Αρχική » Άρθρα και κείμενα » Δημιουργία ιστοσελίδας..

Πατήστε το play για να ακούσετε το γάτο

Πηγαίνω σχολείο χωρίς φόβο

Πρόσφατα σχόλια

Ο Καιρός – Πρόβλεψη

Εφημερίδες (αθλητικές και μη)

Μελλοντικές εκδηλώσεις

Δεν υπάρχουν μελλοντικά γεγονότα για αυτή την ομάδα.

Δημιουργία ιστοσελίδας..

Αναρωτηθήκατε ποτέ πώς μπορείτε να φτιάξετε μια ιστοσελίδα;Αν ναι,τότε πολύ απλά ακολουθήστε αυτά τα βήματα για την επιτυχή δημιουργία ιστοσελίδας.Αρχικά:

~Ξεκινήστε το πρώτο βήμα σας,πηγαίνοντας στο Google γράφοντας: www.wix.com ή www.yola.com.( και στα δυο site πρέπει να κάνετε registration).

~Όταν κάνετε registration τότε θα σας πάει κατευθείαν στην αρχική σελίδα δημιουργίας.Φυσικά και τα δυο site εχουν διάφορα style και εκατοντάδες επιλογές που μπορείτε να επιλέξετε!

~Όταν με το καλό φτάσετε στο τέλος της δημιουργίας της ιστοσελίδας σας,τότε πολύ απλά πατάτε το save και αργότερα το publish.(αυτό ισχύει για το wix).

~Όσο για το yola μόλις κάνετε αποθήκευση,αυτό κατευθείαν δημοσιεύει την ιστοσελίδα που μόλις δημιουργήσατε και σας δείχνει το url της για να το κάνετε copy paste.

Ελπίζω οι πληροφορίες μου να ήταν κατανοητές.Αν έχετε κάποια απορία,τότε ρωτήστε με!(Υπάρχουν αρκετά βίντεο στο youtube που σας δείχνουν βήμα βήμα πώς να το φτιάξετε).

Κείμενο:Δική μου δημιουργία.

 


1 Σχόλιο

  1. Πραγματικά πολύ ωραίο το άρθρο σου Θεανώ και ακόμα πιο σημαντικό είναι ότι τα γράφεις μόνη σου!
    Να προσθέσω κι εγώ ένα ακόμα site που προσφέρει δωρεάν κατασκευή Ιστότοπων το οποίο το έχω δοκιμάσει παλιότερα και είναι πολύ φιλικό προς το χρήστη.

    Λέγεται weebly.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση