Άρθρα ανά μήνα: Μάρτιος 2019
Εκδήλωση για την επέτειο τς 25ης Μαρτίου
Την Παρασκευή 22 Μαρτίου 2019 πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη σχολική εκδήλωση για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821. Οι μαθητές και οι μαθήτριες της Γ΄ τάξης με την επιμέλεια της δασκάλας τους κα Κοντάκη Αικατερίνη και τους μαθητές και τις μαθήτριες της Δ΄ τάξης (χορωδία) παρουσίασαν στους μαθητές του σχολείου αλλά και στους καλεσμένους γονείς και κηδεμόνες μια όμορφη γιορτή με το χρονικό της επανάστασης, αφηγήσεις και τραγούδια.
Επίδοση βαθμολογίας Β΄ τριμήνου
Εκπαιδευτική επίσκεψη στο Ελληνικό Μουσείο Μετεωριτών και στο Κλειστό Γήπεδο Σπόρτιγκ
Την Τρίτη 19 Μαρτίου 2019 μαθητές και μαθήτριες όλων των τάξεων, με τους εκπαιδευτικούς και το Δ/ντή του σχολείου επισκεφτήκαμε το Ελληνικό Μουσείο Μετεωριτών και το Κλειστό Γήπεδο Σπόρτιγκ στα πλαίσια προγραμματισμένης εκπαιδευτικής επίσκεψης.
Η επίσκεψη περιλάμβανε ξενάγηση στον κόσμο των μετεωριτών (περισσότερους από 400 αυθεντικούς μετεωρίτες & ιμπακτικής φύσεως πετρώματα), προβολή ντοκιμαντέρ και εκπαιδευτικού υλικού, καθώς και διαδραστικά δρώμενα και παιχνίδια με έπαθλο μικρούς μετεωρίτες στις εγκαταστάσεις του Μουσείου αλλά και στο Κλειστό Γήπεδο του Σπόρτιγκ. Για πρώτη φορά στην Ελλάδα οι μαθητές έχουν την ευκαιρία να αγγίξουν από κοντά και να επεξεργαστούν μετεωριτικό υλικό ηλικίας 4,567 δισ ετών, που δημιούργησε το ηλιακό μας σύστημα !
Ήταν μια ξεχωριστή εμπειρία για τους μαθητές μας και μια επιτυχημένη εκπαιδευτική – ψυχαγωγική εκδρομή !!!
Πρόσκληση για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου
7ος Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός Φυσικής – Θέματα και λύσεις
Το σχολείο μας με μαθητές και μαθήτριες των Ε΄ και ΣΤ΄ τάξεων συμμετείχε και φέτος στον 7ο Πανελλήνιο μαθητικό διαγωνισμό Φυσικής που διοργάνωσε η Ένωση Ελλήνων Φυσικών (α΄ φάση), την Πέμπτη 14 Μαρτίου 2019.
Θέματα και λύσεις του 7ου μαθητικού διαγωνισμού φυσικής 2019
Διάκριση του σχολείου μας στο σκάκι, στο πρωτάθλημα που διοργάνωσε η Ευβοϊκή Ένωση Σκακιστών
Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι αγώνες στο ομαδικό και ατομικό πρωτάθλημα μαθητών και μαθητριών νηπιαγωγείων – δημοτικών – γυμνασίων – λυκείων Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας έτους 2019 στο σκάκι, που διοργάνωσε η Ευβοϊκή Ένωση Σκακιστών στη Χαλκίδα το Σάββατο 2 Μαρτίου και την Κυριακή 3 Μαρτίου 2019.
Το σχολείο μας συμμετείχε στο παραπάνω πρωτάθλημα με έξι μαθητές συνολικά (ατομικό και ομαδικό). Μετά από τους αγώνες στο ομαδικό πρωτάθλημα ισοβάθμησε στην τρίτη θέση με το 9ο Δημοτικό Χαλκίδας και κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο.
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στους μαθητές και τη μαθήτρια του σχολείου μας για την επιτυχία τους καθώς και σε όλους μαθητές των σχολείων για τη συμμετοχή τους αλλά και στην Ευβοϊκή Ένωση Σκακιστών για την άρτια διοργάνωση.
Οι μαθητές του σχολείου μας που πήραν μέρος ήταν:
Στρουμπούλης Νικόλαος Μάριος
Ξύγγη Αγγελική
Μπάστας Τηλέμαχος
Μπράχα Φάμπιο
Σμπιλίρης Μάριος
Μπάστας Άγγελος
13ος Διαγωνισμός ΕΜΕ – Θέματα και λύσεις
Οι μαθητές των Ε΄ και ΣΤ΄ τάξεων του σχολείου μας συμμετείχαν και φέτος στο διαγωνισμό της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας “Ο μικρός Ευκλείδης” την Παρασκευή 1 Μαρτίου 2019.
Θέματα και λύσεις του 13ου διαγωνισμού “Παιχνίδι και μαθηματικά”
Θέματα για τους μαθητές της Ε’ τάξης
Θέματα για τους μαθητές της ΣΤ’ τάξη
Λύσεις για τους μαθητές της Ε’ τάξης (νέο)
Λύσεις για τους μαθητές της ΣΤ’ τάξης (νέο)




























