Πατήστε πάνω στο σύνδεσμο για να μεγαλώσετε την εικόνα στην οθόνη.

Ανοίγετε με κλικ πάνω σε κάθε εικονίδιο για να δείτε και να ακούσετε για τα πουλιά του παραμυθιού που ακολουθεί στο padlet.

Καλή σας διασκέδαση!

Γνωριμία με την συμμετρία

Μετάβαση στο padlet.com

Παιδιά ελπίζουμε να μοιραστήκατε όλοι, όμορφες στιγμές με τις μανούλες σας, Τώρα θα συνεχίσουμε με ωραίες ιδέες για ένα άλλο θέμα που θα σας αρέσει!  Την Συμμετρία!!!

Κάντε κλικ πάνω στο σύνδεσμο (phttps;//padlet.com/) για να δείτε όλες τις εργασίες που έχουμε ετοιμάσει για σας.

 

Γιορτάζουμε τις μανούλες μας!!!

    

Χρόνια πολλά Μαμά!

Kάντε κλικ πάνω στον πιο πάνω σύνδεσμο (Χρόνια πολλά Μαμά), για να δείτε ένα power point αφιερωμένο σε όλες τις μανούλες.

Αφού δεν είμαστε στο νηπιαγωγείο για να κάνουμε δωράκια και εργασίες για τη μαμά, θα σας δώσουμε ιδέες για να τις κάνετε στο σπίτι . Στο τοίχο padlet που ακολουθεί, κάντε κλικ στο σύνδεσμο ( https//: padlet.com/)που βρίσκετε κάτω από την εικόνα, θα ανοίξει σε πλήρη οθόνη και θα δείτε αυτά που σας προτείνουμε. Κάθε στήλη περιέχει περισσότερες από μία ιδέες, για να τις δείτε όλες πρέπει να κατεβάσετε τη μπάρα που υπάρχει δίπλα . Ελπίζουμε να το χαρείτε!!

Μετάβαση στο padlet.com

 

Μετάβαση στο padlet.com

Δώστε άδεια κάνοντας κλικ επάνω στον αναρτημένο τοίχο , για να τον δείτε.

Επίσης πατώντας πάνω στο σύνδεσμο που βρίσκεται κάτω από την εικόνα, μπορείτε να  έχετε πρόσβαση στο υλικό  σε πλήρη οθόνη, για καλύτερη επεξεργασία.

Εδώ θα βρείτε υλικό για πληροφορίες, γλωσσικά  και μαθηματικά παιχνίδια, καθώς και παζλ.

Περιέχονται 11 αναρτήσεις πάνω στην επιφάνεια του τοίχου. Κάνοντας κλικ πάνω σε κάθε ανάρτηση μπορείτε να το δείτε.  Υπάρχει μπάρα σε κάθε στήλη για να βρείτε όλα τα περιεχόμενα.