Αρχεία για 26 Δεκεμβρίου, 2022

Ευχές

Δεκ 202226
από κάτω από: Ανακοινώσεις | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Ευχές

Χριστουγεννιάτικη γιορτή

Δεκ 202226

Οι μαθητές των Α΄και Β΄τάξεων έκλεισαν τις γιορτινές εκδηλώσεις με δύο θεατρικά   ” Η ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ” και “Ο ΑΪ-ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ”  αντίστοιχα. Τραγούδησαν χριστουγεννιάτικα  τραγούδια, τα κάλαντα και μας ευχήθηκαν Χ ρ ό ν ι α    Π ο λ λ ά  και  Κ α λ έ ς  Γ ι ο ρ τ έ […]

από κάτω από: Ανακοινώσεις, Γιορτές | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Χριστουγεννιάτικη γιορτή

Κάνε μια ευχή

Δεκ 202226

Οι μαθητές του σχολείου μας έδειξαν και φέτος την αγάπη τους  στους μικρούς μαχητές της ζωής συμμετέχοντας στη δράση:     « Make A Wish» ( Κάνε Μια Ευχή Ελλάδος). Τους ευχαριστούμε θερμά!

από κάτω από: Ανακοινώσεις, Δράσεις-Εκδρομές | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Κάνε μια ευχή

Συμμετοχή των μαθητών σε μουσική εκδήλωση

Δεκ 202226

Το Σάββατο, 17 Δεκεμβρίου, οι μαθητές των   Δ΄, Ε΄και Στ΄τάξεων μαζί με την εκπαιδευτικό της Μουσικής, συμμετείχαν στη μουσική εκδήλωση του Δήμου Μεγαρέων στο λιμάνι της Νέας Περάμου, με τραγούδια και κάλαντα από διάφορες περιοχές της Ελλάδας και της Κύπρου.  

από κάτω από: Ανακοινώσεις, Δραστηριότητες | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Συμμετοχή των μαθητών σε μουσική εκδήλωση

Επίσκεψη των μαθητών των Α΄και Β΄τάξεων στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Νέας Περάμου.

Δεκ 202226

Τη Δευτέρα, 12 Δεκεμβρίου, και την Παρασκευή, 16 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε επίσκεψη των μαθητών των Β΄και Α΄τάξεων αντίστοιχα στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Νέας Περάμου. Οι μαθητές φιλοξενήθηκαν από την υπεύθυνη της Βιβλιοθήκης κ. Ευαγγελία Κούση, γνώρισαν τον χώρο, άκουσαν χριστουγεννιάτικες ιστορίες και παραμύθια που τους διάβασαν οι εκπαιδευτικοί τους, ζωγράφισαν όσα άκουσαν , κεράστηκαν χριστουγεννιάτικα εδέσματα και […]

από κάτω από: Ανακοινώσεις, Δράσεις-Εκδρομές | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Επίσκεψη των μαθητών των Α΄και Β΄τάξεων στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Νέας Περάμου.

Εκκλησιασμός

Δεκ 202226

Την Πέμπτη,  8 Δεκεμβρίου, πραγματοποιήθηκε εκκλησιασμός των μαθητών όλων των τάξεων, ενόψει των Χριστουγέννων στην εκκλησία του Αγίου Γεωργίου Νέας Περάμου.

από κάτω από: Ανακοινώσεις, Δράσεις-Εκδρομές | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Εκκλησιασμός

Θεατρική παράσταση

Δεκ 202226

Την Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου, οι μαθητές του Σχολείου μας παρακολούθησαν  θεατρική παράσταση στον χώρο του σχολείου με τίτλο: « Τα μαγικά παπούτσια των Χριστουγέννων».

από κάτω από: Ανακοινώσεις, Δραστηριότητες | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Θεατρική παράσταση


Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων