Ομαλή μετάβαση από το Νηπιαγωγείο στο Δημοτικό.

Στα πλαίσια της ομαλής μετάβασης από το Νηπιαγωγείο στο Δημοτικό ,οι μαθητές /τριες του 4 ου Δημοτικού, μας επισκέφτηκαν για μας ψάλλουν  τα κάλαντα. Όλοι οι μαθητές παλαιότεροι και φετινοί ενθουσιάστηκαν.

καλαντα1

Χάρισε ένα βιβλίο

 

 

 

Χάρισε ένα βιβλίο δυνάμωσε το φως Αφίσα

Το 3ο Νηπιαγωγείο Μαρκοπούλου υποστηρίζοντας την πρωτοβουλία του βραβευμένου από τον Κύκλο του Ελληνικού Παιδικού Βιβλίου,

εκπαιδευτικού ιστότοπου www.elniplex.com συμπλέει με το μήνυμα:

Δυναμώνουμε το φως σε νου και καρδιά με τα βιβλία!

Στα πλαίσια της δράσης αυτής φιλαναγνωσίας ,το φετινό δώρο του Αη-Βασίλη από τη σχολική μας μονάδα είναι ένα βιβλίο.

Το βιβλίο του κάθε παιδιού από τον Αη-Βασίλη ,είναι δωρεά γονιού μαθητή που έχει φοιτήσει στη σχολική μας μονάδα . Στα πλαίσια της ανταλλαγής βιβλίων μπορεί να εξελιχθεί η δράση αυτή ,ανταλλάσσοντας το βιβλίο από τον Αη Βασίλη , με βιβλίο της ΒΙΒΛΙΟΦΩΛΙΑΣ του 3ου Νηπιαγωγείου Μαρκοπούλου

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ 5 1 ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ 4 1 ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ 3

ΕΚΘΕΣΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΩΝ ΚΑΡΤΩΝ

Από τη Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου και μέχρι το τέλος Δεκεμβρίου, θα εκτίθενται στο Δημαρχείο Μαρκοπούλου τα νικητήρια έργα των παιδιών στην «Χριστουγεννιάτικη Έκθεση Παιδικής Ζωγραφικής 2022».

Μεταξύ αυτών είναι η κάρτα του 3ου Νηπιαγωγείου Μαρκοπούλου για το διαγωνισμό του 2022 .

Στην ανωτέρω αφίσα που δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα του Δήμου Μαρκοπούλου απεικονίζεται η κάρτα του 3ου Νηπιαγωγείου Μαρκοπούλου.

 

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ

Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση στη βιβλιοφωλιά του 3ου Νηπιαγωγείου Μαρκοπούλου

Πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση του 3ου Νηπιαγωγείου Μαρκοπούλου με μεγάλη επιτυχία στη Βιβλιοφωλιά  που έχει δημιουργήσει στην πλατεία Μαρκοπούλου.

 Έγινε ανάγνωση  ένα χριστουγεννιάτικου παραμυθιού το οποίο άκουσαν με πολύ ενδιαφέρον τα παιδιά. Στη συνέχεια ακολούθησε πλήθος εργαστηρίων στα οποία μπορούσαν να απασχοληθούν όποιοι επιθυμούσαν.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε όλο το διδακτικό προσωπικό του 3ου Νηπιαγωγείου.

Παρούσα στην εκδήλωση ήταν η Συντονίστρια Προσχολικής Εκπαίδευσης,  Χριστίνα Παπαγιαννίδου.


παραμυθουδες
βιβλιοφωλια2 1 εργαστηριοβιβλιοφωλια εργαστηριο σελιδοδεικτεσ εργαστηρι με ανακυκλωσιμα εργαστηρι με ανακυκλώσιμα υλικα εργαστηρι advance kalender αναγνωση παραμυθου1 ομαδικη φωτογραφια βιβλιοφωλια