραν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης στον οργανισμό “Χαμόγελο του Παιδιού”. Στόχος όλων μας  να βοηθήσουμε ανθρώπους που βρίσκονται σε ανάγκη.

“Επίσκεψη ιερέα εν όψει των Χριστουγέννων”

Ο ιερέας της συνοικίας της Νέας Μαγνησίας που ανήκει το νηπ/γείο μας, κ. Καραγιάννης Χρήστος, μας επισκέφθηκε και μίλησε στα παιδιά για την γέννηση του Θεανθρώπου.

“Διαδραστική θεατρική παράσταση”

Η ομάδα “Λώτινος Ήλιος” επισκέφθηκε το νηπ/γείο μας και παρουσίασε στα παιδιά την παράσταση “τα ξωτικά του Αϊ-Βασίλη”. Τα παιδιά, γέλασαν, χόρεψαν και το χάρηκαν πάρα πολύ.

 

 

“Εργαστήρι ζαχαροπλαστικής”

Στα πλαίσια των χριστ. δράσεων, ο σεφ κ. Καίσαρης πατέρας νηπίου μας, ήρθε στο σχολείο μας και με την βοήθεια και τις υποδείξεις του, φτιάξαμε με τα παιδιά ωραία και νόστιμα μπισκοτάκια. Το νηπ/γείο μας μοσχομύρισε όμορφα αρώματα και τα παιδιά το χάρηκαν πολύ.