Σήμερα, Τρίτη 24/3/2026, οι μαθητές και οι μαθήτριες της Ε΄ τάξης παρουσίασαν με ιδιαίτερη συγκίνηση και υπερηφάνεια τη γιορτή για την 25η Μαρτίου και τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου.
Μέσα από αφηγήσεις, τραγούδια και παραδοσιακούς χορούς τιμήσαμε τον αγώνα για την ελευθερία και αναδείξαμε το βαθύ νόημα της ημέρας, συνδέοντας την ιστορική μνήμη με την πνευματική παράδοση.
Συγχαρητήρια στους μαθητές/τριες και στον δάσκαλό τους κ. Γκογκίδη Δημήτρη, που είχε την επιμέλεια της γιορτής, για την όμορφη παρουσία τους.
Ευχαριστούμε πολύ την γυμνάστριά μας κ. Βούζα Ελένη για την εκμάθηση των παραδοσιακών χορών στους μαθητές/τριές μας, τον κ. Αναστασιάδη Πέτρο για την οργάνωση της χορωδίας ,καθώς και όλους τους/τις εκπαιδευτικούς που συνέβαλαν στην προετοιμασία της εκδήλωσης.










