Αρχική » Το σχολείο μας » Προσβασιμότητα σχολείου

Προσβασιμότητα σχολείου

Οι υποδομές στο 4ο Λύκειο Αμαρουσίου-Ζεκάκειο είναι κατάλληλες για μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς/κηδεμόνες με κινητικά προβλήματα. Ειδικότερα, η είσοδος στο χώρο του προαυλίου γίνεται απρόσκοπτα από το πεζοδρόμιο της οδού Ζεκάκου. Υπάρχουν ράμπες με μικρή κλίση, ώστε η πρόσβαση στο εσωτερικό του κτιρίου αλλά και στον προαύλιο χώρο να συντελείται απρόσκοπτα, ενώ το σχολείο διαθέτει ανελκυστήρα για τη μετακίνηση μεταξύ των  ορόφων. Να επισημανθεί, τέλος, ότι υφίσταται τουαλέτα ειδικά κατασκευασμένη για εμποδιζόμενα άτομα.

Σαν σήμερα

25/5/: Παγκόσμια Ημέρα για τα εξαφανισμένα παιδιά
Η Διεθνής Ημέρα Εξαφανισμένων Παιδιών (International Missing Children’s Day) διοργανώνεται κάθε χρόνο στις 25 Μαΐου για να ευαισθητοποιήσει το κοινό σχετικά το πρόβλημα αυτό και παράλληλα να επισημάνει στους γονείς τα μέτρα που πρέπει να λάβουν για την προστασία των παιδιών τους.
Το Amber Alert Hellas είναι το Εθνικό Συντονιστικό Πρόγραμμα έγκαιρης και έγκυρης ειδοποίησης των πολιτών σε περιστατικά εξαφάνισης/απαγωγής ανηλίκων, το οποίο ενεργοποιείται από τον Οργανισμό «Το Χαμόγελο Του Παιδιού» με την έγκριση της Ελληνικής Αστυνομίας. Περισσότερα...

   - Σχετικές αναρτήσεις

25/5/1832: Υπογράφεται στο Λονδίνο η Συνθήκη, με την οποία η Ελλάδα ανακηρύσσεται Βασίλειο.

Το 4ο ΓΕΛ Αμαρουσίου στα Special Olympics 2022

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση