37nipvolou's blog

Παρέχεται από το Blogs.sch.gr

Σχέδιο Δράσης: ” Η αυλή του σχολείου μας ολοένα και ομορφαίνει!”

Ιούν 202221

Ένα ακόμη σχέδιο δράσης, όπου καταφέραμε να θέσουμε σε εφαρμογή και να ολοκληρώσουμε τη φετινή σχολική χρονιά ήταν:

“Η Αναμόρφωση του Αύλειου Χώρου του Νηπιαγωγείου μας”.

Το συγκεκριμένο project υλοποιήθηκε,  αποσκοπώντας να συνεχίσει τις εργασίες και να συντηρήσει τις ενέργειες προηγούμενων ετών, καθώς και να θέσει καινούργιους στόχους καλλωπισμού και βελτιστοποίησης.

Βασική προϋπόθεση, για την επιτυχή διεκπαιρέωση του έργου ήταν η ενεργή συμμετοχή  των εμπλεκόμενων προσώπων  (εκπαιδευτικών, μαθητών, γονέων, τοπικών αρχών) καθώς και η διάθεση τους, για προσφορά και εθελοντική δράση.

Επίσης, η συμμετοχή μας σε ένα Ευρωπαϊκό πρόγραμμα e twinning  με τίτλο:

“Our common wealth biodiversity”

Ενίσχυσε και συμπλήρωσε τις προγραμματισμένες δράσεις μας. Έγινε η αφορμή, για περαιτέρω εξερεύνηση στον εξωτερικό χώρο του σχολείου μας, από τα ίδια τα παιδιά.  Όλοι μαζί, δημιουργώντας  ένα ασφαλές, πλούσιο σε ερεθίσματα περιβάλλον, ανακαλύπταμε τους οποίους ‘θησαυρούς’, μας προσφέρει η φύση, ανάλογα με την εποχή, που διανύαμε κάθε φορά, ενώ το υλικό που συγκεντρώνονταν το επεξεργαστήκαμε και το αξιοποιήσαμε σε δραστηριότητες εντός τάξης ποικιλοτρόπως.

Ακολουθεί σύνδεσμος με την παρουσίαση της δράσης μας,και την σταδιακή βελτίωση της αυλής στα χρόνια λειτουργίας του σχολείου https://drive.google.com/file/d/15O2psdVKli2y1s2ncnRVJMkxIJDtE_oM/view?usp=sharing

 

από κάτω από: etwinning, Σχέδια Δράσης Σχολικής Μονάδας| | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Σχέδιο Δράσης: ” Η αυλή του σχολείου μας ολοένα και ομορφαίνει!”    

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Πρόσφατα σχόλια

Ιστορικό

Kατηγορίες



Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων