“Balancing Emotions: An ‘Inside Out’ Journey through Math and STEAM” eTwinning 2024-2025 – Συνεργατικές δραστηριότητες για την “Αγάπη” – Τραγούδι και Λεξικό.

Συνεργατικό τραγούδι για τη ΓΗ.
Δείχνουμε την Αγάπη μας στη Γη φτιάχνοντας ένα τραγούδι μέσα από το οποίο όλα τα σχολεία του προγράμματος στέλνουν το μήνυμά τους. Κάθε σχολείο γράφει ένα τετράστιχο……προσθέτουμε μουσική με την Τεχνητή νοημοσύνη….και το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό…….απολαύστε το τραγούδι!
 » (συνέχεια…)

Followgreen 2024-25

Άλλη μια χρονιά συμμετοχής στο σχολικό πρωτάθλημα του προγράμματος Followgreen ολοκληρώθηκε για το νηπιαγωγείο μας. Παραλάβαμε τον έπαινο για τη συμμετοχή μας και συνεχίζουμε οικολογικά!

Λήψη αρχείου

Το δελτίο τύπου από τον Δ.Ιωαννιτών

 » (συνέχεια…)

“STEAM Mystery” eTwinning 2024-2025 – Ψηφιακό βιβλίο για την εξοικονόμηση Νερού

Δείτε το ψηφιακό βιβλίο που δημιουργήσαμε για την εξοικονόμηση του Νερού , στα πλαίσια του eTwinning προγράμματος “STEAM Mystery“.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

nnnnnnnnnnn

 

Ευχαριστούμε τους γονείς για

 » (συνέχεια…)