Πιστοί στο ραντεβού μας, μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικοί του σχολείου μας συγκεντρωθήκαμε στο «Ακταίον» σήμερα Κυριακή 5/11/2017 στις 10.30 το πρωί για να συμμετάσχουμε στην εκδήλωση «Ρόδος για τη Ζωή». Μέσα σε κλίμα χαράς και ενεργού συμμετοχής δώσαμε το παρόν μας ενισχύοντας τον σκοπό της όλης διοργάνωσης.
Λίγο μετά, στις 11.30 πμ μεταβήκαμε στην Πλατεία Δημαρχείου και ενωθήκαμε με τους άλλους συμμετέχοντες, κάτω από τους ρυθμούς της ζωντανής μουσικής της μπάντας της εκδήλωσης ενώ κουνηθήκαμε στους ρυθμούς και στις ασκήσεις, τόσο της μουσικής όσο και του ανιματέρ που έδινε το ρυθμό.
Λίγο μετά αγκαλιάσαμε, περπατώντας όλοι μαζί, την παράλια παλιά πόλη και μπήκαμε στην τάφρο περιμετρικά της παλιάς πόλης από την περιοχή Κόβα.
Η περιήγηση τερματίστηκε στην έξοδο της παλιάς πόλη στο Μαντράκι Ρόδου και όλοι απολαύσαμε τη διαδρομή και την παρέα των συνοδοιπόρων μας η οποία σηματοδοτεί τον «κοινό αγώνα» .
Θερμές ευχαριστίες για την συμμετοχή σας.











Αφήστε μια απάντηση