Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης “Υμηττός Χωρίς Πλαστικά”

Αγαπητοί Γονείς και Κηδεμόνες. Το σχολείο μας συμμετέχει με την Α΄ τάξη στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης για την προστασία του Υμηττού με τίτλο ” Υμηττός Χωρίς Πλαστικά”. Το πρόγραμμα έχει βιωματικό χαρακτήρα με επίσκεψη των μαθητών σε τμήμα του δασικού Οικοσυστήματος του Υμηττού και με διοργάνωση εθελοντικής δράσης στο πεδίο. Η βιωματική παρουσίαση θα…Συνέχεια ανάγνωσης Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης “Υμηττός Χωρίς Πλαστικά”

Προκήρυξη Πανελλήνιων Αγώνων Ποδηλασίας Γενικών και Επαγγελματικών Λυκείων (ΓΕ.Λ. & ΕΠΑ.Λ.), σχολικού έτους 2022-2023

Λήψη αρχείου Λήψη αρχείου

Προκήρυξη Πανελλήνιων Αγώνων Αντιπτέρισης Γενικών και Επαγγελματικών Λυκείων (ΓΕ.Λ. & ΕΠΑ.Λ.), σχολικού έτους 2022-2023

Λήψη αρχείου Λήψη αρχείου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΟΦΟΙΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΟΙΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2023

Παρακαλούνται οι μαθητές της Γ΄ Λυκείου να προσκομίσουν στο σχολείο 2 φωτογραφίες (μία για το απολυτήριο και μία για το δελτίο εξεταζομένου Πανελλαδικών) μέχρι τις 15 Μαΐου 2023. Επίσης, όσοι απόφοιτοι συμμετέχουν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2023, θα πρέπει στο ίδιο χρονικό διάστημα να προσκομίσουν μία φωτογραφία.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΗΣ Α΄ ΛΥΚΕΙΟΥ

Αγαπητοί γονείς, το πρακτορείο μας ενημέρωσε ότι το λεωφορείο θα βρίσκεται επί της Τριπόλεως (στο κολυμβητήριο) στις 7 το πρωί. Καλούνται οι μαθητές να συγκεντρωθούν στο σημείο στις 6:50 π.μ. Επίσης θα θέλαμε να σας γνωστοποιήσουμε πως έπειτα από συζήτηση με το πρακτορείο συναποφασίσαμε για λόγους ασφαλείας των μαθητών και των συνοδών τους, λόγω της…Συνέχεια ανάγνωσης ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΗΣ Α΄ ΛΥΚΕΙΟΥ

Προκήρυξη Πανελλήνιων Αγώνων Τοξοβολίας Γενικών και Επαγγελματικών Λυκείων (ΓΕ.Λ. & ΕΠΑ.Λ.), σχολικού έτους 2022-2023

Λήψη αρχείου Λήψη αρχείου

Άνοιγμα μενού
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση