Το εκπαιδευτικό προσωπικό και οι μικροί μαθητές του 36ου Νηπιαγωγείου Λάρισας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον Πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής της Α/θμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Λαρισαίων κ.Αντώνιο Πράπα και όλα τα μέλη της ,για την γενναιόδωρη κίνηση, για την απόκτηση ενός πολυμηχανήματος, απαραίτητου για την εύρυθμη λειτουργία του σχολείου μας.
Να ευχαριστήσουμε θερμά τον κ. Ι.Μαγγάρα που μας βοήθησε με τις γνώσεις του ώστε να επιλέξουμε το καλύτερο πολυμηχάνημα ,τον κ.Λεωνιδάκη Θωμά για τη δωρεά εγκατάσταση του ,τον κ.Ε.Μπότσαρη για τη στήριξη του και την κ.Σοφία Παπαδοπούλου Διευθύντρια του συστεγαζόμενου 2ου Δημοτικού Σχολείου Λάρισας για την αμέριστη βοήθειά της.
Αυτές οι αλληλέγγυες πράξεις καταδεικνύουν την σημασία που έχει η γόνιμη συνεργασία των τοπικών παραγόντων,και του προσωπικού του σχολείου για την ομαλή διεξαγωγή της εκπαιδευτικής διαδικασίας.