Μάι 24
16

ΒΡΑΒΕΙΟ ΚΑΘΑΡΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ

Κάτω από (Ανακοινώσεις) από στις 16-05-2024

Είναι γεγονός ότι ένα από τα προβλήματα της κοινωνίας μας είναι τα σκουπίδια που παρατάνε οι άνθρωποι σε παραλίες, πάρκα, πλατείες κλπ. Αυτό αποτελεί ένδειξη της έλλειψης ευταξίας, αγωγής, σεβασμού και ενσυναίσθησης στο να φροντίζουμε το γύρω περιβάλλον μας και φεύγοντας να το αφήνουμε όπως ακριβώς το παραλάβαμε.

Παρατηρώντας το σχολείο μας, ως μικρογραφία του ευρύτερου κοινωνικού συνόλου, διαπιστώσαμε κάτι αντίστοιχο: αρκετοί μαθητές να παρατάνε σκουπίδια στις σχολικές αίθουσες και όχι μόνο, ακόμη και δίπλα από τους κάδους!!! Το σχολείο είναι ένας χώρος που περνάμε πολλές ώρες της ημέρας, οπότε η καθαριότητά του είναι ιδιαιτέρως σημαντική.

Είτε πρόκειται λοιπόν, για την αίθουσα του σχολείου και του προαύλιου χώρου, είτε για κάποιο άλλο δημόσιο χώρο, η διατήρηση της καθαριότητας είναι υπόθεση όλων μας. Γι’ αυτό, αντί να τα περιμένουμε όλα από το προσωπικό καθαριότητας, το να βάλουμε όλοι μας ένα χεράκι και να μην παρατάμε τα σκουπίδια μας, είναι μια καλή αρχή ώστε να αποκτήσουμε αυτήν την καλή συνήθεια. Επιπλέον, αυτό έχει ως συνέπεια να διατηρείται η τάξη μας, το σχολείο μας και η πόλη μας ευρύτερα σε καλύτερη και καθαρότερη κατάσταση.

Αποφασίσαμε, λοιπόν, να διοργανώσαμε διαγωνισμό διάρκειας τεσσάρων εβδομάδων για το πιο καθαρό τμήμα του σχολείου. Τα περισσότερα τμήματα ανταποκρίθηκαν με μεγάλη προθυμία. Ωστόσο λαμβάνοντας υπόψιν και την εικόνα των τμημάτων ολόκληρη την σχολική χρονιά, απονείμουμε τα εξής βραβεία καθαριότητας:

Πρώτο Βραβείο : Τμήμα Γ2

Δευτερο Βραβείο : Τμήμα Α3

Τρίτο Βραβείο : Τμήμα Α4 , Α2

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ σε όλα τα παιδιά για την εξαιρετική αγωγή, τη συμπεριφορά τους και την ένδειξη πολιτισμού που επέδειξαν. Ευχόμαστε, την επόμενη σχολική χρονιά να μιμηθούν και οι μαθητές των υπόλοιπων τμημάτων την συμπεριφορά και την αγωγή των βραβευμένων συμμαθητών τους!

Υπεύθυνη Ομάδα

Βλέποντας μέσα από τα δικά σου μάτια”

Διαγωνισμός Καθαρού τμήματοςphonto 1 phonto2phonto3

 

 

 

 



Δεν επιτρέπονται σχόλια.

  • Εβδομαδιαίο Πρόγραμμα από 22-01

    εικόνα 2023 10 11 205140934
  • Ωράριο λειτουργίας

    ΩΡΑΡΙΟ
  • Ώρα για διάβασμα!!!!
  • Παίζεις σκάκι;