4nippaian's blog

4ο Νηπιαγωγείο Παιανίας

ΤΙ ΑΛΛΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 1-11-2021 ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΩΝ SELF TEST

Οκτ 202131

Διαφορετική θα είναι από τη Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2021 η διαδικασία που θα κάνουν οι μαθητές για self test και τη σχολική κάρτα. Πλέον τίθεται σε λειτουργία για τις δημόσιες σχολικές μονάδες η πλατφόρμα edupass.gov.gr, η οποία αποτελεί ένα επιπλέον εργαλείο για την υγειονομική θωράκιση της δια ζώσης λειτουργίας των δημόσιων εκπαιδευτικών δομών. Μέσω του edupass.gov.gr, η διεύθυνση της σχολικής μονάδας θα μπορεί ανά πάσα στιγμή να επιβεβαιώνει, ότι εντός της σχολικής μονάδας βρίσκονται μόνο πρόσωπα (μαθητές/τριες, εκπαιδευτικοί/μέλη Ε.Ε.Π.-Ε.Β.Π., επισκέπτες), τα οποία πληρούν τις προϋποθέσεις φυσικής παρουσίας στη δια ζώσης εκπαιδευτική διαδικασία. H πλατφόρμα αφορά επί του παρόντος μόνο τις σχολικές μονάδες της δημόσιας πρωτοβάθμιας, δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και ειδικής αγωγής. Στην πλατφόρμα ενσωματώνονται όλες οι λειτουργίες του self-testing.gov.gr και η διαδικασία έκδοσης της Σχολικής Κάρτας για COVID-19.

BHMATA ΕΚΔΟΣΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΚΑΡΤΑΣ

• Πατάμε στον σύνδεσμο: https://edupass.gov.gr/.

• Επιλέγουμε την κατηγορία: «Πρόσβαση σε χώρους Πρωτοβάθμιας/Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης/Ειδικής Αγωγής».

• Στην συνέχεια : «Δήλωση self test Μαθητών/τριών-Εκδοση Σχολικής Κάρτας για covid-19» και Πραγματοποιούμε ταυτοποίηση με τη χρήση κωδικών taxisnet.

• Εάν το αποτέλεσμα είναι αρνητικό, εκδίδουμε και εκτυπώνουμε τη σχολική κάρτα, την οποία ο μαθητής επιδεικνύει στο σχολείο.

• Εάν το αποτέλεσμα είναι θετικό, ενημερώνουμε το σχολείο και πραγματοποιούμε τον εργαστηριακό έλεγχο .

Στη νέα πλατφόρμα edupass.gov.gr θα πρέπει να δηλωθούν και τα πιστοποιητικά εμβολιασμού ή προηγούμενης νόσησης, αλλά και τα αποτελέσματα των tests κάθε φορά που γίνονται αυτά για τους επισκέπτες των σχολικών μονάδων.

από κάτω από: ΓΟΝΕΙΣ| | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΤΙ ΑΛΛΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 1-11-2021 ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΩΝ SELF TEST    

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Πρόσφατα άρθρα

Σαν σήμερα

12/6/1965: Παρουσιάζεται η θεωρία του Big Bang για τη δημιουργία του σύμπαντος
Η Μεγάλη Έκρηξη(αγγ: Big Bang) είναι κοσμολογική θεωρία σύμφωνα με την οποία το Σύμπαν δημιουργήθηκε από μια υπερβολικά πυκνή και θερμή κατάσταση, πριν από περίπου 13,8 δισεκατομμύρια χρόνια. Η θεωρία αυτή για τη δημιουργία του Σύμπαντος είναι η πιο διαδεδομένη σήμερα στην επιστημονική κοινότητα.
   - Σχετικές αναρτήσεις

12/6: Παγκόσμια Ημέρα κατά της Παιδικής Εργασίας
Η Παγκόσμια Ημέρα κατά της Παιδικής Εργασίας καθιερώθηκε από τη Διεθνή Οργάνωση Εργασία με στόχο την καταπολέμηση της παιδικής εργασίας και πιο συγκεκριμένα τον περιορισμό της παράνομης διακίνησης παιδιών. Υπολογίζεται ότι κάθε χρόνο, περίπου 1,2 εκατομμύρια παιδιά πέφτουν θύματα εκμετάλλευσης ενός καλά οργανωμένου δικτύου, που έχει στήσει μια γέφυρα μεταφοράς παιδιών από τις αναπτυσσόμενες στις βιομηχανικά αναπτυγμένες χώρες. Η 12η Ιουνίου είναι, επίσης, αφιερωμένη στα παιδιά της αφρικανικής ηπείρου, που στην πλειοψηφία τους εργάζονται από πολύ τρυφερές ηλικίες και κάτω από αντίξοες συνθήκες.
   - Σχετικές αναρτήσεις

Οκτώβριος 2021
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
European Radio Logo

ΑΡΧΕΙΟ



Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων