ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΣΧ. ΕΤΟΣ 2021-22

ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΣΧ. ΕΤΟΣ 2021-22

Αγαπημένα μας παιδιά, αγαπητοί γονείς, Καλή Σχολική Χρονιά.

Ο αγιασμός θα γίνει την Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου στις 8:30 στο προαύλιο με αντιπροσωπεία μαθητών και εκπαιδευτικών και κατόπιν ο ιερέας θα περάσει από τις τάξεις όπου θα βρίσκονται οι μαθητές. Τα παιδιά θα παραλάβουν τα σχολικά βιβλία να έχουν μαζί τους τις σάκες τους.

Στις 8:15 θα προσέλθουν οι μαθητές όλων τάξεων προσκομίζοντας το αρνητικό αποτέλεσμα από το self test, που έχουν διενεργήσει έως 24 ώρες πριν. Από την είσοδο της Παύλου Μελά θα εισέλθουν οι μαθητές των Α,Ε και ΣΤ τάξεων και από την Εμμανουήλ Παππά οι μαθητές των Β,Γ και Δ τάξεων. Τους μαθητές της Α, Δ1, Δ2 και Ε τάξης θα παραλάβουν οι δασκάλες τους κατά την είσοδό τους, οι υπόλοιποι θα πάνε στις αίθουσες που είχαν την περσινή χρονιά. Οι γονείς δεν επιτρέπεται να εισέλθουν στο σχολείο λόγω των αυξημένων υγειονομικών μέτρων προστασίας για τον COVID-19. Παρακαλούμε για τη διακριτική και με αποστάσεις παρουσία των γονιών έξω από το σχολείο.

Όλοι οι μαθητές θα αποχωρήσουν στις 10:00 από τις εισόδους-εξόδους που εισήλθαν .

Σας υπενθυμίζουμε ότι η χρήση της μάσκας είναι υποχρεωτική. Τα παιδιά θα εισέρχονται στο σχολείο φορώντας τη μάσκα τους.

Μένουμε ασφαλείς και υγιείς επιστρέφοντας στο σχολείο και στη ζωντανή διδασκαλία μέσα στην τάξη.

Ο Διευθυντής του Σχολείου

Σωτηριάδης Συμεών

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση