Λήψη αρχείου

οδοντιατρικος έλεγχος 1

Στο πλαίσιο του προγράμματος “Αγωγής Στοματικής Υγείας, στις σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης”, έγινε στις  12/05/2023 στους μαθητές του  3ου Νηπιαγωγείου Ιωαννίνων  οδοντιατρική εξέταση, ύστερα από αίτημά μας.

Η εξέταση πραγματοποιήθηκε στο χώρο του σχολείου με όλους τους κανόνες υγιεινής και κάθε μαθητής/τρια έλαβε ενημερωτική επιστολή με τα αποτελέσματα της εξέτασης.

Ευχαριστούμε πολύ τους οδοντιάτρους του Κέντρου Υγείας Ιωαννίνων.

Τα παιδιά όλων των τμημάτων  του Νηπιαγωγείου μας σήμερα ,μετά από πρόσκληση του Κου Παππά Γεώργιου της DIMSTEL STROM A.B.E.E.,πραγματοποίησαν εκπαιδευτική επίσκεψη στη Βιομηχανική Περιοχή Ιωαννίνων στη DIMSTEL STROM A.B.E.E.παρακολουθώντας την μοναδικά υπέροχη περιήγηση του Κου Γεωργίου Παππά  στο εργαστήρι κατασκευής στρωμάτων , έχοντας έτσι την ευκαιρία να βιώσουν την εμπειρία κατασκευής ενός στρώματος από  την αρχική του μορφή ,δηλαδή ,το μαλλί έως τη τελική του, που είναι το στρώμα. Η φιλοξενία του Κου Παππά απλόχερη, χαρούμενη και γεμάτη με δώρα για όλους ,χάρισε σε μαθητές και εκπαιδευτικούς ένα πολύ όμορφο και δημιουργικό ταξίδι γνώσεων και εμπειριών μέσα σε μια γελαστή και χαρούμενη ατμόσφαιρα περιήγησης από τον Κο Γεώργιο Παππά και την ομάδα συνεργατών του τους οποίους και ευχαριστούμε πολύ.

ΕΚΔΡΟΜΗ 1ΕΚΔΡΟΜΗ 2

ΕΚΔΡΟΜΗ 3 ΕΚΔΡΟΜΗ 4 ΕΚΔΡΟΜΗ 5ekdromh elathrioΕΚΔΡΟΜΗ 0 1περιηγηση 2περιηγηση 1περιηγηση τελος

Το Νηπιαγωγείο μας συμμετέχει στον 6ο Σχολικό Διαγωνισμό Bravo Schools για τους 17  Παγκόσμιους Στόχους  Βιώσιμης Ανάπτυξης με τις μαθητικές δημιουργίες των μαθητών μας.

Το Νερό είναι πολύτιμο-Τρόποι εξοικονόμησηςΤΟ ΝΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΤΡΟΠΟΙ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗΣ ΝΕΡΟΥ

Φωνάζουμε τα δικαιώματά μαςΦωνάζουμε τα δικαιώματά μας

Χαρούμενα ΔασοπερπατήματαΧαρούμενα Δασοπερπατήματα