Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι το σχολείο μας εγκρίθηκε να συμμετέχει ως εταίρος στο συνεργατικό έργο “ Innovation= Motivation: How to be a smart student with a creative mind” ( «Καινοτομία= Κίνητρο: Πώς να είναι κανείς ευέλικτος μαθητής με δημιουργικό μυαλό») στα πλαίσια της δράσης ΚΑ2- Στρατηγικές Συμπράξεις στον τομέα της Σχολικής Εκπαίδευσης του Erasmus+.
Οι μαθητές του σχολείου θα συμμετέχουν στη δράση για τα επόμενα 2 χρόνια (2018- 2020) και θα συνεργαστούν με μαθητές σχολείων από την Ισπανία, την Ιταλία, τη Σλοβενία και την Πολωνία. Στα πλαίσια αυτά θα υπάρξει μάλιστα και ανταλλαγή επισκέψεων μαθητών και εκπαιδευτικών μεταξύ των σχολείων των συμμετεχόντων χωρών.
Σκοπός του προγράμματος είναι η ανάπτυξη δεξιοτήτων και καινούριων πρακτικών μέσω της χρήσης των Νέων Τεχνολογιών , η ανταλλαγή καλών πρακτικών για τη βελτίωση της μαθησιακής διαδικασίας, η γνωριμία βασικών πτυχών πολιτισμού των χωρών που συμμετέχουν, καθώς και η καλλιέργεια της Αγγλικής Γλώσσας σε αυθεντικό περιβάλλον.
Συνεργαζόμενα σχολεία: | Χώρα | |
CEIP Santa María la Blanca | ![]() |
Ισπανία |
Istituto Comprensivo A. Molinaro | ![]() |
Ιταλία |
Osnovna sola Sveti Jurij | ![]() |
Σλοβενία |
Szkola Podstawowa Nr1 im. Ryszarda Knosaly | ![]() |
Πολωνία |
40 dimotiko scholeio Peristeriou | ![]() |
Ελλάδα |