ΕΚΔΟΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ Γ΄ ΛΥΚΕΙΟΥ

Σύμφωνα με τη συνεδρίαση, την πράξη του Συλλόγου Διδασκόντων και τις κείμενες νομοθετικές διατάξεις, όλοι οι μαθητές της Γ΄ Λυκείου απολύονται. Θα ενημερωθείτε για την έκδοση και παραλαβή των απολυτήριων με καινούρια ανάρτηση.

Οδηγίες προς τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων

ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ Οι υποψήφιοι πρέπει να προσέλθουν στις αίθουσες εξέτασης την πρώτη μέρα μέχρι τις 7:45 και τις επόμενες μέχρι τις 08:00. Οι εξετάσεις αρχίζουν στις 08:30. Η διάρκεια εξέτασης κάθε μαθήματος είναι τρεις ώρες. Γίνονται δεκτοί στις εξετάσεις με βασικό αποδεικτικό στοιχείο το Δελτίο εξεταζομένου και δεν είναι απαραίτητο να έχουν άλλο αποδεικτικό στοιχείο (ταυτότητα ή διαβατήριο). Τι…Συνέχεια ανάγνωσης Οδηγίες προς τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων

Ανακοίνωση για τη Δευτέρα 29-5-23

Οι μαθητές της Γ τάξης που δεν προσήλθαν την Πέμπτη 25/5/2023 στη εξέταση του μαθήματος Μαθηματικά προσανατολισμού θετικών σπουδών και οικ. πληρ. έχουν επαναληπτική εξέταση τη Δευτέρα 29/5/2023.στις 10 πμ. Προσέλευση στο σχολείο ως τις 9.45 πμ.

Υποβολή δικαιολογητικών για τη χορήγηση Βεβαίωσης σε μαθητές και μαθήτριες για τη διάκρισή τους σε Πανελλήνιους Σχολικούς Αθλητικούς Αγώνες σχολικού έτους 2022-2023

Λήψη αρχείου Λήψη αρχείου

Εκπαιδευτικός όμιλος – Σχολικό έτος: 2022-2023 «Σκάκι, θεωρία παιγνίων & μαθηματικά παιχνίδια»

Συνοπτική έκθεση αποτίμησης λειτουργίας ομίλου Μέρος Α: Οργάνωση και συμμετοχές Υπεύθυνος για τη δημιουργία, την οργάνωση και το συντονισμό της λειτουργίας του ομίλου ήταν ο Νικόλαος Σιώμος, εκπαιδευτικός κλάδου ΠΕ03 (Μαθηματικών), με οργανική θέση στο σχολείο μας. Στον όμιλο, βάσει των προβλεπομένων διατάξεων, υπήρχε η δυνατότητα συμμετοχής συγκεκριμένου πλήθους μαθητών (ελάχιστο: 6, μέγιστο: 12), από…Συνέχεια ανάγνωσης Εκπαιδευτικός όμιλος – Σχολικό έτος: 2022-2023 «Σκάκι, θεωρία παιγνίων & μαθηματικά παιχνίδια»

Άνοιγμα μενού
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση