ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΜΟΝΟΗΜΕΡΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ 29-04-2020

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

ΣΧΟΛΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ 3ο Γυμνάσιο Αγρινίου
ΤΥΠΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ Μονοήμερη  εκδρομή
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ Τετάρτη 29 Απριλίου 2020
ΤΟΠΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ Κέρκυρα
ΚΑΤΑΛΗΚΤΙΚΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2020
ΩΡΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ 11:30 π.μ.
ΤΟΠΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ 3ο Γυμνάσιο Αγρινίου

imgk0_016 (1)Μετά το άνοιγμα των προσφορών , για την μονοήμερη εκπαιδευτική επίσκεψη  της  Β’ τάξης για  ‘Αρτα   (25-02-2020) ημέρα Τρίτη , τα μέλη της επιτροπής συμφώνησαν και επέλεξαν την προσφορά του πρακτορείου Panagiotou Travel διότι καλύπτει τις απαραίτητες προδιαγραφές . Το πρακτορείο υποχρεούται εντός τεσσάρων (4) ημερών να καταθέσει αντίγραφα αδείας οχημάτων και βεβαίωση ΚΤΕΟ. Να γίνει και η υπογραφή του αναγκαίου συμφωνητικού εκδρομής.

imgk0_016 (1)Μετά το άνοιγμα των προσφορών , για την μονοήμερη εκπαιδευτική εκδρομή  της  Γ’ τάξης για  Καλάβρυτα -Πάτρα -Ναύπακτος   (06-03-2020) ημέρα Παρασκευή , τα μέλη της επιτροπής συμφώνησαν και επέλεξαν την προσφορά του πρακτορείου GRANDE TOURS διότι καλύπτει τις απαραίτητες προδιαγραφές . Το πρακτορείο υποχρεούται εντός τεσσάρων (4) ημερών να καταθέσει αντίγραφα αδείας οχημάτων και βεβαίωση ΚΤΕΟ. Να γίνει και η υπογραφή του αναγκαίου συμφωνητικού εκδρομής.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ
ΣΧΟΛΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ 3ο Γυμνάσιο Αγρινίου
ΤΥΠΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ Διδακτική  επίσκεψη.
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ  Τρίτη 25-02-2020
ΤΟΠΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ Αγρίνιο – Άρτα (ΙΟΝ)
ΚΑΤΑΛΗΚΤΙΚΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ  Πέμπτη 13-02-2020
ΩΡΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ 11:00 π.μ
ΤΟΠΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ 3ο Γυμνάσιο Αγρινίου

ΠΡΌΓΡΑΜΜΑ ΔΙΔΑΚΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ

08:30 π.μ Αναχώρηση από τον χώρο του Σχολείου Φιλλελλήνων.

10:30 π.μ Ραντεβού στην Ι.Ο.Ν Άρτας.

11:30 π.μ -12:30 π.μ επίσκεψη στο Γεφύρι της Άρτας.

12:30 πμ. Αναχώρηση για το Αγρίνιο.

13:30 μ.μ Άφιξη στο Αγρίνιο και στον χώρο του Σχολείου.

Τέλος Επίσκεψης.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ
ΣΧΟΛΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ 3ο Γυμνάσιο Αγρινίου
ΤΥΠΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ Μονοήμερη  εκπ/τική  εκδρομή.
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ  Παρασκευή 06-03-2020
ΤΟΠΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ Αγρίνιο – Καλάβρυτα Πάτρα
ΚΑΤΑΛΗΚΤΙΚΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ  13-02-2020
ΩΡΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ 12:00 π.μ
ΤΟΠΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ 3ο Γυμνάσιο ΑγρινίουΛήψη αρχείου

imgk0_016 (1)Μετά το άνοιγμα των προσφορών , για την μονοήμερη εκπαιδευτική επίσκεψη σε πρόγραμμα της  Γ’ τάξης για  Μετέωρα -Τρίκαλα   (09-04-2020) ημέρα Πέμπτη , τα μέλη της επιτροπής συμφώνησαν και επέλεξαν την προσφορά του πρακτορείου PANAGIOTOU TRAVEL διότι καλύπτει τις απαραίτητες προδιαγραφές . Το πρακτορείο υποχρεούται εντός τεσσάρων (4) ημερών να καταθέσει αντίγραφα αδείας οχημάτων και βεβαίωση ΚΤΕΟ. Να γίνει και η υπογραφή του αναγκαίου συμφωνητικού εκδρομής.Λήψη αρχείου

Στις 2 Δεκεμβρίου 2019   πραγματοποιήθηκε τελετή βράβευσης των μαθητών/μαθητριών και των εκπαιδευτικών που διακρίθηκαν στο Διεθνή Μαθητικό Διαγωνισμό Οπτικοακουστικής Δημιουργίας «Τα σχολεία εκπέμπουν στην ΕΡΤ».

Ο διαγωνισμός αυτός διοργανώθηκε  από την Εκπαιδευτική Ραδιοτηλεόραση του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων σε συνεργασία με το Αρχείο της ΕΡΤ Α.Ε.

Στόχος του διαγωνισμού ήταν η αξιοποίηση και χρήση των τεκμηρίων του Αρχείου της ΕΡΤ στη δημιουργία μαθητικών ταινιών, ώστε να αναδειχθεί η οπτικοακουστική μας κληρονομιά μέσα από τη ματιά των νεότερων γενεών.

Η τελετή πραγματοποιήθηκε μέσα σε εορταστική ατμόσφαιρα  στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ (Λεωφ. Μεσογείων 432, Αγία Παρασκευή). Διακρίθηκαν19 σχολικές μονάδες στο πλαίσιο του Μαθητικού Διαγωνισμού που αφορούσε 4 ξεχωριστές κατηγορίες ήτοι Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκεια.

Στην εκδήλωση παρέστησαν, μεταξύ άλλων, η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Νίκη Κεραμέως, ο Υφυπουργός αρμόδιος για θέματα Ψηφιακής Στρατηγικής του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης κ. Γρηγόρης Ζαριφόπουλος, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της ΕΡΤ κ. Κωνσταντίνος Ζούλας, ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΡΤ κ. Γιώργος Γαμπρίτσος, καθώς και μαθητές και εκπαιδευτικοί των 19 σχολείων από όλη την Ελλάδα που συμμετείχαν στον διαγωνισμό.

Το 3ο Γυμνάσιο Αγρινίου συμμετείχε στον διαγωνισμό με την ταινία «Η Επέτειος» η οποία απέσπασε το 1ο Βραβείο στην κατηγορία των Γυμνασίων.

Ο Διευθυντής και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 3ου Γυμνασίου Αγρινίου συγχαίρουν   τους μαθητές της Γ΄ Γυμνασίου 2018-19 για τον ενθουσιασμό τους και τις ιδέες τους, καθώς και την καθηγήτριά τους κ. Ευαγγελία Ραφτοπούλου για την διάκρισή  τους αυτή.

imgk0_016 (1) Μετά το άνοιγμα των προσφορών , για την μονοήμερη εκπαιδευτική επίσκεψη σε πρόγραμμα της  Β’ τάξης για  ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ   (06-12-2019) ημέρα Παρασκευή , τα μέλη της επιτροπής συμφώνησαν και επέλεξαν την προσφορά του πρακτορείου GRANDE TOURS  διότι καλύπτει τις απαραίτητες προδιαγραφές . Το πρακτορείο υποχρεούται εντός τεσσάρων (4) ημερών να καταθέσει αντίγραφα αδείας οχημάτων και βεβαίωση ΚΤΕΟ. Να γίνει και η υπογραφή του αναγκαίου συμφωνητικού εκδρομής.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ
ΣΧΟΛΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ 3ο Γυμνάσιο Αγρινίου
ΤΥΠΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ Διδακτική  επίσκεψη.
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ  Πέμπτη 06-12-2019
ΤΟΠΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ Αγρίνιο – Θέρμο – Μυρτιά
ΚΑΤΑΛΗΚΤΙΚΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ  29-11-2019
ΩΡΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ 11:00 π.μ
ΤΟΠΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ 3ο Γυμνάσιο Αγρινίου

Παρακαλούμε να ληφεί υπ όψη ότι ο Αριθμός μαθητών και συνοδών Εκπαιδευτικών θα φθάσει  έως τους 104. Η διδακτική επίσκεψη θα διαρκέσει από 08:30 π.μ. έως και 13:15 μ.μ.

 Λήψη αρχείου

imgk0_016 (1)                                                                                                                                                                                                                                                                                                                 Μετά το άνοιγμα των προσφορών , για την μονοήμερη εκπαιδευτική επίσκεψη σε πρόγραμμα της  Γ’ τάξης για  ΑΘΗΝΑ ΒΟΥΛΗ   (05-12-2019) ημέρα Πέμπτη , τα μέλη της επιτροπής συμφώνησαν και επέλεξαν την προσφορά του πρακτορείου LAMPOS TOURS  διότι καλύπτει τις απαραίτητες προδιαγραφές . Το πρακτορείο υποχρεούται εντός τεσσάρων (4) ημερών να καταθέσει αντίγραφα αδείας οχημάτων και βεβαίωση ΚΤΕΟ. Να γίνει και η υπογραφή του αναγκαίου συμφωνητικού εκδρομής.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ
ΣΧΟΛΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ 3ο Γυμνάσιο Αγρινίου
ΤΥΠΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ Μονοήμερη  εκπ/τική  επίσκεψη.
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ  Πέμπτη 05-12-2019
ΤΟΠΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ Αγρίνιο – Αθήνα
ΚΑΤΑΛΗΚΤΙΚΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ  21-11-2019
ΩΡΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ 11:00 π.μ
ΤΟΠΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ 3ο Γυμνάσιο Αγρινίου

ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ

 2 ΩΡΟΦΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ

Αριθμός μαθητών 68

Αριθμός συνοδών  6

Πρόγραμμα

Συγκέντρωση 06:45 πμ στον χώρο του Σχολείου.

Άφιξη στην Ακρόπολη

Ξενάγηση των μαθητών στο ιστορικό

κέντρο και στην Βουλή.

Αναχώρηση στις 18:00 μ.μ για το Αγρίνιο

και άφιξη στις 10: 00 μ.μ.

Σχετικά με τον διαγωνισμό Bebras®


Ο διαγωνισμός Bebras® (προφέρεται «Μπέμπρας» και σημαίνει «Κάστορας» στα Λιθουανικά) ξεκίνησε το 2003 ως ιδέα της Καθηγήτριας Valentina Dagiene του University of Vilnius της Λιθουανίας και υλοποιήθηκε για πρώτη φορά το 2006.
Ο διαγωνισμός «Κάστορας» αποτελεί, σήμερα, μια διεθνή πρωτοβουλία της ομώνυμης κοινότητας (Bebras®), με σκοπό την προώθηση της Πληροφορικής (ή Επιστήμης των Υπολογιστών) και της Υπολογιστικής Σκέψης μεταξύ εκπαιδευτικών, μαθητών και μαθητριών όλων των ηλικιών.
Διοργανώνεται σε σχολεία, με χρήση υπολογιστών ή φορητών συσκευών, για διάφορες ηλικιακές ομάδες και υπό την επιτήρηση εκπαιδευτικών. Στον διαγωνισμό συμμετέχουν κάθε χρόνο χιλιάδες μαθητές και μαθήτριες, από 50 και πλέον χώρες.

Περισσότερες Πληροφορίες μπορείτε να δείτε εδώ

Θέματα παλαιότερων διαγωνισμών μπορείτε να δείτε εδώ

Βιβλίο λύσεων 

Στον σύνδεσμο που ακολουθεί μπορείτε να διαβάσετε τον κανονισμό λειτουργίας του σχολείου μας.

Εσωτερικός Κανονισμός 3ου Γυμνασίου

 

Ο διευθυντής και ο σύλλογος διδασκόντων σας εύχεται

 «Καλή και δημιουργική σχολική χρονιά» 

imgk0_016 (1)Μετά το άνοιγμα των προσφορών , για την μονοήμερη εκπαιδευτική επίσκεψη σε πρόγραμμα της  Α’ τάξης για  ΑΡΧΑΊΑ ΟΛΥΜΠΊΑ   (16-05-2019) ημέρα Πέμπτη , τα μέλη της επιτροπής συμφώνησαν και επέλεξαν την προσφορά του πρακτορείου PANAGIOTOU TRAVEL  διότι καλύπτει τις απαραίτητες προδιαγραφές . Το πρακτορείο υποχρεούται εντός τεσσάρων (4) ημερών να καταθέσει αντίγραφα αδείας οχημάτων και βεβαίωση ΚΤΕΟ. Να γίνει και η υπογραφή του αναγκαίου συμφωνητικού εκδρομής.

imgk0_016 (1)Μετά το άνοιγμα των προσφορών , για την μονοήμερη εκπαιδευτική επίσκεψη σε πρόγραμμα της  Γ’ τάξης για  Ναύπλιο   (08-05-2019) ημέρα Τετάρτη , τα μέλη της επιτροπής συμφώνησαν και επέλεξαν την προσφορά του πρακτορείου ΛΑΜΠΟΣ TOURS  διότι καλύπτει τις απαραίτητες προδιαγραφές . Το πρακτορείο υποχρεούται εντός τεσσάρων (4) ημερών να καταθέσει αντίγραφα αδείας οχημάτων και βεβαίωση ΚΤΕΟ. Να γίνει και η υπογραφή του αναγκαίου συμφωνητικού εκδρομής.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ
ΣΧΟΛΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ 3ο Γυμνάσιο Αγρινίου
ΤΥΠΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ Μονοήμερη  εκδρομή
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ Πέμπτη 16 Μαΐου 2019
ΤΟΠΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ Αρχαία Ολυμπία – Πάτρα
ΚΑΤΑΛΗΚΤΙΚΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ Παρασκευή 12 Απριλίου 2019
ΩΡΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ 11:00 π.μ.
ΤΟΠΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ 3ο Γυμνάσιο Αγρινίου

 

Στο σύνδεσμο που  ακολουθεί μπορείτε να δείτε  το αναλυτικό πρόγραμμα της εκδρομής καθώς και το έντυπο προσφοράς που πρέπει να συμπληρώσετε.

 

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ
ΣΧΟΛΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ 3ο Γυμνάσιο Αγρινίου
ΤΥΠΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ Μονοήμερη  εκπ/τική  επίσκεψη.
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ  Τετάρτη 08-05-2019
ΤΟΠΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ Αγρίνιο – Ναύπλιο
ΚΑΤΑΛΗΚΤΙΚΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ  09-04-2019
ΩΡΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ 11:00 π.μ
ΤΟΠΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ 3ο Γυμνάσιο Αγρινίου

ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΕΙΝΑΙ

66 ΜΑΖΙ ΜΕ 5 ΣΥΝΟΔΟΥΣ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΜΕ ΔΙΩΡΟΦΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ!

Μετά το άνοιγμα των προσφορών , για την Διήμερη  εκδρομή στην Κέρκυρα (17-04-2019 – 19-04-2019 ) , τα μέλη της επιτροπής συμφώνησαν και επέλεξαν την προσφορά του πρακτορείου GRANDE TOURS  διότι καλύπτει τις απαραίτητες προδιαγραφές και έχει την χαμηλότερη τιμή. Το πρακτορείο υποχρεούται εντός τεσσάρων (4) ημερών να καταθέσει αντίγραφα αδείας οχημάτων και βεβαίωση ΚΤΕΟ

Επαναπροκήρυξη διήμερης εκδρομής  του 3ου Γυμνασίου Αγρινίου στην Κέρκυρα  για  25 μαθητές και 3 καθηγητές  στις 17-18 Απριλίου     (Τετάρτη-Πέμπτη)        

Πρόγραμμα

 • 1η μέρα: Αναχώρηση την Τετάρτη 17 Απριλίου από το Σχολείο ( οδός  Φιλελλήνων)στις  15π.μ
 • Άφιξη στην Ηγουμενίτσα στις  30πμ. Επιβίβαση στο καράβι –αναχώρηση 11.00π.μ.
 • Άφιξη στην Λευκίμη στις 12.00π.μ Μετακίνηση (23 km) στο κατάλυμα  Aquarius hotel στη Μεσογγή (πριν τα  Μωραΐτικα) -Τακτοποίηση στα δωμάτια, ως τις 3 μ.μ
 • Επίσκεψη στο Κανόνι ,στο Μον Ρεπό και στην παλιά πόλη ,φαγητό  ως τις  30μ.μ . Επιστροφή στο  ξενοδοχείο-διανυκτέρευση.(25+25 =50 ΚΜ)

 

 • 2η μέρα: Αναχώρηση στις 8.15 για την λίμνη Κορισσίων. (24 ΚΜ) Περιήγηση στο κεδροδάσος και στον υγροβιότοπο της λίμνης  ως τις 10.30π.μ
 • Άφιξη στο  Περιβαλλοντικό Κέντρο στις Αλυκές Λευκίμμης (30 ΚΜ).
 • Αναχώρηση στις 3μ.μ για το λιμάνι της Λευκίμμης.(9 ΚΜ) Επιβίβαση στο πλοίο στις 4μ.μ .
 • Άφιξη στην Ηγουμενίτσα στις 5μ.μ
 • Άφιξη στα Ιωάννινα στις 6μμ Ελεύθερος χρόνος μέχρι 8μμ  Άφιξη στο Αγρίνιο  στις 10μ.μ

 

Απαιτήσεις προσφοράς

Το λεωφορείο θα πρέπει να πληροί τους κανόνες ασφαλείας, να έχει έγκριση ΚΤΕΟ  σε ισχύ

Ασφάλεια αστικής επαγγελματικής ευθύνης. Ρητή αναφορά του  αριθμού ασφαλιστηρίου συμβολαίου αστικής επαγγελματικής ευθύνης στο ιδιωτικό συμφωνητικό με το Σχολείο

Αναφορά συνολικού κόστους της εκδρομής  για  το λεωφορείο και για τα εισιτήρια  στο καράβι

Διευκρινήσεις:  Η συνεννόηση για τις ώρες δρομολογίων του καραβιού έγιναν στο τηλέφωνο 6932233834

Στον οδηγό παρέχεται  δίκλινο δωμάτιο με υπηρεσίες ξενοδοχείου 3 αστέρων, χωρίς επιβάρυνση στο κατάλυμα Aquarius hotel

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέσουν  κλειστή προσφορά στο Σχολείο (Ρήγα Φεραίου και Φιλελλήνων)

μέχρι την Πέμπτη 21 Μαρτίου2019 στις 12.30μ.μ

Υπεύθυνη για την διοργάνωση της εκδρομής :Λουκοπούλου Παναγιώτα

 Τηλ. Επικοινωνίας με το Σχολείο 26410-28115

 

Ο Διευθυντής της Σχολικής μονάδας

 

Σταμάτης Θεόδωρος

Μαρ 19
04
Κάτω από (Πληροφορική) από στις 04-03-2019 και με ετικέτα

Κατά το τρέχον ακαδημαϊκό έτος 2018-2019, το 3ο Γυμνάσιο Αγρινίου έχει την τιμή να συμμετέχει -ύστερα από αίτηση και επιλογή κατόπιν κλήρωσης- στο πιλοτικό έργο Eduweb, ανάμεσα σε άλλα πενήντα σχολεία από όλη την Ελλάδα.
Το Eduweb είναι ένα έργο που αποβλέπει στην ενίσχυση της συνεργασίας μεταξύ σχολείων και εκπαιδευτικών ιδρυμάτων / ινστιτούτων, με σκοπό την καταπολέμηση του ψηφιακού αποκλεισμού των ενηλίκων όσον αφορά τη χρήση του Διαδικτύου. Στόχος είναι οι ίδιοι οι μαθητές να λειτουργήσουν ως εκπαιδευτές των ψηφιακά αναλφάβητων ενηλίκων μελών των οικογενειών τους σε σχέση με την ασφαλή και δημιουργική αξιοποίηση του Διαδικτύου.

Περισσότερα για το Eduweb   μπορείτε να βρείτε  κάνοντας κλικ εδώ 

Στις 12 Φεβρουαρίου η ομάδα μας πραγματοποίησε την πρώτη της διδασκαλία!!!! Οι ενήλικες που συμμετείχαν παρακολούθησαν το πρώτο τους μάθημα που αφορά στα Προσωπικά Δεδομένα στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

Μετά το άνοιγμα των προσφορών , για την τριήμερη  εκδρομή στην Κέρκυρα (17-04-2019 – 19-04-2019 ) , τα μέλη της επιτροπής συμφώνησαν και επέλεξαν την προσφορά του πρακτορείου GRANDE TOURS  διότι καλύπτει τις απαραίτητες προδιαγραφές και έχει την χαμηλότερη τιμή. Το πρακτορείο υποχρεούται εντός τεσσάρων (4) ημερών να καταθέσει αντίγραφα αδείας οχημάτων και βεβαίωση ΚΤΕΟ.

 

 

imgk0_016 (1)Μετά το άνοιγμα των προσφορών , για την μονοήμερη εκπαιδευτική εκδρομή της Β΄& Γ τάξης για  Ναύπλιο   (18-04-2019) ημέρα Πέμπτη , τα μέλη της επιτροπής συμφώνησαν και επέλεξαν την προσφορά του πρακτορείου GRANDE TOURS  διότι καλύπτει τις απαραίτητες προδιαγραφές και έχει την χαμηλότερη τιμή. Το πρακτορείο υποχρεούται εντός τεσσάρων (4) ημερών να καταθέσει αντίγραφα αδείας οχημάτων και βεβαίωση ΚΤΕΟ.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ εκδήλωσης ενδιαφέροντος υποβολής οικονομικής προσφοράς για τριήμερη εκπαιδευτική εκδρομή στην Κέρκυρα

Α. ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΤΟΠΟΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ: ΚΕΡΚΥΡΑ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ: 17-04-2019    ΩΡΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ: 8.00 πμ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ: 19-04-2019    ΩΡΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ: 10.00 μμ

ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ: 25   ΤΑΞΗ Γ΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ ΣΥΝΟΔΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ: 3

Β. ΣΥΝΟΠΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

 1η ημέρα (Τετάρτη, 17 Απριλίου)  8.00: Αναχώρηση από το 3ο Γυμνάσιο  Αγρινίου.

11.00: Άφιξη στην Ηγουμενίτσα – επιβίβαση στο πλοίο για Λευκίμμη  στις 12.30.

Άφιξη στην  Λευκίμμη στις 13.30   : Τακτοποίηση στα δωμάτια  του καταλύματος Αvra paradise apart hotel στα Μωραΐτικα  ως τις 16.00 Αναχώρηση για την πόλη της Κέρκυρας   Περιήγηση στο  Κανόνι –Βλαχέρνα-Ποντικονήσι. Ελεύθερος χρόνος στην παλιά Πόλη ως τις 22.30 Επιστροφή στο κατάλυμα

2η ημέρα (Πέμπτη) 9.00:  Επίσκεψη στο Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης  στη Λευκίμμη. Διεξαγωγή του προγράμματος Αειφορική Τεχνολογία ως τις 14.00   Φαγητό

Επίσκεψη στο Αχίλλειο. Περιήγηση στο Παλαιό Φρούριο και ξενάγηση  στο Μον Ρεπό. Ελεύθερος χρόνος ως τις 22.30 : Επιστροφή στο κατάλυμα

3η ημέρα (Παρασκευή) Άφιξη στον υγροβιότοπο της λιμνοθάλασσας Κορισσίων με τα ποδήλατα του Περιβαλλοντικού Κέντρου ή /και το λεωφορείο Περιήγηση-φωτογράφηση ως τις 12.30 : Αναχώρηση από Λευκίμμη για Ηγουμενίτσα – επιβίβαση στο πλοίο στις 14.00  Στάση στα Γιάννενα ως τις 20.00 Άφιξη στο Αγρίνιο στις 22.00.

Απαιτήσεις Προσφοράς Προϋποθέσεις που πρέπει να πληρούνται:

1.Το λεωφορείο θα είναι στη διάθεση των μαθητών καθ΄ όλη τη διάρκεια της ημέρας, στις περιηγήσεις- ξεναγήσεις, όσο και στις εξόδους τους.

 1. Για τη διαμονή των μαθητών ,καθηγητών και του οδηγού έχει ήδη  γίνει  κράτηση στο κατάλυμα Αvra paradise apart hotel στα Μωραΐτικα
 2. Υποχρεωτική ασφάλιση ευθύνης διοργανωτή.
 3. Προαιρετική ασφάλιση των συμμετεχόντων στην εκδρομή.
 4. Αναφορά της τελικής συνολικής τιμής της μετακίνησης αλλά και του κόστους ανά μαθητή συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α.
 5. Το λεωφορείο θα πρέπει να πληροί τους κανόνες ασφαλείας και να έχει έγκριση ΚΤΕΟ. Κάθε ταξιδιωτικό γραφείο απαραίτητα θα πρέπει να καταθέσει υπεύθυνη δήλωση ότι διαθέτει ειδικό σήμα λειτουργίας, το οποίο βρίσκεται σε ισχύ. Το επιλεγμένο ταξιδιωτικό γραφείο θα υπογράψει ιδιωτικό συμφωνητικό με το σχολείο, στο οποίο θα αναφέρεται ρητά και η ασφάλεια αστικής επαγγελματικής ευθύνης. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέσουν τις προσφορές τους σε σφραγισμένο φάκελο στο σχολείο (Ρήγα Φεραίου και Φιλελλήνων) το αργότερο μέχρι την Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 11.00πμ

                                                                                                                                Ο Διευθυντής της σχολικής μονάδας

                                                                                                                                                      Σταμάτης Θεόδωρος

 

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ
ΣΧΟΛΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ 3ο Γυμνάσιο Αγρινίου
ΤΥΠΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ Μονοήμερη  εκπ/τική  εκδρομή
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ  Πέμπτη 04-04-2019
ΤΟΠΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ Αγρίνιο – Καστοριά
ΚΑΤΑΛΗΚΤΙΚΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ Τετάρτη 13-02-2019
ΩΡΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ 11:00 π.μ
ΤΟΠΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ 3ο Γυμνάσιο ΑγρινίουΛήψη αρχείου

imgk0_016 (1)Μετά το άνοιγμα των προσφορών , για την μονοήμερη εκπαιδευτική επίσκεψη σε πρόγραμμα της  Γ’ τάξης για  Μετέωρα – Τρίκαλα    (09-04-2020) ημέρα Πέμπτη , τα μέλη της επιτροπής συμφώνησαν και επέλεξαν την προσφορά του πρακτορείου PANAGIOTOU TRAVEL διότι καλύπτει τις απαραίτητες προδιαγραφές . Το πρακτορείο υποχρεούται εντός τεσσάρων (4) ημερών να καταθέσει αντίγραφα αδείας οχημάτων και βεβαίωση ΚΤΕΟ. Να γίνει και η υπογραφή του αναγκαίου συμφωνητικού εκδρομής.

 • Και ο μήνας έχει…

  Φεβρουάριος 2020
  Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
  « Ιαν    
   12
  3456789
  10111213141516
  17181920212223
  242526272829  
 • Σαν σήμερα

  1. 19/02/1844: Ψηφίζεται το πρώτο Σύνταγμα της Ελλάδας, με το οποίο καθιερώνεται η συνταγματική μοναρχία

 • Ώρα για διάβασμα!!!!
 • Παίζεις σκάκι;