Eορταστική εκδήλωση για το τέλος της σχολικής χρονιάς

Ανακοινώσεις

Οι Μαθητές και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 3ου Δημοτικού Σχολείου Χαλανδρίου σας προσκαλούν στην εορταστική εκδήλωση για το τέλος της σχολικής χρονιάς που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 14 Ιουνίου 2022 στις 19.30 στον αύλειο χώρο του σχολείου.

Την εκδήλωση θα παρουσιάσουν οι μαθητές των τμημάτων Α1, Γ1, Δ1, Δ2, ΣΤ1 και ΣΤ2 και απευθύνεται αποκλειστικά στους γονείς/κηδεμόνες αυτών. Την εκδήλωση μπορούν να παρακολουθήσουν έως δύο (2) συνοδοί γονείς/κηδεμόνες κάθε μαθητή από τα παραπάνω τμήματα και όπου είναι αναγκαίο τα ανήλικα αδέρφια αυτών. Προσωπικό του σχολείου θα κατευθύνει τους θεατές στις θέσεις που θα έχουν τοποθετηθεί.

Λόγω των υψηλών θερμοκρασιών οι πόρτες του σχολείου θα ανοίξουν στις 19.15, θα κλείσουν στις 19.30 και το πρόγραμμα των μαθητών θα ξεκινήσει αμέσως. Η διάρκεια της εκδήλωσης είναι μία ώρα περίπου.

Η χρήση της προστατευτικής μάσκας δεν είναι υποχρεωτική αλλά συστήνεται ισχυρά.

Σας ευχαριστούμε για τη συνεργασία και σας περιμένουμε να απολαύσουμε τα παιδιά μας, να αποχαιρετήσουμε τους μαθητές της ΣΤ Τάξης που θα πάνε στο Γυμνάσιο και να ευχηθούμε να έχουμε όλοι ένα καλό καλοκαίρι!

 

Από τη Διεύθυνση