6 Μαρτίου-Πανελλήνια Ημέρα κατά του Σχολικού Εκφοβισμού

 

 

 

Με αφορμή την 6η Μαρτίου, « Ημέρα Ενάντια στην Ενδοσχολική Βία και Εκφοβισμό», οι μαθητές και οι μαθήτριες του Νηπιαγωγείου μας συμμετείχαν στην σχολική δράση “Μίλα Τώρα” που διοργανώνει το Χαμόγελο του Παιδιού.Δημιούργησαν σχετικές αφίσες αλλά και μηνύματα ενάντια στη βία και το σχολικό εκφοβισμό με κεντρικό μήνυμα τους  το ΜΙΛΑ ΤΩΡΑ.

10 σχόλια στο “6 Μαρτίου-Πανελλήνια Ημέρα κατά του Σχολικού Εκφοβισμού

  1. Μπράβο στα παιδάκια μας και στις δασκάλες τους!! Πολύ όμορφα τα μηνύματα για τη μέρα σχολικού εκφοβισμού!

  2. Τι γλυκιες φωνουλες και πόσο σημαντικά τα μηνύματά τους.μακαρι να ακουστούν παντού και να σταματήσει αυτό το φαινόμενο της βίας.

  3. Πολλή ωραία δραστηριότητα! Τα παιδιά μαθαίνουν από μικρά να φέρονται όμορφα και να σέβονται τους άλλους!!!

  4. Ακούσαμε πάλι σήμερα τις φωνούλες των μικρών παιδιών, το μήνυμα που περνάνε είναι συγκινητικό και παράλληλα εξαιρετικά σοβαρό! Χίλια μπράβο!!

  5. Πολλά μπράβο σε ολους σας!!! Εύχομαι τα μνήματα που έδωσαν τα παιδιά να χαραχτούν σε όλα τα σχολεία και να σταματήσουν οι κακές πράξεις.

  6. Μπράβο για τα υπέροχα μυνήματα που περάσατε στα παιδιά!! Εύχομαι να χαραχτούν στο μυαλό όλων των παιδιών σε ολο το κόσμο. Συγχαρητήρια στις δασκάλες μας

  7. Μπράβο στις δασκάλες μας για τα ωραία μυνήματα που δίνουν στα παιδάκια μας!! Ελπίζουμε όλοι σε ένα καλύτερο μέλλον μεσα απο αυτα..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *