ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ

stock photo rest

28η Οκτωβρίου-κατασκευές γιορτή

Με αφορμή την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου διαβάσαμε το γνωστό ποίημα για την Ειρήνη “όταν κάνουνε πόλεμο η γη έχει πονόλαιμο”του Γ.Μαρίνου και συζητήσαμε για την αξία της Ειρήνης ,γνωρίσαμε τα σύμβολα της ειρήνης και τα δημιουργήσαμε με τις παλάμες μας,ζωγραφίσαμε τον πόλεμο και την ειρήνη.Παρελάσαμε κρατώντας τις σημαιούλες μας και παρακολουθήσαμε βιντεάκι με τραγούδια της Σοφίας Βέμπο και γελοιογραφίες της εποχής του ’40.Είπαμε τα ποιηματάκια μας και τραγουδήσαμε.

091 016 (2) 018 (2) 004

Πολύ μας άρεσαν “τα ραφτικά της γιαγιάς”της Άννας Βίσση

 

Προηγούμενη

Γωνιές και καθημερινές ρουτίνες στο νηπιαγωγείο

Επόμενο

Mια μέρα στην Αεροπορία

4 Σχόλια

  1. Στέλιος Σκούρτης

    Του Γιάννη του αρέσει πολύ το νέο του σχολείο. Μια μέρα αρρώστησε και στεναχωρέθηκε που δεν ήρθε! Βλέπω αυτά τα ωραία πράγματα που κάνετε με τα παιδιά και καταλαβαίνω το λόγο του ενθουσιασμού του.

    • Αυτή είναι η δική μας επιβράβευση και ικανοποίηση: να έρχονται τα παιδιά με ενθουσιασμό και αγάπη για το σχολείο.Το νηπιαγωγείο είναι ίσως το πιο σημαντικό σχολείο καθώς βοηθάει το παιδί να ενταχθεί ομαλά στην εκπαιδευτική διαδικασία και να αναπτύξει δεξιότητες που θα το βοηθήσουν στη ζωή του.Μα το πιο σημαντικό που κάνει είναι ότι επιτρέπει και βοηθάει τα παιδιά να αναπτύξουν τη φαντασία τους κάτι το οποίο καταπνίγεται στις επόμενες βαθμίδες εκπαίδευσης ….

  2. Ζιουρκα-Σουφλια Ελπιδα

    Συγχαρητηρια για αυτο που δίνεται στα παιδια μας.

Υποστηριζόμενο από blogs.sch.gr & Θέμα βασισμένο στο Lovecraft από τον Anders Norén

Άνοιγμα μενού
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση