Πατήστε το play για να ακούσετε το γάτο

Πηγαίνω σχολείο χωρίς φόβο

Πρόσφατα σχόλια

Ο Καιρός – Πρόβλεψη

Εφημερίδες (αθλητικές και μη)

Μελλοντικές εκδηλώσεις

Δεν υπάρχουν μελλοντικά γεγονότα για αυτή την ομάδα.

World of Tanks

Το διακεκριμένο παιχνίδι «World of Tanks» είναι ένα δωρεάν MMO (Massively Multiplayer Online game), αλλά συνδυάζει τακτικές RTS (Real Time Strategy) και προσομοίωσης, κρατώντας όμως, την ένταση στα ύψη.

Το παιχνίδι αυτό, είναι αφοσιωμένο στα τεθωρακισμένα οχήματα μάχης. Περιέχονται οχήματα από έξι διαφορετικά έθνη. Τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, τη Σοβιετική Ένωση, την Γερμανία, τη Γαλλία, το Ηνωμένο Βασίλειο και την Κίνα. Κάθε έθνος επικεντρώνεται σε διαφορετικά στοιχεία των αρμάτων μάχης (π.χ. η Γερμανία και το Η.Β. συνδυάζουν μεγάλη ακρίβεια, μα λεπτή θωράκιση, ενώ η  Σοβιετική Ένωση πολλά χιλιοστά Σοβιετικού χάλυβα με μικρή, όμως ακρίβεια όπλου. Στο παιχνίδι υπάρχουν τα light, medium και heavy tanks, αλλά ακόμα και τα tank destroyers και SPGs ( self-propelled guns). Κάθε τεθωρακισμένο έχει το δικό του τρόπο παιξίματος με τις δικά του κόλπα και τεχνικές. Μπορείτε να παίξετε με τα σχεδόν 200 οχήματα που υπάρχουν, ξεκινώντας όμως μόνο από 6 (ένα για κάθε έθνος).

Οπότε το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να διαλέξετε το τανκ σας να πατήσετε το κόκκινο κουμπί “Battle” και να ζήσετε μια αξεπέραστη εμπειρία στρατηγικής και δράσης που δεν έχετε ξαναφανταστεί σε παρόμοιο παιχνίδι.

Μπορείτε να κατεβάσετε το παιχνίδι εδώ: http://worldoftanks.eu/en/update

Θα κατεβάσει το πρόγραμμα launcher που έπειτα από εκεί θα κατέβει και το παιχνίδι.

Περισσότερες πληροφορίες στο:   http://worldoftanks.eu/

Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε στο liakoskonsch.gr


1 Σχόλιο

  1. Αχ βρε Κωνσταντίνε, μου θύμισες τα νιάτα μου όταν το κορυφαίο παιχνίδι στρατηγικής με τεθωρακισμένα ήταν το Panzer General σε λειτουργικό DOS βεβαίως βεβαίως. Μετέπειτα βέβαια υπήρξε και έκδοση για Windows.  Όλα αυτά πριν από κάποιες δεκαετίες…

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση