ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ ΣΤΟ Κ.Π.Ε ΣΟΥΦΛΙΟΥ

 

Στις 16 Οκτωβρίου 2019 πραγματοποιήθηκε  εκπαιδευτική επίσκεψη στο Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Σουφλίου από τους μαθητές  των τάξεων: Δευτέρας Β΄ και Τρίτης Γ΄ του 4ου Δ.Σ Διδυμοτείχου. Οι μαθητές πήραν μέρος στο Πρόγραμμα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης που υλοποιήθηκε από το Κ.Π Ε Σουφλίου με θέμα το <<ΤΟ ΑΜΠΕΛΙ>>. Την επιμέλεια και παρουσίαση την είχε ο κ .Γρηγόρης Μπουτάκης. Μετά την ενημέρωση οι μαθητές επισκέφτηκαν το Αποστακτήριο του κου Μπακαλούδη, εκεί ενημερώθηκαν για τον τρόπο λειτουργίας του παραδοσιακού αποστακτηρίου, είδαν την πρώτη ύλη μέσα στα βαρέλια και έμαθαν πως γίνεται το Τσίπουρο. Στη συνέχεια μεταφέρθηκαν με το λεωφορείο στους Αμπελώνες των Αδελφών Μπέλλα, εκεί είδαν τον σύγχρονο τρόπο πατήματος των σταφυλιών, τη μεταφορά στους στις δεξαμενές. Ενημερώθηκαν  από την κα Αλεξία Μπέλλα για την παρασκευή του κρασιού, τσίπουρου, τις ποικιλίες των σταφυλιών του οινοποιείου, είδαν τις μηχανές εμφιάλωσης, τα δρύινα, βαρέλια, τρύγησαν στον αμπελώνα. Είδαν αποστακτήρες.Οι μαθητές μεθυσμένοι από χαρά και ποτισμένοι με τα αρώματα των σταφυλιών επέστρεψαν στη σχολική μονάδα με νέες γνώσεις. Τους μαθητές συνόδεψαν οι εκπαιδευτικοί των τάξεων Βαρελά Μερόπη Β΄ τάξη και Παπαμιχαήλ Δήμητρα Γ΄ τάξη,  καθώς και ο Γυμναστής Παρασχούδης Χαράλαμπος και Πολιτίδου Κυριακή εκπ/κός από το τμήμα Ένταξης.

     

  

  


΄΄ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΖΩΗΣ΄΄ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΟΥ…..2019

Με το σύνθημα “Ενημερώσου – Εκπαιδεύσου για να σώσεις την ζωή ενός συνανθρώπου σου… Του δικού σου ανθρώπου…”ολοκληρώθηκαν τα μαθήματα ζωής την Τετάρτη  16 Οκτωβρίου 2019 και ώρες 10:00 π.μ. έως 12:30 μ.μ στο Κλειστό Γυμναστήριο Διδ/χου Σπάρτακος.Οι μαθητές των τάξεων Δ1΄,Δ2΄, Ε΄, ΣΤ΄του 4ου Δ.Σ Διδυμοτείχου  παρακολούθησαν την ανοιχτή εκδήλωση ενημέρωσης σε δεξιότητες Καρδιοαναπνευστικής Αναζωογόνησης που συνδιοργάνωσε το Τοπικό Συμβούλιο  Διδυμοτείχου, το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών Διδυμοτείχου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και ΕΚΑΒ Αλεξανδρούπολης.Τους μαθητές συνόδεψαν οι εκπαιδευτικοί των τάξεων:Παπαδάκη Δήμητρα (Δ1΄) ,Μαχαιρίδου Ελησάβετ (Δ2΄),Μανάκας Γεώργιος (Ε΄)Γαλανοπούλου Βασιλική(ΣΤ΄).

   

΄΄ΑΣΚΗΣΗ ΣΕΙΣΜΟΥ 11/10/2019΄΄

Την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2019 και ώρα 9.30πμ, διενεργήθηκε η πρώτη άσκηση σεισμού στο 4ο  Δ.Σ Διδυμοτείχου για το σχολικό έτος 2019-2020.

Οι μαθητές γρήγορα και αποτελεσματικά εκκένωσαν τη σχολική μονάδα. Με τη βοήθεια και το συντονισμό των εκπαιδευτικών της κάθε τάξης, η άσκηση σεισμού ολοκληρώθηκε με επιτυχία.

ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΣΕΙΣΜΟΥ 2019-2020

Α΄ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ  ΠΡΙΝ  ΑΠΟ  ΤΟΝ ΣΕΙΣΜΟΥ Συντονίστρια η Δ/ντρια του Σχολείου και σε περίπτωση απουσίας της, την αναπληρώνει η κα Παπαμιχαήλ Δήμητρα.

Σε περίπτωση άσκησης για σεισμό η συντονίστρια :

 • χτυπάει το κουδούνι (διακοπτόμενη ήχηση του κουδουνιού) ή σφυρίζει  με σφυρίχτρα που είναι αναρτημένη σε εμφανές σημείο στο γραφείο, δίπλα στην είσοδο, που είναι το σύνθημα για την εφαρμογή του σχεδίου ετοιμότητας αντιμετώπισης σεισμού.
 • οι μαθητές/τριες στις τάξεις μπαίνουν κάτω από τα θρανία και βγαίνουν με το επόμενο χτύπημα του κουδουνιού ή σφυρίγματος που σημαίνει λήξη σεισμού. Ετοιμάζονται με την επίβλεψη του/της εκπ/κού της τάξης για την έξοδο από το διδακτήριο με τη σειρά που αναφέρεται παρακάτω(παρ.4) .
 1. Οργάνωση κινητού φαρμακείου με τα απαραίτητα είδη έκτακτης ανάγκης:
 • Κινητό φαρμακείο
 • Φακός με μπαταρίες
 • Φορητό ραδιόφωνο
 • Σφυρίχτρα
 • Τα τηλέφωνα άμεσης ανάγκης
 • Σχέδιο αντιμετώπισης σεισμού
 1. Σχέδιο αντιμετώπισης σεισμού μετά από κατάλληλη ψυχολογική προετοιμασία των μαθητών/τριών.Ως μέσα για την επίτευξη αυτού του σκοπού προτείνονται και γίνονται αποδεκτά τα παρακάτω, χωρίς βέβαια να αποκλείονται και άλλα προσφορότερα: ομιλίες– προβολή βίντεο – διανομή έγγραφων οδηγιών – ανάρτηση πινάκων σχεδιαγραμμάτων και έντυπου υλικού – ασκήσεις ετοιμότητας.
 1. Καθορισμός σειράς εκκένωσης διδακτηρίου.Αν οι μαθητές/τριες είναι μέσα στο διδακτήριο αυτό θα εκκενωθεί με την παρακάτω σειρά :

Α΄ ΙΣΟΓΕΙΟ

Νηπιαγωγείο,  Πρώτη τάξη (Α΄) και οι Τάξεις-Τμήματα που βρίσκονται στην αίθουσα Φυσικής Αγωγής και στην αίθουσα Εικαστικών.

Α΄ΟΡΟΦΟΣ  

Παράλληλη εκκένωση των τάξεων από τις δύο πτέρυγες :

Κεντρικό κλιμακοστάσιο (βόρεια πλευρά του διδακτηρίου): Τμήμα  Δ1΄ και η Τάξη-Τμήμα που βρίσκεται στην αίθουσα Μουσικής.

Από την ίδια πτέρυγα θα εξέλθουν οι μαθητές/ τριες που βρίσκονται στην αίθουσα Ολοημέρου (Δ1) ή στην αίθουσα Σίτισης, στην περίπτωση που εκδηλωθεί σεισμική δραστηριότητα ή πυρκαγιά κατά τη διάρκεια του Ολοήμερου Προγράμματος. 

Νότιο κλιμακοστάσιο (νότια πλευρά διδακτηρίου, στο Γραφείο Διδασκόντων ): Τάξεις Β΄ και Γ΄.  

    Β΄ ΟΡΟΦΟΣ   

 Κεντρικό κλιμακοστάσιο:  Έκτη Τάξη (ΣΤ΄), Τμήμα Ε2΄  και το Τμήμα Ένταξης.

    Νότιο κλιμακοστάσιο:(που βρίσκεται δίπλα στην αίθουσα Προβολών), οι Τάξεις-

   Τμήματα που βρίσκονται στην αίθουσα Προβολών, τα Τμήματα  Δ2 και Ε1. 

5.Χώρος διασποράς (χώρος συνάντησης) ορίζεται το προαύλιο προς την πλευρά της Εκκλησίας και τον πεζόδρομο,  στην καθορισμένη τους  θέση.

 Β΄ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ  ΤΗΝ  ΩΡΑ  ΤΟΥ  ΣΕΙΣΜΟΥ

 • Αν οι μαθητές/τριες είναι έξω από το διδακτήριο, θα παραμείνουν ακίνητοι, θα απομακρυνθούν από τους τοίχους ή τα άλλα ψηλά αντικείμενα και θα καθίσουν κάτω περιμένοντας τις οδηγίες των δασκάλων στο χώρο που γνωρίζουν.
 • Αν οι μαθητές/τριες είναι μέσα στο διδακτήριο την ώρα της διδασκαλίας θα καλυφθούν κάτω από τα θρανία, αποφεύγοντας παράθυρα, ντουλάπες ή άλλα αντικείμενα, που με την πιθανή πτώση τους μπορούν να προκαλέσουν τραυματισμούς και πάλι θα περιμένουν τις οδηγίες του δασκάλου.
 • Αν οι μαθητές/τριες είναι μέσα στο διδακτήριο και είναι ώρα διαλείμματος σε άσχημες καιρικές συνθήκες θα προσπαθήσουν να μπουν κάτω από δοκάρια στις πόρτες. Όσοι είναι μέσα στις τάξεις να μπουν κάτω από τα θρανία και να αποφύγουν τα τζάμια.
 • Με κάθε τρόπο να αποφευχθεί η εκδήλωση πανικού, η άσκοπη μετακίνηση και ο συνωστισμός. Τις οδηγίες και τις ενέργειές μας να χαρακτηρίζουν η σαφήνεια, η ηρεμία και η αποφασιστικότητα.
 • Σε προσπελάσιμο χώρο του σχολείου μια γωνιά θα περιλαμβάνει :
 • Φάκελο με καταστάσεις των μαθητών/τριών των τάξεων – τμημάτων που θα χρησιμεύσει για την καταμέτρηση των μαθητών/τριών και την καταγραφή όσων παραδίδονται στους γονείς ή και στενούς συγγενείς των μαθητών/τριών.

Πρώτες Βοήθειες

Α. ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ  ΠΡΩΤΩΝ  ΒΟΗΘΕΙΩΝ.

  ΙΣΟΓΕΙΟ:

Φαρμακείο στο Ισόγειο και στις βρύσες δίπλα στο νότιο κλιμακοστάσιο

Α΄ ΟΡΟΦΟΣ:

1.Φαρμακείο στο Γραφείο Δασκάλων

2.Φαρμακείο στον διάδρομο

Β. ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ  ΤΩΝ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΠΡΩΤΩΝ  ΒΟΗΘΕΙΩΝ

 1.Υπεύθυνες για τη μεταφορά του φορητού   φαρμακείου  είναι η κα Παπαδάκη Δήμητρα και η Προϊσταμένη του Νηπιαγωγείου κα Ζηλιαχώβαλη Βασιλική.

2.Υπεύθυνη Διάσωσης όσων κινδυνεύουν . Ο έλεγχος για την ύπαρξη τραυματιών και η μεταφορά όσων από αυτούς κινδυνεύουν άμεσα, θα γίνει από την κα Τζαβέλλα Ελένη, στο χώρο συνάντησης, με την  βοήθεια της υποδιευθύντριας  κας Παπαμιχαήλ Δήμητρας, που είναι και επικεφαλής της Ομάδας Α΄ Βοηθειών.

Γ΄ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ  ΜΕΤΑ  ΤΟΝ  ΣΕΙΣΜΟ

1.Σε κάθε περίπτωση οι μαθητές/τριες θα οδηγηθούν στο χώρο συνάντησης (χώρος διασποράς).

2.Ο/Η εκπ/κός της τάξης θα εγκαταλείψει τελευταίος/α την αίθουσα διδασκαλίας και θα φροντίσει να απομονώσει πιθανή εστία πυρκαγιάς.

3.Στην είσοδο του Γραφείου Διδασκόντων θα περιμένει ο/η εκπ/κός , που τη συγκεκριμένη στιγμή έχει διδακτικό κενό, για να αναλάβει τη Γ΄ τάξη , την οποία θα οδηγήσει στο χώρο διασποράς. Η κα Παπαμιχαήλ  απελευθερώνεται, για να αναλάβει τον συντονισμό όλων των άλλων ομάδων.

4.Η Δ/ντρια του Σχολείου, κα Δελημπαλτά Βασιλική , βγαίνοντας από το διδακτήριο φροντίζει για το κλείσιμο της παροχής νερού και ηλεκτρικού ρεύματος.

5.Υπεύθυνοι Πυρόσβεσης: Μετά την εκκένωση του διδακτηρίου η κα Πολιτίδου Κυριακή  και ο κος Μανάκας Γεώργιος θα ελέγξουν την απομόνωση των δικτύων ύδρευσης, φωτισμού και κεντρικής θέρμανσης στα σημεία των γενικών πινάκων της παροχής τους. Εάν υπάρξει πυρκαγιά χρησιμοποιούν τους πυροσβεστήρες. Η Δ/ντρια ειδοποιεί την πυροσβεστική . 

6.Σε περίπτωση πλημμυρών όλοι/ες οι μαθητές/τριες θα ανέβουν στον α΄  όροφο.         

7.  Υπεύθυνος για την απαγόρευση προσέγγισης  των αιθουσών και των επικίνδυνων σημείων από τους μαθητές ορίζεται ο εκπ/κός Φυσικής Αγωγής κος Παρασχούδης Χαράλαμπος.

8.Σε περίπτωση σοβαρών τραυματισμών, η Δ/ντρια θα ειδοποιήσει, το 166 αν οι συνθήκες το επιτρέπουν, ή θα συνοδεύσει τον/την ή τους/τις τραυματίες στο νοσοκομείο.

9.Υπεύθυνος για την παροχή μέριμνας και φροντίδας των μαθητών

Όσο οι μαθητές/τριες θα βρίσκονται μετά την έξοδο τους στο χώρο συνάντησης θα γίνεται προσπάθεια αποφυγής του πανικού και διατήρηση της ψυχραιμίας των παιδιών από τους εκπαιδευτικούς των τάξεων και τμημάτων. Οι εκπ/κοί  παραδίδουν τους/τις μαθητές/τριες  με ονομαστική καταγραφή χρησιμοποιώντας τις καταστάσεις οι οποίες θα υπάρχουν για αυτό το σκοπό.

Ο/Η εκπ/κος με διδακτικό κενό, επιβλέπει τους/τις μαθητές/τριες του τμήματος Γ΄ εφόσον η κα Παπαμιχαήλ είναι απασχολημένη στις πρώτες βοήθειες.

10.Η παράδοση των μαθητών/τριών στους γονείς θα γίνεται μόνο στο χώρο συνάντησης.

11.Το διδακτικό προσωπικό αποχωρεί μόνο μετά την παράδοση και του τελευταίου μαθητή.

12.Το Αρχείο του Σχολείου θα γίνει προσπάθεια να απομακρυνθεί και να προστατευτεί από την καταστροφή από τη Δ/ντρια του Σχολείου και τους εκπαιδευτικούς μετά την λήξη και την τακτοποίηση των μαθητών/τριών στον χώρο συνάντησης.

13.Η μετακίνηση των μαθητών/τριών, εφόσον δεν εμφανίσθηκαν οι οικείοι τους για την παραλαβή τους, θα γίνει με ευθύνη του/της δασκάλου/ας της κάθε τάξης.  Δε θα φύγει κανείς/καμία εκπαιδευτικός ,αν δεν τακτοποιηθεί και η τελευταία εκκρεμότητα, σε σχέση με την όλη κατάσταση των μαθητών/τριών και του σχολείου.

14.Αντίγραφο του παρόντος σχεδίου ετοιμότητας να αναρτηθεί σε εμφανές σημείο κάθε αίθουσας διδασκαλίας και στο γραφείο διδασκόντων.

15.Τη γενική επίβλεψη της υλοποίησης του Σχεδίου Ετοιμότητας έχει η Διευθύντρια του Σχολείου συνεπικουρούμενη από όλους/ες  τους/τις εκπαιδευτικούς και ιδιαίτερα από εκείνους/ες που έχουν αναλάβει εξειδικευμένα καθήκοντα.

16.Εξυπακούεται ότι αν κάποιος/α συνάδελφος μετατεθεί ή βρίσκεται σε οποιαδήποτε μορφή άδειας, ο/η αντικαταστάτης/τρια  του/της αναλαμβάνει αυτοδίκαια τις υποχρεώσεις και τα καθήκοντα που ρητά αναφέρονται παραπάνω.

Τηλέφωνα Πρώτης Ανάγκης

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ 100
ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ 199
ΕΚΑΒ 166

                                                    Η  ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ  ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

                                                              Δελημπαλτά Βασιλική       

 

 

                                                                                  

 

 

 

 

 

6η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΗΜΕΡΑ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ΄΄2019΄

Με το σύνθημα  «Αγαπώ την Άθληση-Αγαπώ τη Υγεία μου», πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή 27  Σεπτεμβρίου 2019, οι αθλητικές δράσεις  στα πλαίσια της Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού εναρμονισμένη με την Ευρωπαϊκή Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού 2019.Οι σχολικές ,αθλητικές δραστηριότητες διοργανώθηκαν από τον γυμναστή του σχολείου μας Παρασχούδη Χαράλαμπο και υλοποιήθηκαν με τη βοήθεια του διδακτικού προσωπικού εντός και εκτός της τάξης. Ως προοργανωτής λειτούργησε το υλικό που πρότεινε ο γυμναστής για την σύσταση της κάθε  ομάδας. Αφού επιλέχτηκε η μασκώτ της κάθε ομάδας ,οι μαθητές χρωμάτισαν τη δική τους μασκώτ την οποία και φόρεσαν. Φέτος κυριάρχησαν οι 12 Θεοί του Ολύμπου. Με βάση τη μασκώτ, δηλαδή κάθε Ολύμπιο Θεό δημιουργήθηκαν οι ομάδες του σχολείου αποτελούμενες από διαφορετικές ηλικιακές ομάδες. Τηρώντας κυριολεκτικά το σύνθημα «Αγαπώ την Άθληση-Αγαπώ τη Υγεία μου», οι μαθητές πέρασαν ένα χαρούμενο,δημιουργικό πρωινό με αθλητικές δραστηριότητες, κλείνοντας με έναν μικρό  περίπατο περιμετρικά της πόλης-σχολείου γνωρίζοντας τις γειτονιές και την περιοχή γύρω από το 4ο Δ.Σ και 2οΔ.Σ Διδυμοτείχου.

Έτσι με τη λήξη των αθλητικών δραστηριοτήτων  όλοι έμειναν ευχαριστημένοι ,αφού σημείωσαν μια καλή επίδοση με τη συμμετοχή τους στις αθλητικές δραστηριότητες, είτε σαν κατηγορία ,είτε σαν ομάδα.ΤΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ:ΣΤΕΦΑΝΙΔΑ-ΞΥΛΟΠΟΔΑΡΟΣ-ΡΑΚΕΤΟΦΟΡΟΣ-ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΑ-ΥΔΡΟΧΟΟΣ-ΚΩΝΟΚΡΑΤΗΣ ΣΗΡΑΓΓΑ

 

ΚΑΝΟΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΟΛΟΗΜΕΡΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

Για την καλύτερη λειτουργία του Ολοήμερου τμήματος κατά το σχολικό έτος 2019-2020, ενημερώνουμε τους/τις εγγεγραμμένους/ες μαθητές/τριες και τους γονείς τους  για τα εξής:

