Αρχική » Βιβλίο » Αόρατοι Ρεπόρτερ- Η στοιχειωμένη ταινία

Πατήστε το play για να ακούσετε το γάτο

Πηγαίνω σχολείο χωρίς φόβο

Πρόσφατα σχόλια

Ο Καιρός – Πρόβλεψη

Εφημερίδες (αθλητικές και μη)

Μελλοντικές εκδηλώσεις

Δεν υπάρχουν μελλοντικά γεγονότα για αυτή την ομάδα.

Αόρατοι Ρεπόρτερ- Η στοιχειωμένη ταινία

Οι αόρατοι ρεπόρτερ είναι μια ομάδα μυστικών πρακτόρων, οι οποίοι θα κάνουν τα πάντα για να λύσουν το μεγάλο μυστήριο της στοιχειωμένης ταινίας. Πρόκειται για την ταινία η οποία κρύβει μέσα της πολλά μυστικά: ταξίδια στην Χαλκιδική, το Πεκίνο, την Απαγορευμένη Πόλη, αλλά επίσης εξαφανίσεις ζώων και παγόβουνων στον Βόρειο Πόλο! Η ανταποκρίτρια Μυρτώ θα σας κρατάει ενήμερους για τα γυρίσματα της ταινίας στο Παρίσι και στη Ρώμη. Αυτό θα το καταφέρει όμως και με τη βοήθεια της Ελένης, του Φιλίππου και του Στάθη που θα την ενημερώνουν για το οτιδήποτε ανακαλύψουν που σχετίζονται για το σπίτι του νομπελίστα μα νεκρού σεναριογράφου Θεόφιλου Αλεξανδρή στην Χαλκιδική, αλλά επίσης και για την οικογενειακή ιστορία της βιβλιοθηκάριου Χου Γιφάν της βιβλιοθήκης της Απαγορευμένης Πόλης.

Είναι το τρίτο βιβλίο της σειράς ”Αόρατοι ρεπόρτερ”, αλλά είναι πολύ ενδιαφέρον. Είναι ένα άριστο κατά τη γνώμη μου βιβλίο που δεν θα σας αφήσει να κλείσετε μέχρι να το τελειώσετε.

Περισσότερα θα δείτε εδώ.

Οι αόρατοι ρεπόρτερ έχουν και το δικό τους blog (όπως και εμείς). Δείτε το πατώντας εδώ.

Πατήστε και πάνω στην εικόνα αν θέλετε.


1 Σχόλιο

  1. Φαίνεται να είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα σειρά βιβλίων. Έχει απ’ όλα, μυστήριο, ταξίδια, δράση και απ’ ότι κατάλαβα ενδιαφέροντες χαρακτήρες. Κάθε φορά βελτιώνεις κι άλλο το γράψιμό σου επίσης νομίζω. 🙂

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση