ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ

4.jpg.jpg.jpg.jpg

4.jpg.jpg.jpg.jpg

Την Δευτέρα 27 Μαρτίου, επισκεφθήκαμε το Μουσείο Μακεδονικού Αγώνα, στην οδό Προξένου Κορομηλά, στη Θεσσαλονίκη.

9.jpg.jpg.jpg.jpg.jpg.jpg.jpg.jpg.jpg

Ζήσαμε την εμπειρία του πρόξενου…

7.jpg.jpg.jpg.jpg.jpg.jpg.jpg10.jpg.jpg.jpg.jpg.jpg.jpg.jpg.jpg.jpg.jpg

Γνωρίσαμε την παλιά Μακεδονία παρέα με την Λέγκω και τον Γκουντή (τις δύο κούκλες).

Μάθαμε για τα παλιά επαγγέλματα (του καφετζή, του τσαγκάρη, του λούστρου, του μικροπωλητή)

12.jpg.jpg.jpg.jpg.jpg.jpg.jpg.jpg.jpg.jpg.jpg.jpg11.jpg.jpg.jpg.jpg.jpg.jpg.jpg.jpg.jpg.jpg.jpg8.jpg.jpg.jpg.jpg.jpg.jpg.jpg.jpg

Παρατηρήσαμε από κοντά τους Μακεδόνες αγωνιστές με την παραδοσιακή στολή τους τον ντουλαμά μέσα στον βάλτο

3.jpg.jpg.jpg

Με τους φακούς μας ανακαλύψαμε τις λεπτομέρειες της μάχης στον βάλτο των Γιαννιτσών μέσα από το διόραμα με τα playmobil.

5.jpg.jpg.jpg.jpg.jpg6.jpg.jpg.jpg.jpg.jpg.jpg1.jpg

Τέλος, ζωγραφίσαμε τις εντυπώσεις μας.

.jpg

 

2.jpg.jpg

 

 

 

 

 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

.jpg

.jpg

Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως το ταξιδιωτικό γραφείο ALLER TRAVEL, που βρίσκεται στην Περαία, για την άμεση προσφορά του και την έκτακτη δωρεάν μεταφορά των παιδιών του Νηπιαγωγείου μας , σήμερα, από το χώρο του Ι.Ν. Παναγίας στο Νηπιαγωγείο, λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών.

aller travel

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΟ: ΣΧΕΣΕΙΣ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΣΤΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΠΟΧΗΛήψη αρχείουΛήψη αρχείουΛήψη αρχείου

 

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΔΡΑΣΗ: «ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΝΤΑΣ» ΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΜΟΥ

.jpeg

food

Την Τετάρτη 1/3/2023 συμμετείχαμε στη διαδικτυακή δράση «΄΄Μαγειρεύοντας΄΄ τη διατροφή μου. Συζητώντας ΄΄διατροφικά΄΄ με μαθητές Νηπιαγωγείου και πρώτων τάξεων Δημοτικού» που διοργανώθηκε από  το ΚΕΠΕΑ Ιεράπετρας Νεάπολης σε συνεργασία με το ΕΛΜΕΠΑ τμήμα Επιστημών Διατροφής και Διαιτολογίας για τους μαθητές Νηπιαγωγείων και τάξεις Α έως Δ Δημοτικού.

IERAPETRA5

Συνυπάρξαμε διαδικτυακά με μαθητές σχολείων από όλη την Ελλάδα! Ο ενθουσιασμός όλων μας ήταν διάχυτος!!!

IERAPETRA4

Παρακολουθήσαμε διατροφικές συμβουλές που μας δόθηκαν από καθηγητές του Πανεπιστημίου Κρήτης!

IERAPETRA3 IERAPETRA2.jpg IERAPETRA1

Απολαύσαμε την αφήγηση ενός παραμυθιού διατροφής με πολλά τραγούδια.

Τέλος, είδαμε ζωντανά την εκτέλεση υγιεινών συνταγών για «γλυκά» από μία καταπληκτική ζαχαροπλάστρια.

 

 

 

 

 

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ-ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ

DIAITOLOGOSPARENTS2.jpg

food

Οι γονείς του Νηπιαγωγείου μας, την Τρίτη 7/3/2023 παραβρέθηκαν σε επιμορφωτική συνάντηση με την Διαιτολόγο – Διατροφολόγο του Κέντρου Υγείας Ν. Μηχανιώνας κ. Βάσσιου Μαρία.

DIAITOLOGOSPARENTS1

Συζητήθηκαν θέματα αναφορικά με την κατάλληλη/ακατάλληλη διατροφή των παιδιών στην συγκεκριμένη ηλικιακή ομάδα. Δόθηκαν απαντήσεις σε ερωτήματα-προβληματισμούς, καθώς και συμβουλές-ιδέες για γευστικά και υγιεινά γεύματα. Όλο το υλικό εστάλη ηλεκτρονικά σε όλους τους γονείς.

DIAITOLOGOSPARENTS3.jpg.jpg

Ευχαριστούμε το Κέντρο Υγείας Νέας Μηχανιώνας και την κ. Βάσσιου Μαρία που για άλλη μια φορά ήταν δίπλα μας.

ΕΓΓΡΑΦΕΣ 2023-2024

.jpeg

Για το σχολικό έτος 2023-2024 οι εγγραφές στο Νηπιαγωγείο θα πραγματοποιηθούν

από 01 έως 20 Μαρτίου 2023.

mothersday

Οι εγγραφές γίνονται ηλεκτρονικά από τους ίδιους τους γονείς.

 • Εγγραφές μετά την 20η Μαρτίου θεωρούνται εκπρόθεσμες και χρειάζονται την έγκριση του Διευθυντή/ντριας Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.
 • Εγγράφονται στα Νηπιαγωγεία για το σχολικό έτος 2023-24, μαθητές γεννημένοι το 2018 και το 2019.

clapping

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ

Για την ηλεκτρονική εγγραφή θα επισκεφτείτε την παρακάτω σελίδα :
https://proti-eggrafi.services.gov.gr/?fbclid=IwAR25IQwVBd7mXrfRfmqRW6pWGQSYWGzi7B9nzKFIK7nYxrAmNMtAssTg3TQ

 1. ΑΙΤΗΣΗ ΓΟΝΕΑ/ΚΗΔΕΜΟΝΑ-ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ
  Για την εγγραφή του νηπίου/προνηπίου ο γονέας/ κηδεμόνας πρέπει να ακολουθήσει τα εξής βήματα:
  Είσοδος στη σελίδα της εφαρμογής (https://proti-eggrafi.services.gov.gr/) και επιλογή του Νηπιαγωγείου στο οποίο ανήκει σύμφωνα με τη διεύθυνση κατοικίας του.
  Χρήση κωδικών: Οι γονείς/κηδεμόνες, κατά την είσοδό τους στην ηλεκτρονική Υπηρεσία «Πρώτη Εγγραφή» της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης (gov.gr) αυθεντικοποιούνται με την χρήση των κωδικών-διαπιστευτηρίων της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων Δημόσιας Διοίκησης του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης (taxisnet).
  Συμπλήρωση στοιχείων επικοινωνίας: Κατά την είσοδό του στο σύστημα, ο γονέας/κηδεμόνας συμπληρώνει τα στοιχεία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και κινητού τηλεφώνου μέσω του οποίου θα ενημερώνεται για την πορεία της αίτησής του. Για την υποβολή της αίτησης ο γονέας/κηδεμόνας συμπληρώνει διαδοχικά τα ακόλουθα:
  α) τα στοιχεία του νηπίου/προνηπίου για το οποίο αιτείται την εγγραφή. Το σύστημα διαλειτουργεί με το Μητρώο Πολιτών και το Πληροφοριακό Σύστημα myschool και παρέχει στον γονέα/κηδεμόνα λίστα των τέκνων που είναι εγγεγραμμένα στην οικογενειακή του μερίδα, τα οποία είναι σε ηλικία εγγραφής στο Νηπιαγωγείο και τα οποία δεν είναι εγγεγραμμένα σε άλλη σχολική μονάδα. Τα στοιχεία των τέκνων είναι συμπληρωμένα και ο γονέας/κηδεμόνας επιλέγει το τέκνο για το οποίο επιθυμεί να υποβάλει αίτηση. Σε περίπτωση ωστόσο που για οποιοδήποτε λόγο η λίστα δεν περιλαμβάνει το τέκνο που επιθυμεί να εγγράψει, έχει τη δυνατότητα να εισάγει μόνος του τα στοιχεία του νηπίου/προνηπίου και να τεκμηριώσει τη σχέση κηδεμονίας, είτε με δικαστική απόφαση επιμέλειας είτε με ιδιωτικό συμφωνητικό ρύθμισης επιμέλειας, με ανάρτηση σχετικού αποδεικτικού σε ψηφιακή μορφή,
  β) τη διεύθυνση μόνιμης κατοικίας του, την οποία τεκμηριώνει αναρτώντας σε ψηφιακή μορφή εγγράφου σχετικό αποδεικτικό, όπως λογαριασμό ΔΕΚΟ, μισθωτήριο συμβόλαιο, ή άλλο δημόσιο πρόσφατο έγγραφο από το οποίο να προκύπτει ρητά η διεύθυνση κατοικίας,
  γ) το ονοματεπώνυμο άλλου/λων τέκνου/ων, που φοιτά/τούν στην ίδια ή σε συστεγαζόμενη σχολική μονάδα, εφόσον υπάρχει/χουν και για το/τα οποίο/α θα χρειαστεί να προσκομίσει Βεβαίωση Φοίτησης από τον/την Διευθυντή/ρια της συστεγαζόμενης σχολικής μονάδας.
  δ) εάν επιθυμεί τη φοίτηση του νηπίου/προνηπίου στο Προαιρετικό Ολοήμερο πρόγραμμα ή στο Αναβαθμισμένο Πρόγραμμα Ολοήμερου ή/και στο Τμήμα Πρόωρης Υποδοχής,
  ε) τα στοιχεία των συνοδών των νηπίων/προνηπίων κατά την προσέλευση και αποχώρηση τους από τη σχολική μονάδα και
  στ) επιλέγει τη δήλωση: «Υποβάλλοντας αυτή την αίτηση, αναλαμβάνω την ευθύνη για την ασφαλή προσέλευση και αποχώρηση του νηπίου/προνηπίου».

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΥΠΟΒΟΛΗ ΤΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ, ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ Η ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΤΟΥ ΕΤΕΡΟΥ ΓΟΝΕΑ ΜΕ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ

ΣΤΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΤΕΙ:

 • Αίτηση εγγραφής ΑΝ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ το Προαιρετικό Ολοήμερο πρόγραμμα (13:00 -16:00) ή στο Αναβαθμισμένο Πρόγραμμα Ολοήμερου (13:00 – 17:30)  ή/και στο Τμήμα Πρόωρης Υποδοχής.
 • Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή, (Α.Δ.Υ.Μ.), συμπληρωμένο από τον γιατρό του παιδιού
 • Βιβλιάριο Εμβολίων, του μαθητή/τριας, ή προσκόμιση άλλου στοιχείου,  από το οποίο αποδεικνύεται ότι έγιναν τα εμβόλια που προβλέπονται και είναι ενταγμένα στο Εθνικό Πρόγραμμα Εμβολιασμών. (παρ. 4, του άρθρου 6 του Π.Δ 79/2017 (Α ́ 109), όπως τροποποιήθηκε με την παρ. 4 α του άρθρου 44 του ν.4777/2021 (Α ́ 25).
 • Υπεύθυνη δήλωση συναίνεσης του ετέρου γονέα
 • Βεβαίωση Φοίτησης από τον/την Διευθυντή/ρια της συστεγαζόμενης σχολικής μονάδας εάν φοιτά σε αυτή άλλο τέκνο
 • Πιστοποιητικό γέννησης του/της μαθητή/τριας, επίσημα μεταφρασμένο (μόνο για τους αλλοδαπούς μαθητές).
 • Γνωμάτευση από ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ. εφόσον υπάρχει, σε περίπτωση μαθητή/τριας με αναπηρία ή ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες. Επισημαίνεται ότι η γνωμάτευση αυτή δεν αποτελεί προϋπόθεση εγγραφής του μαθητή/τριας στο Νηπιαγωγείο, διευκολύνει όμως την οργάνωση για την υποστήριξη μαθητών με ΕΕΑ.
 • έντυπα της εφορίας Ε1 ή Ε2 για να γίνεται ο έλεγχος του αποδεικτικού στοιχείου κατοικίας

Μετά την υποβολή της αίτησης, ο γονέας/κηδεμόνας λαμβάνει ενημερώσεις στο κινητό τηλέφωνο που έχει δηλώσει κατά την ηλεκτρονική υποβολή της αίτησής του για την πορεία της. Εφόσον απαιτηθούν διορθώσεις, η αίτησή του επιστρέφεται στον ίδιο από το Νηπιαγωγείο, προκειμένου να τις πραγματοποιήσει. Έπειτα από τις σχετικές διορθώσεις, η αίτηση γίνεται «αποδεκτή».

Σημειώνεται ότι η «αποδοχή» της αίτησης δεν συνεπάγεται απαραίτητα φοίτηση του νηπίου στη δηλωθείσα σχολική μονάδα.