 1. Την ώρα της σίτισης, πρέπει οι μαθητές/τριες να έχουν οπωσδήποτε πετσέτα φαγητού, για να τοποθετούν πάνω το φαγητοδοχείο τους.
 2. Η ώρα αποχώρησης των μαθητών/τριών είναι 15:00. Σε περίπτωση που υπάρχει ανάγκη να αποχωρήσει κάποιος-α μαθητής/τρια νωρίτερα, παρακαλούνται οι γονείς να ενημερώνουν τη διεύθυνση.
 3. Κατά την αποχώρηση των μαθητών/τριών από το σχολείο (15:00), οι γονείς/συνοδοί των μαθητών/τριών περιμένουν στην είσοδο του σχολείου. Οι υπεύθυνοι εκπαιδευτικοί κατεβαίνουν μαζί με τους/τις μαθητές/τριες στον χώρο υποδοχής και οι γονείς/συνοδοί τους παραλαμβάνουν από εκεί.

 

Η Διευθύντρια του σχολείου

Δελημπαλτά Βασιλική

ΤΣΑΝΤΑ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2019-2020

4Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ

            ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ: 2019-2020

Αγαπητοί  γονείς / κηδεμόνες των μαθητών /τριών του Σχολείου,σας ενημερώνουμε ότι, με τις υπ’ Αριθμ. 217785/Δ1/18-12-2018 ΦΕΚ 6014Β/2018 και ΦΕΚ 56Β/2019, τo ΥΠΑΙΘ προβαίνει σε εφαρμογή της δράσης με θέμα: «Η τσάντα στο σχολείο».

Με τη συγκεκριμένη δράση καθιερώνεται η παραμονή της σχολικής τσάντας των μαθητών/ τριών του Δημοτικού Σχολείου για τουλάχιστον δύο Σαββατοκύριακα το μήνα, στο σχολείο. Η τσάντα των μαθητών/ τριών παραμένει στο σχολείο την Παρασκευή, πριν από το Σαββατοκύριακο που έχει αποφασιστεί από τον Σύλλογο Διδασκόντων του σχολείου, έως τη Δευτέρα.

Η δράση υλοποιείται με σεβασμό στις ανάγκες της παιδικής ηλικίας, με γνώμονα την πολύπλευρη ανάπτυξη των παιδιών της σχολικής ηλικίας (συναισθηματική, κοινωνική και ψυχοκινητική) και με σκοπό να υποστηρίξει ουσιαστικά τον μειωμένο χρόνο δημιουργικής επαφής και επικοινωνίας γονέων – παιδιών.Ύστερα από Συνεδρίαση του Συλλόγου Διδασκόντων του Σχολείου(Πράξη 6η/11 -9-2019) αποφασίστηκε η παραμονή της τσάντας των μαθητών/ τριών στο Σχολείο ως εξής:

Παρασκευή 20/9/2019

 

Παρασκευή 04/10/2019

 

Παρασκευή 18/10/2019

 

Παρασκευή 08/11/2019

 

Παρασκευή 22/11/2019

 

Παρασκευή 06/12/2019

 

Παρασκευή 20/12/2019

 

Παρασκευή 17/01/2020

 

Παρασκευή 31/01/2020

 

Παρασκευή 14/02/2020

 

Παρασκευή 28/02/2020

 

Παρασκευή 06/03/2020

 

Παρασκευή 20/03/2020

 

Παρασκευή 03/04/2020

 

Παρασκευή 08/05/2020

 

Παρασκευή 22/05/2020

 

Παρασκευή 05/06/2020

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η Διευθύντρια και ο Σύλλογος         Διδασκόντων του Σχολείου.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Παρασκευή 20/9/2019

 

Παρασκευή 04/10/2019

 

Παρασκευή 18/10/2019

 

Παρασκευή 08/11/2019

 

Παρασκευή 22/11/2019

 

Παρασκευή 06/12/2019

 

Παρασκευή 20/12/2019

 

Παρασκευή 17/01/2020

 

Παρασκευή 31/01/2020

 

Παρασκευή 14/02/2020

 

Παρασκευή 28/02/2020

 

Παρασκευή 06/03/2020

 

Παρασκευή 20/03/2020

 

Παρασκευή 03/04/2020

 

Παρασκευή 08/05/2020

 

Παρασκευή 22/05/2020

 

Παρασκευή 05/06/2020

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η Διευθύντρια και ο Σύλλογος         Διδασκόντων του Σχολείου.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ -ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΄΄2019-2020΄΄

Η Διευθύντρια,ο Σύλλογος Διδασκόντων και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου Δ.Σ. Διδυμοτείχου , εύχονται σε όλους τους μαθητές/τριες και γονείς του σχολείου,<<ΚΑΛΗ-ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ  ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ>>,για το σχολικό έτος 2019-2020. 

Ο αγιασμός θα πραγματοποιηθεί στο προαύλιο του σχολείου, την Τετάρτη  11 Σεπτεμβρίου 2019 και ώρα 8.30πμ.

Οι μετακινούμενοι μαθητές θα αποχωρήσουν στις 10πμ.

Σας περιμένουμε!


 

 

 

 

ΛΗΞΗ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2019

Άλλη μια σχολική χρονιά τελειώνει την Παρασκευή 14 Ιουνίου 2019.  Οι μαθητές θα προσέλθουν κανονικά στο σχολείο και αφού πάρουν τους τίτλους Σπουδών και Προόδου θα αποχωρήσουν στις 9.30 πμ  ,ενώ οι μαθητές που μετακινούνται με τα λεωφορεία θα αποχωρήσουν 10πμ.    Η Διεύθυνση και το διδακτικό προσωπικό εύχονταισε γονείς και παιδιά καλό καλοκαίρι!

 

                                                                                              

Α΄ ΣΧΟΛΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΙΒΟΥ ΔΙΔ/ΧΟΥ 10 ΙΟΥΝΙΟΥ 2019

Σήμερα 10 Ιουνίου 2019 διενεργήθηκαν σχολικοί αγώνες  Α΄Στίβου στο Δημοτικό Στάδιο του Διδυμοτείχου. Αγωνίστηκαν οι   μαθητές των Δημοτικών Σχολείων της πόλης μας με την επιμέλεια και διοργάνωση των γυμναστών, Παρασχούδη Χαράλαμπο 4ο Δ.Σ Διδ/χου, Δήμητρας Ευαγγέλου ,2οΔ.Σ Διδ/χου, Μαλτσάκη Δήμητρα 5ο Δ.Σ Διδ/χου.

Βοήθησαν επίσης ο  Γκατσιούδης Κωνσταντίνος παλιά μεγάλη δόξα του αθλητισμού στο ακόντιο με παγκόσμιες διακρίσεις. Επίσης οι γυμναστές Συριτούδης Κωνσταντίνος  ,Τσιτσιμάκας Σταύρος, Τσιτσιμάκας  Αθανάσιος, Παρασχούδης Γεώργιος ,ο φύλακας του γηπέδου και παλιός αθλητής Παπαευαγγέλλου Νίκος  και πολλά παιδιά από το Σύλλογο Μυρμιδόνες.

Οι μικροί αθλητές αγωνίστηκαν στα αθλήματα σε τέσσερα αγωνίσματα:

Αντοχή 1.000μ

Ταχύτητα 60 μ.

Άλμα σε μήκος.

Ρίψη με μπαλάκι.

 Αξίζει ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ σε όλους τους μαθητές που αγωνίστηκαν.Οι μικροί μαθητές κινήθηκαν στο πνέυματου  <<ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ>>.Αγωνίστηκαν τίμια και δίκαια τηρώντας τους κανόνες και τις αξίες  του αθλητισμού για μια πρόκριση. Επειδή όμως με τον αθλητισμό ποτέ ΚΑΝΕΙΣ δεν είναι ηττημένος. ΝΙΚΗΤΕΣ είναι όλοι οι συμμετέχοντες, αφού το <<ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ>> είναι στάση ζωής βασισμένο σε αξίες που προάγουν τον άνθρωπο, τον αθλητισμό και τον πολιτισμό.Συγχαρητήρια στους διοργανωτές για την άψογη διοργάνωση των Α΄Σχολικών Αγώνων  Στίβου 2019 στο Δήμο Διδυμοτείχου.

                                                                                                                                            Παπαμιχαήλ Δήμητρα