”Make-A-Wish(Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) 2019”

EΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ 2019-2020 ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ: Φ.2.1/ΠΜ/ 177717/Δ7   

Το 4ο Δ.Σ Διδυμοτείχου πήρε μέρος στο  ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΣΤΕΡΙ  ΕΥΧΗΣ MakeAWish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) με την προαιρετική  συμμετοχή των μαθητών /τριών και με  την αγορά αστεριού στην τιμή των 2 ευρώ το καθένα.

Σκοπός της συμμετοχής μας στο Πρόγραμμα είναι η ευαισθητοποίηση των μαθητών/τριών σε θέματα αλληλεγγύης και αγάπης. Το πρόγραμμα αυτό δεν εκπληρώνει   απλά μια ευχή, αλλά ευχές πολλών παιδιών από 3 – 18 ετών που νοσούν από πολύ σοβαρές ασθένειες και κάτι παραπάνω. Ανάβει το φως στη ζωή και τρέφει την ελπίδα. Είναι o τρόπος που ένα παιδί με τη μικρή συμβολή θα  βοηθήσει ένα άλλο παιδί να πραγματοποιήσει μια του επιθυμία. Είναι ο τρόπος που θα βοηθήσει ένα άλλο παιδί να ονειρευτεί ,να κάνει σχέδια , να ξαναγίνει παιδί να βρει τη χαμένη του παιδικότητα που χάθηκε βίαια λόγω της ασθένειάς του. Είναι το κίνητρο να συνεχίσει να αγωνίζεται. Να γεμίσει ελπίδα. Είναι στήριξη για την οικογένεια που βλέπει ξανά στα μάτια του παιδιού, πηγαία, αυθεντική χαρά.

Αγαπητοί γονείς, μαθητές, εκπαιδευτικοί, 130 παιδιά περιμένουν να πιστέψουν και πάλι στη ζωή!

Η διάθεση των αστεριών ευχής γίνεται από το δάσκαλο της τάξης ή την Διευθύντρια του σχολείου. Τα αστέρια θα είναι στη διάθεσή των μικρών μαθητών. Ελάτε σας περιμένουμε!

Email Image