Διανομή Σημαιών και ιστορικού αρχείου της Επαναστατικής Περιόδου του έτους 1821 από τον Δήμο Ελληνικού – Αργυρούπολης

Λήψη αρχείου Λήψη αρχείου Λήψη αρχείου

Υπενθύμιση άμεσης ενημέρωσης σχετικά με Πρόσκληση-Επιλογή-Κατανομή Στρατεύσιμου Προσωπικού (Κατάθεση Δελτίου Απογραφής γεννηθέντων το έτος 2003).

Λήψη αρχείου

YΠΕΝΘΥΜΙΣΗ ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΟΙΤΟΥΣ

Όσοι απόφοιτοι θα προσέλθουν στο 4ο ΓΕΛ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ για κατάθεση δικαιολογητικών, την Τετάρτη 17-3-2021 μετά από προγραμματισμένο ραντεβού, οφείλουν να προσκομίσουν μαζί τους : 1) αστυνομική ταυτότητα 2) απολυτήριο και 3) μια φωτογραφία. Υπενθυμίζεται ότι προσέλευση υποψηφίου χωρίς προγραμματισμένο ραντεβού δεν θα γίνει.

Εξέταση των υποψηφίων με αναπηρία και με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες που αναφέρονται στο άρθρο 3 του ν. 3699/2008 (Α’ 199), καθώς και αυτών που πάσχουν από κάταγμα ή άλλη προσωρινή βλάβη των άνω άκρων που καθιστά αδύνατη τη χρήση τους για γραφή στις πανελλαδικές εξετάσεις ΓΕΛ και ΕΠΑΛ για εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Λήψη αρχείου Λήψη αρχείου

Υποβολή της Αίτησης–Δήλωσης για συμμετοχή αποφοίτων στις Πανελλαδικές Εξετάσεις των ΓΕΛ ή ΕΠΑΛ έτους 2021- εγκύκλιος για τους αποφοίτους σχετικά με μουσική , τεφαα και σώματα ασφαλείας

https://www.minedu.gov.gr/news/48001-05-03-21-ypovoli-tis-aitisis-dilosis-gia-symmetoxi-apofoiton-stis-panelladikes-eksetaseis-ton-gel-i-epal-etous-2021-stin-prothesmia-apo-deftera-8-martiou-eos-kai-paraskevi-19-martiou-2021

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΗΣ Γ΄ ΛΥΚΕΙΟΥ

Το χρονικό διάστημα από 8/3/2021 ως 19/3/2021,  δύνανται οι μαθητές της τελευταίας τάξης ΓΕΛ και ΕΠΑΛ, που έχουν ήδη υποβάλει Αίτηση Δήλωση συμμετοχής για τις πανελλαδικές εξετάσεις έτους 2021 να κάνουν νέα αίτηση με διόρθωση.

Καθορισμός του χρόνου και της διαδικασίας υποβολής των Αιτήσεων – Δηλώσεων των αποφοίτων για συμμετοχή στις πανελλαδικές εξετάσεις του Γενικού και του Επαγγελματικού Λυκείου έτους 2021.

Λήψη αρχείου  

Ορισμός της ελάχιστης και μέγιστης τιμής του συντελεστή της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής ως προϋπόθεση εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση για το ακαδημαϊκό έτος 2021-2022 και εφεξής.

Λήψη αρχείου

Άνοιγμα μενού
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση