Καλή σχολική χρονιά

Αγαπητοί  Γονείς.

Επιστροφή στο Σχολείο!!!        

και καλή δύναμη σε όλους και όλες.

Την Δευτέρα οι μαθητές θα έρθουν κανονικά στις 8.15  στο σχολείο. Ο αγιασμός θα γίνει στην αυλή του σχολείου στις 8.30  το πρωί παρουσία των μαθητών  και των γονέων τους .

Οι μαθητές θα σχολάσουν  μετά το τέλος του Αγιασμού. Για τους μεταφερόμενους μαθητές θα σας ενημερώσουμε μόλις ενημερωθούμε από το ΚΤΕΛ.

Καθημερινά από στην ανατολική πόρτα θα φεύγουν οι μαθητές από Δ έως Στ  τάξη. Από την δυτική πόρτα οι μαθητές από Β και Γ τάξη. Οι μαθητές της Α΄ τάξης  θα φεύγουν από την δυτική πόρτα που είναι μόνο για τους μαθητές της Α΄ τάξης. Μην παρκάρετε έξω από το σχολείο και δημιουργείται συνωστισμός .

Η πρωινή προσέλευση των μαθητών θα γίνεται μέχρι 8.15 όπου χτυπάει το πρωινό κουδούνι. Την Τρίτη  12 Σεπτεμβρίου τα παιδιά θα σχολάσουν 11.30   και θα πάρουν τα βιβλία τους. Για το λόγο αυτό θα πρέπει να κρατάνε τις τσάντες τους. Στην αυλή του σχολείου θα μπουν μόνο οι γονείς της Α΄ τάξης  για τον χωρισμό των τμημάτων.  Την  Τετάρτη τα παιδιά θα σχολάσουν 12.25 Από  την Πέμπτη τα παιδιά θα σχολάνε κανονικά 1.15 και θα λειτουργεί το Ολοήμερο. Για την λειτουργία των τμημάτων  του διευρυμένου Ολοήμερου, ( δηλαδή οι μαθητές  που σχολάνε 17.30 ) θα ενημερωθείτε με επόμενο μήνυμα.

Εύχομαι, σε όλους και όλες, , να είναι η χρονιά 2023-2024, δημιουργική, αξιόλογη και αποτελεσματική, τόσο σε σχολικό όσο και σε προσωπικό και οικογενειακό επίπεδο.

Για οποιοδήποτε θέμα, επικοινωνήστε με τη διεύθυνση του Σχολείου τηλεφωνικά (2810250330) ή μέσω emaill ( 45dimiraklira@gmail.com).

 

Αφήστε μια απάντηση