Σε περιπτώσεις γονέων/κηδεμόνων που αδυνατούν να κάνουν χρήση της ηλεκτρονικής υπηρεσίας, η αίτηση μπορεί να γίνει με αυτοπρόσωπη παρουσία στο Νηπιαγωγείο. Για τον σκοπό αυτό ο/η Διευθυντής/ντρια ή Προϊστάμενος/νη του νηπιαγωγείου εισέρχεται στην ηλεκτρονική υπηρεσία «Πρώτη Εγγραφή» της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης (gov.gr) και καταχωρίζει την αίτηση σύμφωνα με τα δικαιολογητικά που του προσκομίζει ο γονέας/κηδεμόνας.

ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΣΤΟ ΟΛΟΗΜΕΡΟ

α. Στο Προαιρετικό Ολοήμερο Πρόγραμμα δύνανται να εγγράφονται οι μαθητές χωρίς προϋποθέσεις, σύμφωνα με όσα ορίζονται στη με αριθ. πρωτ. Φ7/124668/ΦΔ/Δ1/18-9-2020, σχετική εγκύκλιο του ΥΠΑΙΘ.

β. Προϋποθέσεις συμμετοχής μαθητών στο Τμήμα Πρόωρης Υποδοχής (7:45-8:30):

 1. Στο Τμήμα Πρόωρης Υποδοχής δικαίωμα συμμετοχής έχουν νήπια/προνήπια τα οποία είναι εγγεγραμμένα και φοιτούν στο προαιρετικό Ολοήμερο Πρόγραμμα.
 2. Ο ελάχιστος αριθμός για τη λειτουργία του Τμήματος Πρόωρης Υποδοχής είναι τα 5 νήπια/προνήπια.
 3. Ο χρόνος προσέλευσης στο συγκεκριμένο τμήμα είναι 7:45-8:00.

Πρόωρη αποχώρηση νηπίων/προνηπίων από το Ολοήμερο Πρόγραμμα δεν προβλέπεται

Τα Προνήπια που κατά το Σχολ. Έτος 2023-2024 θα φοιτήσουν ως νήπια εγγράφονται αυτεπάγγελτα, σύμφωνα με την παρ. 5 του αρθρ. 6 του ΠΔ 79/2017 (Α’ 109). Ενημερώστε τη Σχ. Μονάδα σε περίπτωση επιθυμίας εγγραφής ή διαγραφής από το Προαιρετικό Ολοήμερο Πρόγραμμα.

Για την ηλεκτρονική εγγραφή θα επισκεφτείτε την παρακάτω σελίδα :
https://proti-eggrafi.services.gov.gr/?fbclid=IwAR25IQwVBd7mXrfRfmqRW6pWGQSYWGzi7B9nzKFIK7nYxrAmNMtAssTg3TQ

Για απορίες και προβλήματα που έχουν να κάνουν με την χρήση του συστήματος και το θεσμικό πλαίσιο των εγγραφών, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας ώρες 12:00-13:00

 • στα τηλέφωνα: 2392043085
 • και στο mail: mail@3nip-epanom.thess.sch.gr

Για την ολοκλήρωση της εγγραφής η Προϊσταμένη του Νηπιαγωγείου θα δέχεται από 1 έως 20 Μαρτίου 2023 και κατά τις ώρες 12:15 μμ – 13:00 μμ τους γονείς για την προσκόμιση των δικαιολογητικών.

Επισημαίνουμε ότι πριν την προσέλευση στη σχολική μονάδα θα πρέπει να έχει προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία.  

Ώρες επικοινωνίας για πληροφορίες και ραντεβού: 1 – 20 Μαρτίου, 12:15μμ –13:00μμ

 

Σχολική Περιφέρεια 3ου Νηπιαγωγείου Επανομής

Η αστική περιοχή που περικλείεται από τις οδούς:

Αγίου Αργυρίου-28ηςΟκτωβρίου-Αγίου Σπυρίδωνος-Σφαγείων-Νταβέλα-Ρήγα Φεραίου-Γρ. Ζέρβα.

Επίσης, οι περιοχές Παραλίας Επανομής, Πάλιουρας, Ποταμός, Μάρμαρο και Αλεπότρυπες.

 

IMG 20221104 101319 1

 

 

Για την ηλεκτρονική εγγραφή θα επισκεφτείτε την παρακάτω σελίδα :
https://proti-eggrafi.services.gov.gr/?fbclid=IwAR25IQwVBd7mXrfRfmqRW6pWGQSYWGzi7B9nzKFIK7nYxrAmNMtAssTg3TQ

 

***Χρήσιμοι σύνδεσμοι:

 • ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΣΤΑ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΑ:

https://blogs.sch.gr/3nipepan/files/2023/02/ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ-ΕΓΓΡΑΦΩΝ-ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΑ-2023.pdf

 

 • ΟΡΙΑ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΩΝ ΔΗΜΟΥ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ:

https://blogs.sch.gr/3nipepan/files/2023/02/5398_21-02-2023_ΟΡΙΑ_2023-2024_ΝΗΠ-ΓΕΙΑ_ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ_ΨΞΝ246ΜΤΛΗ-Μ7Ι.pdf

 

 • ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ 3ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΕΠΑΝΟΜΗΣ

3 δημοτικοσχολειο Ανακοίνωση εγγραφών 2023-24

 • ΟΡΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΔΗΜΟΥ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ:

https://blogs.sch.gr/3nipepan/files/2023/02/5385_21-02-2023_ΟΡΙΑ_2023-2024_ΔΗΜΟΤΙΚΑ_ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ_6ΗΓΜ46ΜΤΛΗ-353.pdf

 

 • ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ:

https://blogs.sch.gr/3nipepan/files/2023/02/ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ-ΕΓΓΡΑΦΩΝ-ΔΗΜΟΤΙΚΑ.pdf

 

 

 

 

ΥΦΑΣΜΑΤΑ-ΚΟΡΔΕΛΕΣ-ΧΑΝΤΡΕΣ-ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ- Εργαστήρι αποκριάτικης δημιουργίας

sewing

YFASMA3

Μέσα στο κλίμα της αποκριάς και … αξιοποιώντας το αποκριάτικο παραμύθι «Ο Αρλεκίνος» της Ζώρζ Σαρρή συμμετείχαμε όλοι μας στο αποκριάτικο εργαστήρι:

Υφάσματα-Κορδέλες-Χάντρες- Διακόσμηση.

YFASMA2

Η μοντελίστ και μανούλα του Νηπιαγωγείου μας κ. Έλενα Κοκκάρη

YFASMA1

αφιέρωσε με πολλή υπομονή και καλή διάθεση, όλη της την μέρα μαζί μας για να μας βοηθήσει να διαλέξουμε, να κόψουμε και να διακοσμήσουμε με πολύ απλά υλικά αποκριάτικες κορδέλες και αξεσουάρ.

YFASMA4 YFASMA5

 

Ευχαριστούμε πολύ! Το χαρήκαμε όλοι μας!

sewing

ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟ ΠΑΡΤΥ ΚΥΡΙΑΚΗ 19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2023

.jpeg

 

 

Με μεγάλη επιτυχία σήμερα πραγματοποιήθηκε το αποκριάτικο πάρτυ που διοργάνωσε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Νηπιαγωγείου Επανομής.

Η αυλή του σχολείου μας μετατράπηκε σε έναν τεράστιο καρναβαλικό παιδότοπο όπου οι μαθητές μας ντυμένοι με αποκριάτικες στολές διασκέδασαν μαζί με τους γονείς τους.

Έπαιξαν και χόρεψαν αποκριάτικα με την ομάδα «Χαχανούληδες» απόλαυσαν λιχουδιές-προσφορά των γονέων τους.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο πρόεδρος της Δημοτικής Ενότητας Επανομής κ. Καζάκης.

Κέρδισαν πολλά δώρα από τη λαχειοφόρο αγορά που είχε προηγηθεί και τέλος

απόλαυσαν την έκπληξη live εμφάνισης του αγαπημένου μας μπαμπά Παναγή Καράνου με το κλαρίνο του συνοδεία της μανούλας Κικής Βουδούρη στο νταούλι!!!

Και του χρόνου με υγεία!

Καλή αποκριά σε όλους σας.

2 31 4 5 6 7 8 9

ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΣΕΙΣΜΟΠΛΗΚΤΟΥΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ

donate kids

earthquake

Τις τελευταίες ημέρες, τα παιδιά του 3ου Νηπιαγωγείου Επανομής συγκλονισμένα από τον σεισμό που έπληξε την Τουρκία και τη Συρία ζήτησαν να προσφέρουν κι αυτά με κάποιον τρόπο τη βοήθειά τους.

donate kids

Συγκέντρωσαν λοιπόν στο χώρο του σχολείου κουβέρτες, βρεφικά γάλατα, ζεστά ρούχα και παιχνίδια και με τη βοήθεια του κ. Στεφανίδη Κοσμά, «παλιού μπαμπά» του Νηπιαγωγείου μας όλα τα συγκεντρωθέντα είδη μεταφέρθηκαν στον ειδικό χώρο συλλογής στο κέντρο της πόλης προκειμένου να σταλούν στις χώρες που τα έχουν ανάγκη.

seismos2 seismos1

Ευχαριστούμε κ.Στεφανίδη, μπράβο παιδιά!!!